tylko niech polowa tematu nie bedzie bunt przeciwko tytylowaniu tematu
dzis w Anglii Piracie nieznacznie polegli przeciwko Coventry na 'ichniejszym' torze...nasz Bjarne zanotowala conajmniej dziwny wystep (0,3,3,0)...
speedway fan pisze:...
Tłumaczone już to było - tak wymawia się jego nazwisko w języku duńskim. Ile to już wersji można było usłyszeć nazwiska Pavlic;)ams92 pisze:Swoją drogą ciekawe jak Lorek wypowiada nazwisko Patricka - uwaga cytuje - "Hujgard"
nie wiem skąd Lorek usłyszał 'hjugard' Duńczycy wymawiają nazwisko Patryka - ''hougo'' - przynajmniej Ci Duńczycy których znam.d-jarek pisze:Tłumaczone już to było - tak wymawia się jego nazwisko w języku duńskim. Ile to już wersji można było usłyszeć nazwiska Pavlic;)ams92 pisze:Swoją drogą ciekawe jak Lorek wypowiada nazwisko Patricka - uwaga cytuje - "Hujgard"
James ładnie znów ładnie pojechał, ale mam takie wrażenie że nie zobaczymy go już u nas...
Ja tam nie wiem, no żadnego nie znam:) ale pamiętam jak sam Lorek podczas jednego z meczy ligi angielskiej w ten właśnie sposób tłumaczył wymowę nazwiska Patricka. Może i on się myli...nie wiem skąd Lorek usłyszał 'hjugard' Duńczycy wymawiają nazwisko Patryka - ''hougo'' - przynajmniej Ci Duńczycy których znam.
A czy czasem testimonial to nie są zawody za dziesięciolecie startów zawodnika? W Anglii chyba właśnie tak jest.Lizard King pisze:nie za wczesnie to na testimonial dla tak mlodego zawodnika
nie tyylko w Anglii.Prostasiewicz miał podobna ipreze w tym roku w szwedzkim klubiePrzemczaN pisze: A czy czasem testimonial to nie są zawody za dziesięciolecie startów zawodnika? W Anglii chyba właśnie tak jest.
Czyli po Elit Vetlandzie gdzie Jason bedzie sie scigal w jednej druzynie z Naszym Patrickiem , czyli wniosek z tego prosty za rok Crump w Tarnowie.DeCo pisze:Jason Crump powraca do ścigania sie do w Elite League. Jason wzmocni zespoł Belle Vue Aces.
Chyba zbyt pochopne wnioski wyciągasz. Co z tego, że jeździ tam Hougaard ?maly1965 pisze:Czyli po Elit Vetlandzie gdzie Jason bedzie sie scigal w jednej druzynie z Naszym Patrickiem , czyli wniosek z tego prosty za rok Crump w Tarnowie.DeCo pisze:Jason Crump powraca do ścigania sie do w Elite League. Jason wzmocni zespoł Belle Vue Aces.
Mi się wydaje, że wpływ na tą decyzje miał fakt że Atlas zajął dopiero 8 miejsce i zostały mu tylko dwa mecze do końca sezonu w najlepszym wypadku cztery w co wątpie, a Crump potrzebuje jazdy !ams92 pisze:ciekawe co wpłynęło na taką decyzję tego zawodnika.
A co ty chlopie taki zasadniczy jestes?.ams92 pisze:Chyba zbyt pochopne wnioski wyciągasz. Co z tego, że jeździ tam Hougaard ?
Marzenia nie są zabronione, ale pomarzyć sobie można w temacie "Unia Tarnów 2010". A ty pewny siebie piszesz, że skoro Crump będzie jeździł wraz z Patrickiem, to za rok Australijczyk będzie w Unii. Jaka w ogóle pewność, że Patrick będzie w Tarnowie ?maly1965 pisze:A co ty chlopie taki zasadniczy jestes?.
Czy marzenia sa zabronione????
Jest to jakieś sensowne wytłumaczenie. Chyba po prostu stęsknił się za wyspami i chce mieć więcej startów w razie gdyby Atlas skończył swoje zmagania na dwumeczu z WybrzeżemDeCo pisze: Mi się wydaje, że wpływ na tą decyzje miał fakt że Atlas zajął dopiero 8 miejsce i zostały mu tylko dwa mecze do końca sezonu w najlepszym wypadku cztery w co wątpie, a Crump potrzebuje jazdy !