PrzemczaN pisze:Soniak: cały czas mówisz, że ktoś tu jakieś Twoje brudy wyciąga. Po pierwsze to nie chcę się wtrącać do tego, jak nazywasz swoje sprawy rodzinne, ale ja bym swoich na pewno nie nazwał brudami.
Druga sprawa to zobacz, że to, że Ty i Mały jesteście braćmi zdradziliście wy sami. Też doskonale pamiętałem tamten Twój wpis i w momencie rozpoczęcia dyskusji dobrze wiedziałem jakie relacje łączą Ciebie i Małego. To co podała Jaskółka (osoba z dużym stażem na forum) to nie żaden atak na Ciebie (nie wiem czemu tak to odbierasz) tylko chciała pokazać, że Twoje pretensje w stronę Kaki były niesłuszne. Bo rzeczywiście były, gdyż nie ujawnił on nic więcej niż to, co sami ujawniliście.
Już powiedziałem że nie będę się więcej wypowiadał w tym temacie, dziwi mnie to że mało znaczący post z przed prawie dwóch lat tak utkwił Wam głowie, tak jak napisałem, nie chciałem tego ujawniać ze względu na to że automatycznie ( a stało się to tak jak myślałem ) zostanę posądzony o prywatę. Znam tez inne kulisy dochodzenia to tego czy jestem z malym bratem.
Jeszcze raz przypominam że nie ja byłem pierwszą osobą która zaproponowała aby małemu usunąć bana. I moje działania nie miały na celu tego. Tym kończę swoją wypowiedź w tym temacie i nie chcę więcej do tego wracać.
Tu akurat nie do PrzemczaN'a
Ale zastanówcie się czasami nad tym co piszecie, często zdarza się takich sytuacji że albo na starcie kogoś skreślacie za jego opinie albo zaczyna się polowanie na czarownice lub poszukiwanie teorii spiskowych dziejów. Teraz zostało mi tylko zastanowienie się czy nie wyrejestrować się z forum bo i tak to co napisze będzie albo złe, albo zostanie potraktowane jako prywata lub czepianie się, naprawę chciałem zasugerować pewne zmiany, wiedzę że miło wam żyć w tym kociołku, pełnym dziwnych układów i zawiści, niespełnionych aspiracji które do niczego dobrego nie prowadzą.
Każdy ma prawo do swojego zdania i do swojego prywatnego podwórka które chce chronić, tak aby nie był posądzony o stronniczość, Wy z góry mnie skazaliście za nią właśnie, a tak jak pisałem nie było to moim celem. I nawet ktoś po przeczytaniu uzna że mam racje nie przyzna się do tego, bo brak mu będzie cywilnej odwagi na to lub będzie się bał publicznego linczu.
Ja akurat nie jestem odosobnionym przykładem jako uczestnik forum, tyczy się to też np. działalności klubu która w wyrażanych przez niektóre osoby jest zła, złe imprezy organizuje się w Tarnowie ( przykładem jest np. IME, IMEJ nikt nie wpadł na to że muszą się odbywać imprezy międzynarodowe na naszym stadionie aby otrzymać dotacje na jego remont ), gdzie byli niektórzy forumowicze którzy opluwali te imprezy nawet nie przyszli na stadion, tak związani są z tym sportem, szkoda gadać, następnym przykładem jest wieczne samobiczowanie się, totalny pesymizm. Wiem zaraz ktoś powie że można mieć swoje zdanie ale to jest lekka przesada nie tędy droga my jako kibice powinniśmy budować wizerunek klubu tak jak robią to jego władze. Owszem możemy się nie zgadzać z ich politykom ale to już inna strona medalu. Takich przykładów jest wiele i sami dobrze wiemy o co chodzi.
Zmiany muszą być w nas jako uczestnikach forum.
Każdy ma prawo do ochrony prawnej życia prywatnego, rodzinnego ... Art. 47 K. RP.