1.nie moge traktowac powaznie z prostego powodu-tak samo jak Admini nie traktuja powaznie regulaminu no i -jak to nazwałeś-gosci

-sorry ale nie powinno sie jak to sie mowi "robic z gęby cholewy"
2. To jak zachowała sie garstka niektorych nie wiem sam co mam myslec-ja dostałem bana tylko teraz nie wiem jak mam rozumiec pozost!
Ogólnie widze wiele sprzeczności w tym co napisałes! Najpierw piszesz ze nie dasz mi bana bo o tym decuduje opinia moderatorów, jedna wyzej w moich postach widze temaqty typu "zbanujcie tego Ukrainca"

Chyba forumowicze tez maja cos do "powiedzenia" tak jak napisałes rowniez w tym poscie

Poprostu masz władze ale nie potrafisz jej w odpowiedni sposób wykorzystac i nawet wytlumaczyc racjonalnie -dam moze kilka przykladów i napisz mi jak sie do nich odnosisz :
pierwszy moj post :
Ogladnij waszego kierwonika druzyny w ostatnim meczu jak podaje sklad druzyn do biegów nominowanych.... tu trzeba miec poczucie humoru zeby udawac nieznajomosc regulaminu ....bo mam nadzieje ze on tylko udawał

)))
moj drugi post :
Proponuje zamiast pisac glupoty pisac list intencyjny do zarzadu odnosnie widowisk w buczy bo jak narazie to nic nie reprezentujecie!
Nie wiem czym tu sie podniecac jak wszystkie mecze beda w palnik na wyjezdzie jezeli teraz nie wygracie?
Rzeszów u was pewnie znów wygra jakims ruskiem mecz i znowu bedzie lament
co do drugiego postu gdyby nikt nie czytał waszego forum moglby napisac ze jest to wlasnie prowokacja jednak to prawda
czesc postu przemczana wskazuje na to ze to z jego strony lub innego forumowicza wystapila prowokacja :
A jest tam jakiś Rusek? Na siłę próbujesz coś tu zwojować, widać delikatne wyśmianie rzeszowskiego wirażowego mocno podniosło Ci ciśnienie
no i prostak-miszcz idiotyzmow jaga :
Witam nowego józka na forum

I kręć człowieku nadal taką banię, to serio za miesiąc będzie ciekawie
Zróbmy szałas
no i reszta juz leciala-prosze przestudiuj jeszcze raz to całe zamieszanie i napisz w ktorym miejsu-nie liczac sniegu-przegiałem bardziej niz inni forumowicze?
Jak zauwazyles i przesledziles wszystkie moje ywpoeidzi zaczałem dyskusje-0chocby nawet o MV jednak stado niektorych forumowiczów zjechało w dól z poziomem rozmowy poniewaz jak to okreslił pewien ludek korzystajacy czesto z dobrodziejstw matki natury (jak widac zły ma to wpływ na jego intelekt:) ) fajnie jak ma ŚMIECHOWE ŚWIĘTA wiec chocby nawet ta wypowiedz swiadczy o tym ze w ogole prowokacja nie byla tylko z mojej strony o ile mozna nazwac to prowokacja!
prosze ten wpis:
Zbanujcie tego Ukraińca,nie ma co się wdawać w dyskusje z idiotą bo jak to mówią sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
typowy przyklad bezmozgowia i czytania haseł rodem z google

.,..... jedziemy dalej.......
a to to juz prawdziwa masakra :
Chlopie tak czytam czytam bo kolezanka na fb wrzucila posta zes uposledzony i naprawde ty chlopie masz zanik myslenia racjonalnego chyba... n/c idz sprzatnac jeszcze kurz w domu bo to co ty tu piszesz to wola o pomste do nieba... O_o
ps. jak ladnie nie pomoze to WYPIERDALAJ JESC JAJKA
typowo złozone kilka zdan typu "byle cos napisac" zakonczone pieknymi zyczeniami swiatecznymi z dodtakiem jezyka jaki pewnie ów forumowicz uzywa na codzien w komunikacji z otoczeniem choc sadzac po tym raczej otoczenie w ktorym sie znajduje jest czworonogie-ale to juz nie mnie oceniac
Reszte ocen sam-pisal donosów na siebie nie bede poniewaz nie mam prawa obwiniania samego siebie-od tego sa tacy jak ty