Liga szwedzka
Re: Liga Szwedzka
Ale fakt pozostaje faktem, że się nie łapie. Na początku sezonu jechał, wyniki były marne to wypadł poza limit. A, że reszta sobie radzi to o powrót może być ciężko.
ŻLF: 2019 2020 2021 2022 2023
nie wiem jak wizualnie to wygladalo z Leonem i Artiomem bo nie widzialem ich w akcji, natomiast w meczu Vetlandy przyzwoicie zaprezentowal sie Kolodziej choc zero sie przytrafilo i to w najwazniejszym momencie
Ogolnie nad startami jeszcze popracowac i bedzie lepiej. Natomiast Vacul widac ze cos drgnelo ze sprzetem bo szybkosc jest, tyle ze formy brak. Bledy na dystansie ale to zeby wyeliminowac trzeba mu duzo jazd.
- macies1978
Na obecną chwilę w jeździe Vaculika widać , że problem nie do końca leży w sprzęcie, który śmiga strasznie. W większości przypadków obiera po prostu złe ścieżki. Wyjazd poza te właściwe może być spowodowany również tym, że silnik jest po prostu za mocny i wyciąga go gdzieś pod płot zamiast pilnować krawężnika.KoNiK pisze:nie wiem jak wizualnie to wygladalo z Leonem i Artiomem bo nie widzialem ich w akcji, natomiast w meczu Vetlandy przyzwoicie zaprezentowal sie Kolodziej choc zero sie przytrafilo i to w najwazniejszym momencieOgolnie nad startami jeszcze popracowac i bedzie lepiej. Natomiast Vacul widac ze cos drgnelo ze sprzetem bo szybkosc jest, tyle ze formy brak. Bledy na dystansie ale to zeby wyeliminowac trzeba mu duzo jazd.
Związki zawodowe największe nieszczęście polskiego pracownika!!!
- bartek_1990
No na prawdę jest to kawał powodu aby z taką ironią i szyderą wypowiadać się po naszych zawodnikach. Za niespełna tydzień jak te nasze "mega gwiazdy" wygrają mecz w Bydgoszczy to pewnie im lektyke pod dupe będziesz podstawiał nie?TKM pisze:Dziś nasze mega gwiazdy ujechały w czterech 16 pkt i 2 bonusy.
Mega profesjonalizm!
A Janowskiego to nie powołują bo sie do składu nie łapie czy jakiś inny powód?
We `ll keep the red flags flying high! UNITED!
Nie bój się bo nie wygrają. Pewnie na torach I ligowców by mieli problem.
Lektyką też ich nie będe nosił, bo niby za co? Jest mi obojetne jaki będzie wynik w Bydzi. Czasy podniety żużlem już u mnie minęły, u Ciebie Bartek pewnie jeszcze nie.
Lektyką też ich nie będe nosił, bo niby za co? Jest mi obojetne jaki będzie wynik w Bydzi. Czasy podniety żużlem już u mnie minęły, u Ciebie Bartek pewnie jeszcze nie.
TKM pisze:Nie bój się bo nie wygrają. Pewnie na torach I ligowców by mieli problem.
Przepraszam ze sie wtrace, bo to nie tyczy mojej skromnej osoby, ale moze wygraja.Tego nie wie NIKT ...
A moze tak Kolega zuzlowe Forum Unii Tarnow w takim razie, zamieni na
www.e-darling.pl
Oczywiscie to zart i prosze sie nie gniewac, tak mnie naszlo.
Pozdrawiam
- bartek_1990
Tak TKM jestem tak podniecony Unią, żużlem i w ogole ze ciężko mi nawet pisać z tej podniety.
Skoro Ci to obojętne to chyba powinieneś też sobie darować tak żałośnie ironiczne komentarze po tym, jak naszym nie poszło w Szwecji, czyż nie?
Skoro Ci to obojętne to chyba powinieneś też sobie darować tak żałośnie ironiczne komentarze po tym, jak naszym nie poszło w Szwecji, czyż nie?
-
establishment
ku*** mać ,bartek_1990 pisze:No na prawdę jest to kawał powodu aby z taką ironią i szyderą wypowiadać się po naszych zawodnikach. Za niespełna tydzień jak te nasze "mega gwiazdy" wygrają mecz w Bydgoszczy to pewnie im lektyke pod dupe będziesz podstawiał nie?TKM pisze:Dziś nasze mega gwiazdy ujechały w czterech 16 pkt i 2 bonusy.
Mega profesjonalizm!
A Janowskiego to nie powołują bo sie do składu nie łapie czy jakiś inny powód?
kolarze zarabiają tak wielkie pieniądze że wymagać od nich należy wyniku , że są " mega gwiazdami " to już udowodnili nieraz .
żadnemu z nich korona z głowy nie spadnie jak usłyszy kilka gorzkich słów , więcej pokory .
Jak już tak gadać, to piłkarze w największych klubach też zarabiają mega kasę, dużo większą niż "kolarze", a co roku któryś klub ma słaby sezon, odpada z pucharów, zajmuje odległe miejsce w lidze. W każdej inne dyscyplinie są takie przypadki. To jest sport, tu nawet jak ktoś zarabiałby miliard to nie nie stanie się maszyną. Krytyka owszem, ale nie argumentujmy tego kasą, bo kasę zarabiają wszyscy na tym poziomie, nie tylko ci z Tarnowa, a siłą rzeczy ktoś musi przegrać, żeby ktoś mógł wygrać.
-
establishment
piłkarze , którzy zarabiają horrendalne sumy też są siebie warci .PrzemczaN pisze:Jak już tak gadać, to piłkarze w największych klubach też zarabiają mega kasę, dużo większą niż "kolarze", a co roku któryś klub ma słaby sezon, odpada z pucharów, zajmuje odległe miejsce w lidze. W każdej inne dyscyplinie są takie przypadki. To jest sport, tu nawet jak ktoś zarabiałby miliard to nie nie stanie się maszyną. Krytyka owszem, ale nie argumentujmy tego kasą, bo kasę zarabiają wszyscy na tym poziomie, nie tylko ci z Tarnowa, a siłą rzeczy ktoś musi przegrać, żeby ktoś mógł wygrać.
jeśli dostają pieniądze na czas lub na termin ( bo inaczej jest zarabiać 1500 a kilka tysięcy euro na miesiąc) to mają na tyle duży luz psychiczny , aby poświęcić się wynikowi sportowemu i formie.
- bartek_1990
Taa, jasne, zwyzywajmy ich bo im w Szwecji raz nie poszło. No do prawdy argument nie do przebicia esta. W jakikolwiek sposób ta Szwecja rzutuje na polską ligę? Może zacznijmy jeszcze hejtowac bo komuś w Anglii nie poszło...Boże...
To nie "wina" piłkarzy. Ktoś im daje to biorą. Też byś wziął. To samo jest w żużlu czy innych sportach.establishment pisze:piłkarze , którzy zarabiają horrendalne sumy też są siebie warci .
Dobra, ale rywale tych zawodników, czy to piłkarze, czy żużlowcy czy inni są w takiej samej sytuacji, też się poświęcają, też zarabiają. A sport ma to do siebie, że raz się wygrywa a raz przegrywa. Gdyby 3 zarabiało kokosy, a cała reszta "na waciki" to od tej 3 można wymagać dużo więcej. Ale ja mówię o przypadkach gdzie cała liga zarabia bardzo dobrze. Zagra Real z Barcą, Manchester z Chelsea, czy pojedzie Unia z Falubazem. Raz wygrają ci, a raz ci, wszyscy zarabiają na tyle dużo, że powinni być robotami, a jednak coś sprawia, że jednego dnia górą są gospodarze, a drugiego goście. I chwała Bogu, że tak właśnie jest, że nie można na za wielką kasę kupić monopolu na wygrywanie...establishment pisze:jeśli dostają pieniądze na czas lub na termin ( bo inaczej jest zarabiać 1500 a kilka tysięcy euro na miesiąc) to mają na tyle duży luz psychiczny , aby poświęcić się wynikowi sportowemu i formie.
1 G. Walasek 3 1 2* 3 3 3 15+1
2 R. Okoniewski (z/z) -
3 L. Madsen 3 2* 3 2* 1 2* 13+3
4 R. Aspegren 0 0 0 0
5 M. Max 2* 3 0 1 0 6+1
6 S. Alden 2* 0 3 1 6+1
7 A. Karpow 3 3 0 3 3 3 15
Leon chyba juz sie odnalazl.
Pozdrawiam
2 R. Okoniewski (z/z) -
3 L. Madsen 3 2* 3 2* 1 2* 13+3
4 R. Aspegren 0 0 0 0
5 M. Max 2* 3 0 1 0 6+1
6 S. Alden 2* 0 3 1 6+1
7 A. Karpow 3 3 0 3 3 3 15
Leon chyba juz sie odnalazl.
Pozdrawiam
Leon pokazał w meczach z Gnieznem, Częstochową oraz w lidze szwedzkiej, że jego forma z poprzedniego sezonu wraca. Oby tylko nie przytrafiały mu się już upadki bo w tym sezonie swoje już przeżył.
Gdyby tak jeszcze Vaculik się ogarnął było by pięknie ...
Gdyby tak jeszcze Vaculik się ogarnął było by pięknie ...
Miedziak masakryczny dzwon, anioły mogą mieć gorąco...
Miedziak wstał i wrócił do parkingu. To Alden leży pod bandą.Kondziu pisze:Miedziak masakryczny dzwon, anioły mogą mieć gorąco...
Pride, Passion & Glory
Rada rządzi, Rada radzi, Unię na dno zaprowadzi.
Rada rządzi, Rada radzi, Unię na dno zaprowadzi.
na relacji pisze że Miedziak to nie wiem
Gosc z Orange Sport ma cos z oczami.
To ALDEN, tam lezy.
Pozdrawiam
To ALDEN, tam lezy.
Pozdrawiam
Tiomka masakryczny (0,0, ) odzwyczaił ostatnio od takich wyników.
ŻLF 2018 ŻLF 2023 ŻLF 2024
Artek coś przystopował 0,0,2,0
ale nie ma co panikować nikt nie jest maszyną
ale nie ma co panikować nikt nie jest maszyną
Tymczasem w Kumli w meczu z "tarnowską" Vetlandą:
Może zgłosi jakieś wnioski... 
Trzeba by zapytać Grażynę co na to regulaminpo 3 biegu:
Mecz był przerwany ze względu na zły stan toru. Przez godzinę trwają prace związane z poprawieniem nawierzchni.
A Leon na razie nieźle w Szwecji
Za Artioma ZZ - na jakiej podstawie, pytam z ciekawości ?:)
UNIA TARNÓW!
Tam do ZZ nie jest wymagane żadne zwolnienie lekarskie. Nie ma go to ZZ.