Dyskusja dotycząca strony - uniatarnow.net
Re: Dyskusja dotycząca strony - uniatarnow.net
polecam nie powtarzać zdjęć w newsie pod newsem i jakość fotek też jest fatalna.
Moją poropozycją jest wprowadzenie historii naszej drużyny okiem kibiców. Każdy chętny np. w temacie jaki już istnieje "Wspomnień czar" napisałby co mu się kojarzy np. z sezonem 2004 potem ktoś to zebrał w jedną całość i powstałoby coś w rodzaju kroniki z dawnych lat bo troszke brakuje mi historii żużla w Tarnowie na tej stronie. Wiadomo, że moznaby posiłkować się treściami zawartymi w książkach pana A.Gomółki ale lepiej jakby to wyszło od nas po to przecież strona od kibiców dla kibiców!
ŻLF 2018 ŻLF 2023 ŻLF 2024
Wiele pracy Was kosztowało, aby zrobić stronę kibiców Jaskółek na przyzwoitym poziomie i zapewniam z mojej strony, że to się Wam udało, tylko nie zasypujcie gruszek w popiele i trzymajcie poziom.
Dlaczego tak przestrzegam?
Dlatego, że czasami niuanse mogą popsuć Wasz dobry wizerunek.
Zmierzam tu do ankiety "Które reprezentacje mają największe szanse na finał".
Jak wiemy baraż skończył się wczoraj, a ankieta dzisiaj jest nadal aktywna, gdzie można ją było już zmienić na "Kto zdobędzie Drużynowy Puchar Świata"
/wynik raczej jest przewidywalny, no ale.../, lub zostawić do wglądu tylko wyniki ankiety.
Może nie jest to aż tak istotne, ale na stronie głównej bije kibica żużlowego po oczach, który z niecierpliwością oczekuje na jutrzejszy finał.
Wiem, potrzeba Wam trochę oddechu, ale my czasami musimy wytknąć drobne niedociągnięcia, abyście mogli dojść do perfekcji.
Dlaczego tak przestrzegam?
Dlatego, że czasami niuanse mogą popsuć Wasz dobry wizerunek.
Zmierzam tu do ankiety "Które reprezentacje mają największe szanse na finał".
Jak wiemy baraż skończył się wczoraj, a ankieta dzisiaj jest nadal aktywna, gdzie można ją było już zmienić na "Kto zdobędzie Drużynowy Puchar Świata"
/wynik raczej jest przewidywalny, no ale.../, lub zostawić do wglądu tylko wyniki ankiety.
Może nie jest to aż tak istotne, ale na stronie głównej bije kibica żużlowego po oczach, który z niecierpliwością oczekuje na jutrzejszy finał.
Wiem, potrzeba Wam trochę oddechu, ale my czasami musimy wytknąć drobne niedociągnięcia, abyście mogli dojść do perfekcji.
Kto wrzucił na stronę ankietę pt. "z kim pojedziemy w barażu ? - Gtż, Lotos, Start, Polonia."
Przecież do meczów daleko a przy zwycięstwie z Czewą żadnego barażu z 1 ligowcem nie jedziemy....
Przecież do meczów daleko a przy zwycięstwie z Czewą żadnego barażu z 1 ligowcem nie jedziemy....
Pichu, przyznaje się do błędu
Wrzuciłem to pod wpływem emocji po meczu z Wrocławiem.
Macie jakiś ciekawy pomysł na sondę ?
Macie jakiś ciekawy pomysł na sondę ?
Czy jesteście za tym by rada nadzorcza i zarząd wraz z podwładnymi podali się do dymisji?
Fuzja z uniatarnow.NET
[center]
[/center]
Z radością informujemy o połączeniu naszego serwisu z inną nieoficjalną stroną „Jaskółek”, uniatarnow.NET. Mając na celu promocję żużla w naszym mieście, stwierdziliśmy iż współpraca jest o wiele lepszym rozwiązaniem niż wzajemne konkurowanie. Portal, na którym się znajdujecie zostanie zamknięty, a nasza załoga wspomoże rozwój uniatarnow.NET. Częścią serwisu stanie się również nieoficjalne forum kibiców żużlowej Unii.
Z technicznego punktu widzenia, prócz wyłączenie portalu i zmiany wyglądu (w przyszłości) forum nic nie ulegnie zmianie. Mamy nadzieję, że będziemy przekazywali Wam same dobre informacje i opisywali sukcesy Jaskółek!
Zespolenie fansite'ow nastąpi w najbliższym czasie (do ok. 2 tygodni).
Prosimy o opinie/komentarze i pomysły na rozwój naszej wspólnej strony.
[/center]Z radością informujemy o połączeniu naszego serwisu z inną nieoficjalną stroną „Jaskółek”, uniatarnow.NET. Mając na celu promocję żużla w naszym mieście, stwierdziliśmy iż współpraca jest o wiele lepszym rozwiązaniem niż wzajemne konkurowanie. Portal, na którym się znajdujecie zostanie zamknięty, a nasza załoga wspomoże rozwój uniatarnow.NET. Częścią serwisu stanie się również nieoficjalne forum kibiców żużlowej Unii.
Z technicznego punktu widzenia, prócz wyłączenie portalu i zmiany wyglądu (w przyszłości) forum nic nie ulegnie zmianie. Mamy nadzieję, że będziemy przekazywali Wam same dobre informacje i opisywali sukcesy Jaskółek!
Zespolenie fansite'ow nastąpi w najbliższym czasie (do ok. 2 tygodni).
Prosimy o opinie/komentarze i pomysły na rozwój naszej wspólnej strony.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
- noflattery
Im wiecej dobrze zorganizowanych ludzi robi jeden projekt, tym jest on wartosciowszy. Mysle, ze po fuzji dwoch nieoficjalnych stron Unii, ta oficjalna zostanie bardzo z tyłu.
Domena uniatarnow.eu bedzie caly czas aktywna ?
Domena uniatarnow.eu bedzie caly czas aktywna ?
noflattery, będzie przekierowywać na nowe domeny (z koncowka .net) az do ich wygasniecia.
Jest to bardzo dobra informacja dla nas samych jak i was kibiców i użytkowników. Z kolegami z uniatarnow.net znamy się nie od wczoraj i jesteśmy pewni, że atmosfera będzie bardzo dobra. Mamy również wielkie możliwości na rozwój i zapał do pracy. Czy te warunki wystarczą na odniesienie sukcesów? Jesteśmy optymistami z dużą wyobraźnią, niektóre plany są bardzo odważne, ale wierzymy że nam się uda. Trzymajcie kciuki 
Nieskromnie stwierdzę, że to już obie, póki co oddzielne serwisy uczyniły, czyli oficjalną zostawiły w tumanach kurzu unoszących się z tarnowskiego betonu.noflattery pisze:Mysle, ze po fuzji dwoch nieoficjalnych stron Unii, ta oficjalna zostanie bardzo z tyłu.
To jeszcze czas na połączenie for!
- noflattery
Moze teraz bedzie dobry czas by dorzucic pare skinow do forum : ).
Dzisiaj przekierowaliśmy adresy na stronę uniatarnow.net. Zmieniony został również wygląd. Będziemy jednak pracować nad nowym (w odpowiedniej kolorystyce).
Po pierwsze - mega ciulowe kolory forum, które niewiele wspólnego z barwami klubowymi mają ... no ale pewnie trzeba będzie się przyzwyczaić...
A po drugie - skoro "->" oznacza nowe posty, to po jaką cholerę widnieje taki znak przy dziale, w którym nie ma nowego posta?
A po drugie - skoro "->" oznacza nowe posty, to po jaką cholerę widnieje taki znak przy dziale, w którym nie ma nowego posta?
JaGa, w najbliższym pojawi się styl który obowiązywał do tej pory (lekko zmodyfikowany pod nowy wygląd).
Aktualnie każdy user może przywrócić poprzedni styl (w profilu albo w menu styli na stronie głównej)
te -> obowiązują do tematów, nowe fora oznaczane są podwójną strzałką (->->)
Aktualnie każdy user może przywrócić poprzedni styl (w profilu albo w menu styli na stronie głównej)
te -> obowiązują do tematów, nowe fora oznaczane są podwójną strzałką (->->)
Tak przy okazji zapraszam wszystkich użytkowników Twittera do śledzenia profilu naszego serwisu.
http://twitter.com/#!/uniatarnownet
http://twitter.com/#!/uniatarnownet
Pomyślcie aby miejsca w których jest napisany post były wypełnione ciemnym kolorem, ponieważ oczy się tak nie męczą od czytania. Przynajmniej mnie jest tak wygodniej czytać.
Według ustaleń aktualnie macie możliwość korzystania z 3 styli forum. Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Domyślnie jest ustawiony JaskolkiWhite, który bazuje na stylu który do tej pory używaliśmy.
Jeśli macie jakieś pytania/prośby/problemy proszę zgłaszać tutaj.
Domyślnie jest ustawiony JaskolkiWhite, który bazuje na stylu który do tej pory używaliśmy.
Jeśli macie jakieś pytania/prośby/problemy proszę zgłaszać tutaj.
mam prosbe czy tlo moglo by byc bardziej ciemne ? poniewaz strasznie wali po oczach w porownaniu do contentu. Content powinien byc bardziej widoczny w porownaniu do tla bo to jest naprawde jebiace po oczach (propozycja:http://i40.tinypic.com/2cr7uib.jpg) ?
Prostacy '05
kapecq, takie tło jest wzięte z głównej uniatarnow.net. Na razie zostanie, myślę bardziej nad przyciemnieniem contentu. Popróbuj inne style.
Contet musi byc najasniejszy i czytelny bo zwrok przyciaga za bardzo tlo... siedze troche w grafice i pracuje teraz w krakowie i naprawde polecam wam zmiane tla bo naprawde jebie po oczach nikt nie robi stron jasne tlo z ciemnym srodkiem (napisy musza przyciagac a nie tlo) osobiscie jak sie teraz patrze na srodek to w oczach mi sie mieni tlo) nie wiem jak reszcie ale naprawde proponowal bym nad zmiana (albo chociaz dajcie mozliwosc do wyboru dla ludzi zmiany tez i tła... rozumiem ze jest to tlo z stronki ale nie znaczy ze musi byc dobre..
Prostacy '05
Ja bym jeszcze delikatnie zwiększył czcionkę, którą są wypisane nicki użytkowników, ta obecna moim zdaniem trochę za mała.
Na stylu jaskółkiBLUE nie ma chyba rozróżnienia ikonek jak pojawiają się nowe posty...
Na stylu jaskółkiBLUE nie ma chyba rozróżnienia ikonek jak pojawiają się nowe posty...
opcja IMG została usunięta na stałe?
PrzemczaN, zwiększone, ikony są różne (biała koperta przy tematach z nowymi postami).
Frezer, oczywiście to przez nieuwagę, już dodane.
Frezer, oczywiście to przez nieuwagę, już dodane.