Ja obstawiam, że mogło być więcej ludzi. Stadion był tak upchany, że ludzie siedzieli dosłownie twarzą w siatce na samym dole, a jak poszedłeś się wylać to o powrocie na swoje miejsce mogłeś zapomnieć. Pamiętam jak dziś, wszedłem 10 minut po otwarciu bram i na pierwszym łuku połowa miejsc była zajęta kocami.fan ut pisze: 26 wrz 2024, 12:44 Nie mam cic przeciwko żeby historia się powtórzyła kiedyś wygraliśmy baraż z Gdańskiem teraz z Gnieznem i tak zaczęła się era sukcesów. Tylko wtedy sponsora Rafinerie Trzebinia przyprowadził poseł Krzysztof Janik z SLD zobaczymy czy ktoś z naszych rejonów jakiś poseł przysłuży się dla klubu dla mnie nie ważne z jakiej opcji żeby tylko ktoś pomógł naszej Unii.To były piękne czasy stadion pełny trzeba było 3g wcześniej przyjechać żeby znaleźć miejsce ,wczasie finału nieoficjalnie było 22tyś kibiców tylko nikt tego nie zgłaszał żeby nie dostać kary była wtedy prosta uruchomiona a kibice nawet na masztach siedzieli .
Relacje, filmy i spotkania żużlowe
Re: Relacje, filmy i spotkania żużlowe
Tak jest
W tych latach żyłem na emigracji w UK za żadne skarby nie chcieli mnie puścić na urlop , musiałem nakłamać ze tata ma operacje na nerki i muszę jechać do Polski .... urlop dostałem o tanich lotach się jeszcze nie śniło . Pojechałem na tydzień Orbisem i z tych 7 dni wolnego 4 spędziłem w autobusie . Byłem na rybach , grzybach i wspomnianym meczu zuzlowym
Nigdy więcej przedtem ani potem nie widziałem tyle ludzi na zuzlu , jak poszlem do kibla zanim wróciłem uciekło mi z 4-5 biegów....
W tych latach żyłem na emigracji w UK za żadne skarby nie chcieli mnie puścić na urlop , musiałem nakłamać ze tata ma operacje na nerki i muszę jechać do Polski .... urlop dostałem o tanich lotach się jeszcze nie śniło . Pojechałem na tydzień Orbisem i z tych 7 dni wolnego 4 spędziłem w autobusie . Byłem na rybach , grzybach i wspomnianym meczu zuzlowym
Nigdy więcej przedtem ani potem nie widziałem tyle ludzi na zuzlu , jak poszlem do kibla zanim wróciłem uciekło mi z 4-5 biegów....
- Loramski_84
Mówiło się w tamtych czasach o 24 koła.Nie szło szpilki wsadzic ...
Wyobraźcie sobie teraz moją sytuację, maniakalny kibic żużla, od trzeciego roku życia na meczach, liczne wyjazdy, generalnie świr żużlowy. Sytuacja życiowa tak się ułożyła, że w 2004 roku byłem w armii i nie dostałem przepustki na finał. Dorwałem na jednostce jakieś stare radio, które odbierało tylko jak się je trzymało przy framudze od drzwi. I tak też stałem i słuchałem. Wynik po trzech wyścigach był szokiem dla wszystkich, a jeszcze jak się tego nie widziało na oczy, to nerwy się potęgowały. W pewnym momencie do pokoju otworzyły się drzwi i stanął w nich porucznik bardzo zdziwiony tym co robię
Dostałem zjebkę, a miałem iść wtedy pierwszy raz na wartę i musiałem wykuć wszystkie regułki typu "prawa wartownika" itp. Mam nagrany ten finał i nie mogłem się doczekać kiedy przyjadę do domu i obejrzę.
Faktycznie w tym czasie mogło być około 25tyś kibiców pamiętam, że byli goście opłacani, którzy zajmowali odrazu 20 miejsc i przychodzili 3g wcześniej.
Ja sam też byłem prawie 3g wcześniej zawsze na pierwszy wiraż przychodziłem i nie było szans musiałem lecieć na drugi wiraż a tam to samo prawie na jednej nodze stałem cały mecz u góry żeby cokolwiek widzieć. O ubikacji to nie było szans wyjść bo nawet to miejsce by stracił takie czasy były
Ja sam też byłem prawie 3g wcześniej zawsze na pierwszy wiraż przychodziłem i nie było szans musiałem lecieć na drugi wiraż a tam to samo prawie na jednej nodze stałem cały mecz u góry żeby cokolwiek widzieć. O ubikacji to nie było szans wyjść bo nawet to miejsce by stracił takie czasy były
Panowie i Panie na czym dziś będzie GP w Toruniu ??
-
krystian1993
jest gdzieś w internecie Nasz mecz z Gnieznem finałowy oczywiście mecz o awans w Gnieznie ?
-
Fantasmagoryczny
Powinien być na C+ Online, ale widzę, że jest też na chomikuj do ściągnięcia.krystian1993 pisze: 09 lis 2024, 11:39 jest gdzieś w internecie Nasz mecz z Gnieznem finałowy oczywiście mecz o awans w Gnieznie ?
http://chomikuj.pl/mopila21/2+liga+2024
https://www.youtube.com/watch?v=EYG8NyKMHl4&t=1102s
https://www.youtube.com/watch?v=vA-E0X3miwg
Retransmisja zawodów z Argentyny Eber Ampugani jechał w zawodach plus polacy Miesiąc, Tonder, Kaczmarek
https://www.youtube.com/watch?v=vA-E0X3miwg
Retransmisja zawodów z Argentyny Eber Ampugani jechał w zawodach plus polacy Miesiąc, Tonder, Kaczmarek
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
-
syn_cygana
Witam, czy jest gdzieś transmisja z Leszna?syn_cygana pisze: 05 kwie 2025, 9:21 Kolega mi podesłał kanał o żużlu
https://discord.gg/tXGZr9eV8s
potem sie zaloguje
Nie bedzie niestetyRagazza78 pisze: 06 kwie 2025, 13:26Witam, czy jest gdzieś transmisja z Leszna?syn_cygana pisze: 05 kwie 2025, 9:21 Kolega mi podesłał kanał o żużlu
https://discord.gg/tXGZr9eV8s
potem sie zaloguje
-
FANATYK ŻUŻLA
relacja z meczu sparingowego Ostrów Grudziądz https://www.youtube.com/watch?v=OkTGj9g77Rk
- hipermarkeciarz
Czy będzie ktoś rejestrował dzisiejszy mecz w Lesznie, transmisja na C+5?
Raczej się nie wyrobię na oglądanie, a jednak oglądnąć bym chciał
Raczej się nie wyrobię na oglądanie, a jednak oglądnąć bym chciał
Panowie szybkie pytanie,na czym teraz będzie SGP puszczane żeby sobie oglądnąć?
- Zniesmaczony_UT
Ja nie zawsze mogę oglądać w tv to wówczas odpalam strimsy top , jest wszystko i śmiga nawet na telefonie przy słabym wifi. Od tego sezonu dodali "y" w nazwie bo stary stims już nie chodzi. Trzeba tylko kilka razy poklikać w ten pasek unmute i pozamykać otwierające się okienka między kliknięciami w niego ale z 7-8 razy i już później leci elegancko. Fajn sprawa jeśli jest się gdzieś na wyjeździe lub w trasie. Można nawet na stadionie odpalić żeby powtórki oglądnąć czy wywiady pomiędzy biegami
Dzięki wielkie,właśnie o to mi chodziło.Zniesmaczony_UT pisze: 29 kwie 2025, 23:19 Ja nie zawsze mogę oglądać w tv to wówczas odpalam strimsy top , jest wszystko i śmiga nawet na telefonie przy słabym wifi. Od tego sezonu dodali "y" w nazwie bo stary stims już nie chodzi. Trzeba tylko kilka razy poklikać w ten pasek unmute i pozamykać otwierające się okienka między kliknięciami w niego ale z 7-8 razy i już później leci elegancko. Fajn sprawa jeśli jest się gdzieś na wyjeździe lub w trasie. Można nawet na stadionie odpalić żeby powtórki oglądnąć czy wywiady pomiędzy biegami
-
Salowy Choroszcz
Panowie wiem że pewnie nie ten temat ale zapytam.
Przed sezonem znalazłem info że polskie rundy gp będą na TTV pozostałe na Eurosport +
Dziś przegladając program widzę w ramówce gp na TTV ? Zmieniło się coś czy jakiś błąd ?
Przed sezonem znalazłem info że polskie rundy gp będą na TTV pozostałe na Eurosport +
Dziś przegladając program widzę w ramówce gp na TTV ? Zmieniło się coś czy jakiś błąd ?
Błąd. A na telemanie sprawdzaj, wpisz żużel, zaznacz wszystkie kanały i masz cały żużel na żywo co gdzie kiedy w tv.
Panowie na czym dziś GP oglądać mam full canal + do tego jeszcze Discovery,i nie mogę nic znalezc,jak patrzę na program to nic nie pokazuje żeby było GP .
Chyba tylko na platformie HBO Max. Ewentualnie strimsy.top powinni mieć transmisję na neciePinio pisze: 03 maja 2025, 17:08 Panowie na czym dziś GP oglądać mam full canal + do tego jeszcze Discovery,i nie mogę nic znalezc,jak patrzę na program to nic nie pokazuje żeby było GP .
Taka jest promocja żużla kurtyna milczenia, mnie osobiście GP powiewa ale jak widać są ludzie co by chcieli to oglądnąć.Pinio pisze: 03 maja 2025, 17:08 Panowie na czym dziś GP oglądać mam full canal + do tego jeszcze Discovery,i nie mogę nic znalezc,jak patrzę na program to nic nie pokazuje żeby było GP .
Ty masz możliwość oglądania na żywo,ja tylko mogę w tv lub jechać na GP,gdzieś jak mi spasuje z dniami wolnymi.Kibic UT pisze: 03 maja 2025, 17:33Taka jest promocja żużla kurtyna milczenia, mnie osobiście GP powiewa ale jak widać są ludzie co by chcieli to oglądnąć.Pinio pisze: 03 maja 2025, 17:08 Panowie na czym dziś GP oglądać mam full canal + do tego jeszcze Discovery,i nie mogę nic znalezc,jak patrzę na program to nic nie pokazuje żeby było GP .
Ja GP nie mam możliwości oglądać nie mam tego wykupionego, co do ligi wolę żużel na żywo w tv mnie to nie kręci i zawsze tak było, na żywo klimat kiełbaska, piwko, pogaduchyPinio pisze: 03 maja 2025, 17:36Ty masz możliwość oglądania na żywo,ja tylko mogę w tv lub jechać na GP,gdzieś jak mi spasuje z dniami wolnymi.Kibic UT pisze: 03 maja 2025, 17:33Taka jest promocja żużla kurtyna milczenia, mnie osobiście GP powiewa ale jak widać są ludzie co by chcieli to oglądnąć.Pinio pisze: 03 maja 2025, 17:08 Panowie na czym dziś GP oglądać mam full canal + do tego jeszcze Discovery,i nie mogę nic znalezc,jak patrzę na program to nic nie pokazuje żeby było GP .