Młode Jaskółki
Re: Młode Jaskółki
Pytanie: skąd wziął się w Wilkach Krosno Patryk Nater, który zaczynał w UKS Jaskółki Tarnów?
Wszystko fajnie, ale Przemek Konieczny z Dawidem Rempałą to zawodnicy na 1-ligę, a nie na gówno w drugiej. O ile chcą się rozwijać. No chyba, że rozważamy Koniecznego pod U-24.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
- Zniesmaczony_UT
Zobacz jak wczoraj w 2 lidze pojechał Rempała (1,1,1). Z takim sprzętem jak oni mają to można by dyskutować na jaką oni ligę się nadają skoro w 2 lidze w 3 startach robi taki 3 punkty bez bonusów i to na torze który bardzo dobrze zna w Rzeszowie.ams92 pisze: 29 lip 2021, 9:41 Wszystko fajnie, ale Przemek Konieczny z Dawidem Rempałą to zawodnicy na 1-ligę, a nie na gówno w drugiej. O ile chcą się rozwijać. No chyba, że rozważamy Koniecznego pod U-24.
Rozumiem że widziałeś wczoraj w jaki sposób Dawid te 3 punkty dowiózł ?
Problemem naszej drużyny będzie to że mamy na prawdę 3 solidnych juniorów jak na warunki 2 ligowe. Pytanie co z tym fantem zrobić bo jeden na ławie to zmarnowany czas. Nie ma takiej możliwości jak Kowalski w Częstochowie ... chyba że na kogoś połakomią się w wyższych ligach
Problemem naszej drużyny będzie to że mamy na prawdę 3 solidnych juniorów jak na warunki 2 ligowe. Pytanie co z tym fantem zrobić bo jeden na ławie to zmarnowany czas. Nie ma takiej możliwości jak Kowalski w Częstochowie ... chyba że na kogoś połakomią się w wyższych ligach
Brawo dla Jaskółek za zawody w Toruniu bo na styku zawody, mogliśmy nawet wygrać tylko ciężko w trójkę się jedzie.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
https://unia.tarnow.pl/pewny-awans-jask ... u-mmppk-2/
Brawo Jaskółki przyszłość tego klubu to jest fundament na którym trzeba budować nową Unie Tarnów
Brawo Jaskółki przyszłość tego klubu to jest fundament na którym trzeba budować nową Unie Tarnów
-
Greg-Tarnów
Jest awans.Brawo.Dawid ostatnio wygląda jak na początku swojej kariery ??? pewnie do tego bojowo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Brawa również dla Pawła Barana?
Czy też: młodzi słabo jadą - wina Barana. Młodzi jadą dobrze -zero zasługi Barana?
Czy też: młodzi słabo jadą - wina Barana. Młodzi jadą dobrze -zero zasługi Barana?
Nie wiem co i na ile się zmieniło w kwestii sprzętowej u juniorów, czy serwisy porobili albo dostali nowe części bo wygląda to obiecująco. Pytanie dlaczego tak późno? Ja wiem że w kwietniu czy maju jest mało jazdy ale każdy ma ten problem. Na dobrą sprawę oni zaczynają jechac w chwili gdzie powoli mogą myśleć o wakacjach 
Nie oszukujmy się przez ten czas co działa Baran to nic dobrego nie wynikło szczególnie dla młodych. Baran był słabym zawodnikiem tak samo słabym jest trenerem on najwyżej to się nadaje do wypełniania programu.Miał tyle czasu żeby coś osiągnąć nic nie wprowadził dobrego do drużyny tylko bardziej odważni juniorzy powiedzą że on do tej roli się nie nadaje ale głośno tego nie mówią bo nie chce mieć kłopotu. Jego czas minął potrzeba świeżej krwi jeśli ma być nowa Unia.bio pisze: 05 sie 2021, 20:25 Brawa również dla Pawła Barana?
No chłopaki cały rok spieprzony a na koniec taki sukces.
-
Greg-Tarnów
Rempała niezły progres w tym roku.Brawo chłopaki Przemek z Piotrkiem również to spólny sukces.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
-
paweljumper87
Jak to było ? Z tej mąki chleba nie będzie ?
Brawo Jaskółki Unia Tarnów była jest i będzie 
Z jednej strony duma rozpiera że zdobyliśmy jako jedyni medal SWOJIMI chłopakami i to już jako drugoligowiec , z drugiej szlag trafia że mając taki potencjał w mlodziezowkach klub będzie się kisil w 2 lidze 3 naszych juniorów zdobywać punkty w wyższych ligach dla innych klubów, bo.ja nie Mam wątpliwości że Dawid przy tych postępach jakie uczynil i tym progresie w końcówce sezonu odejdzie do wyższej ligi , a extrraligowe kluby takie jak Lublin, Wrocław czy Grudziądz od lat nie wychował zawodnika choć na 1 ligowym poziomie. Swoją drogą chciałbym w finale mimp zobaczyć Dawida na extealigowym sprzęcie takim jak mają juniorzy z Leszna Torunia czy wroclawia
Brawo dla naszej zdolnej młodzieży!!!!W tym tragicznym sportowo sezonie ,daliscie nam troche radości i za to bardzo dziękujemy!!!!
Metamorfoza jaką przeszedł Dawid Rempała jest niesamowita.Z chłopaka który kurczowo trzymał się kierownicy i przymykał gaz ,nagle stał się wybijającym juniorem w Polsce.Widziałem to już na meczu z Orłem i sam przecierałem oczy ze zdumienia kiedy pięknie wychodził ze startu i walczył na trasie.I jeszcze ta sylwetka ,taka bojowa i ofensywana.Niewiem co się zmieniło czy sprzęt czy praca nad psychiką,czy może jedno i drugie.Najwazniejsze ze chłopak wspaniale się rozwinął choć przyznam sam miałem watpliwosci czy coś z tego będzie.Brawo dla Dawida ,Przemka,Piotrka i reszty młodzieży.Panowie jeszcze Unia Tarnów nie zgineła ....Dzięki chłopaki za to światełko w tunelu ,jeszcze się podniesiemy.pozdrawiam
Metamorfoza jaką przeszedł Dawid Rempała jest niesamowita.Z chłopaka który kurczowo trzymał się kierownicy i przymykał gaz ,nagle stał się wybijającym juniorem w Polsce.Widziałem to już na meczu z Orłem i sam przecierałem oczy ze zdumienia kiedy pięknie wychodził ze startu i walczył na trasie.I jeszcze ta sylwetka ,taka bojowa i ofensywana.Niewiem co się zmieniło czy sprzęt czy praca nad psychiką,czy może jedno i drugie.Najwazniejsze ze chłopak wspaniale się rozwinął choć przyznam sam miałem watpliwosci czy coś z tego będzie.Brawo dla Dawida ,Przemka,Piotrka i reszty młodzieży.Panowie jeszcze Unia Tarnów nie zgineła ....Dzięki chłopaki za to światełko w tunelu ,jeszcze się podniesiemy.pozdrawiam
Dawid jest po prostu dość wysoki jak na żużlowca i albo zaliczał siłownię albo naturalnie zmężniał.
Już teraz nie wisi na kierownicy po dwu okrążeniach. Zastanowiłbym się jednak jeszcze z rok bo za wiele jeszcze nie osiągnął(jest wiele możliwości 8,u 24 z drugoligowymi seniorami) a większość młodych po przejściu do nowego środowiska na tym traciła. Chyba że u nas będzie taka mizeria że nie ma o czym dyskutować.
Już teraz nie wisi na kierownicy po dwu okrążeniach. Zastanowiłbym się jednak jeszcze z rok bo za wiele jeszcze nie osiągnął(jest wiele możliwości 8,u 24 z drugoligowymi seniorami) a większość młodych po przejściu do nowego środowiska na tym traciła. Chyba że u nas będzie taka mizeria że nie ma o czym dyskutować.
Mnie cieszy że nasze młode Jaskółki mogą się przynajmniej rozwijać i zdobywać medale w klubach które mają perspektywy oraz radować nasze oczy!
Pierwszy sukces w tym roku
wygrywamy rundę DMPJ w Krośnie dzięki czemu na pewno jedziemy dalej, zawsze to kolejnych kilka rund jazdy dla tych młodych 
Kapuścian i Eber trójki robili jak jechali sami, bądź dwóch przed nimi upadali, albo defektowali. Natomiast Świercz i Gzylson widoczny progres i zwyżka formy 
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...
Ja nie twierdze że są lepsi bo nie wiem. Jednak jeżeli ktoś jeżdżący 3 miesiące osiąga wyniki porównywalne do gościa trenującego parę lat to jak mi to ku*** chcesz wytłumaczyć?njk1987 pisze: 02 cze 2022, 19:34 Kapuścian i Eber trójki robili jak jechali sami, bądź dwóch przed nimi upadali, albo defektowali. Natomiast Świercz i Gzylson widoczny progres i zwyżka formy![]()
Ostatnio zmieniony 02 cze 2022, 20:51 przez ziggy, łącznie zmieniany 2 razy.
Świercz widziałem chyba nowy silnik od Jacka ma więc może stąd ten progres.
-
Greg-Tarnów
Gzyl widać postęp i to duży. Świercz,Kapustin i Eber też solidnie.Ważne że coś ruszyło do przodu.
Być może w końcu mają pod dupą konkretne furmanki
Forza Unia
Pozdrawiam
Być może w końcu mają pod dupą konkretne furmanki
Forza Unia
Pozdrawiam
Noi i to powinna być podstawową para juniorów do końca rozgrywek.Sroki , Kupce po co nam oni? Ich za rok już tu nie będzie A o awans też nie jedziemyGreg-Tarnów pisze: 02 cze 2022, 21:09 Gzyl widać postęp i to duży. Świercz,Kapustin i Eber też solidnie.Ważne że coś ruszyło do przodu.
Być może w końcu mają pod dupą konkretne furmanki![]()
Forza Unia
Pozdrawiam