Mecz w Częstochowie o 17. Godzina idealna, nic tylko jechać!!! Stadion ma być biało niebieski!!!
Żużlowe wyjazdy
Re: Żużlowe wyjazdy
Kibice Unii niestety nie organizują żadnego wyjazdu do Wrocławia 
Mecz w Częstochowie o 17. Godzina idealna, nic tylko jechać!!! Stadion ma być biało niebieski!!!
Més que un club.
Po ile mają być bilety w Czewie, bo nie mogę znaleźć?:P
"Bilety w sprzedaży będą od 31 sierpnia. Wkrótce poinformujemy o cenach oraz sposobie nabycia."
Tyle znalazłem na stronie Włókniarza.
Tyle znalazłem na stronie Włókniarza.
Z tego co wiem to po 20 dla każdego
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
-
Speedway88
Dalej się nie dowiedziałem czy jak sie wybirama sam do czewy aby wejść na nasz sektor czy muszę to gdzieś zgłaszać?????
Tak. Na wszelki wypadek zapisać się na listę do osób które organizują wyjazd aby potem nie było problemu z wejściem na sektor gości.
Més que un club.
Można komuś wysłać PW z danymi osobowymi by być wpisanym na listę wyjazdową?
Witam mam jedno miejsce w samochodzie osobowym na wyjazd do Częstochowy na mecz ze Spartą, chętny pisać na priv.
Każdy kto wybiera się własnym środkiem transportu Musi podać imię i nazwisko oraz pesel na PW. Inaczej nie będzie opcji wejścia na sektor.
Nie wiadomo czy smiac sie czy plakac. Polska ku*wa.Kondziu pisze:Każdy kto wybiera się własnym środkiem transportu Musi podać imię i nazwisko oraz pesel na PW. Inaczej nie będzie opcji wejścia na sektor.
Wysłane z mojego XT1021 przy użyciu Tapatalka
Pesele można wysyłać do Czwartku wieczór.

Wyjazd do Częstochowy !
Zbiórka na wyjazd do Cze-wy odbędzie się przed stadionem Unii Tarnów o godzinie 11:00, wyjazd planowany jest 30 minut później. Prosimy o przybycie punktualnie na 11 ułatwi nam to organizację, sprawdzenie obecności oraz uregulowanie zaległości. Każdy ma obowiązek wsiąść do autokaru w którym jest zapisany.
Każdy obowiązkowo w białej koszulce i szalem !
Zapełniamy cały sektor na biało i lecimy z dopingiem !
Walczymy o finał więc mobilizacja na sektorze i każdy śpiewa.
Widzimy się w niedziele, UNIA TO MY !
UWAGA !!!!
Osoby wybierające się na powtórzony mecz do Częstochowy 10.09 (czwartek) własnymi środkami transportu proszone są o przesłanie swoich danych osobowych wraz z PESELEM na pw do środy do godziny 12:00 !!!!!
Osoby wybierające się na powtórzony mecz do Częstochowy 10.09 (czwartek) własnymi środkami transportu proszone są o przesłanie swoich danych osobowych wraz z PESELEM na pw do środy do godziny 12:00 !!!!!
-
Robin Hood
Organizujecie jakiś wyjazd czy samemu trzeba cos załatwiać ?Kondziu pisze:UWAGA !!!!
Nowy na mieście: www.bmwfan.pl
-
Unia Tarnów
Jedno wolne miejsce na wyjazd do Częstochowy ! Wyjazd około 15:30. Ktoś zainteresowany ? priv
,,It's so hard to say goodbye - Tarnów loves You all the time" ---> Tony Rickardsson
Ja również posiadam 1-2 miejsca na wyjazd do Częstochowy.Jak coś priv.
Witam,
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się na żużel do Torunia w niedziele?
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się na żużel do Torunia w niedziele?
Wyjazdy żużlowe...
Dwa wolne miejsca do Krakowa (tj. 28 marzec) w lany poniedziałek na Speedway Wanda Instal Kraków - KSM Krosno /Nice Polska Liga Żużlowa/
początek spotkania o godzinie 14. Wyjazd przed godz.12:00.
Koszt przejazdu: 20 zł.
vs. 
Koszt przejazdu: 20 zł.
vs. 
Unia Tarnów & Wisła Kraków & AC Milan & Los Angeles Lakers
Wyjazdy żużlowe...
kontakt 881-333-144. Przy 3-4 osobach koszt przejazdu może spaść nawet do 15 PLN. 
Wyjazdy żużlowe...
ACu, taki temat jest w dziale kibice 
// Połączone. // kaka.
// Połączone. // kaka.
Żużlowe wyjazdy
Czy nie wybiera się ktoś na mecz do Leszna z Tarnowa w niedzielę ok. godziny 11 lub z Krakowa ok. godziny 12?
"Im grozi spadek a to bardzo motywuje, motywuje i to bardzo."
Żużlowe wyjazdy
Sobota-Niedziela (16-17 lipiec)
wyjazd z Tarnowa w piątek w nocy (przez Kraków, Wrocław) na SEC do Gustrow, cały dzień na miejscu, po zawodach powrót do Polski, gdzie można zahaczyć na zaległy mecz ROW Rybnik-Falubaz Zielona Góra
przejazd zależny od liczby osób, dwa wolne miejsca.
)
koszt przejazdu na pewno nie więcej niż dwie stówki. Odległość ok. 900km w jedna stronę, trasa przez A4 i później przez Berlin.
kontakt 881-333-144.
kontakt 881-333-144.
Żużlowe wyjazdy
Jest ktoś spragniony speedway'a?
Mała szalona propozycja na weekend! Sobota - PIŁA, Turniej pożegnalny Piotra Śwista. Niedziela - ZIELONA GÓRA, mecz Polska - Reszta Świata.
Szukam wariatów na taką eskapadę.
Tarnów-Piła-Zielona Góra-Tarnów!
SZALONY ON TOUR
jak coś to priv 
SZALONY ON TOUR
Żużlowe wyjazdy
czy ktoś organizuje wyjazd do Warszawy na GP w maju ????????