Unia Tarnów 2026
- pushthebutton
Re: Unia Tarnów 2026
https://www.instagram.com/p/DVvwnaWCJi1 ... t1aGJrZnhr
Tu widać jak te bandy zostały złożone i ściągane w listopadzie... Jest w tym poście około 6 zdjęć z bandami w śniegu i błocie...
Bez komentarza...
Tu widać jak te bandy zostały złożone i ściągane w listopadzie... Jest w tym poście około 6 zdjęć z bandami w śniegu i błocie...
Bez komentarza...
Tak wielki p.o. prezesa szanuje pieniądze nas wszystkich...
W czerwcu zrezygnował ale był odpowiedzialny za to co działo się w listopadzie?
Ty tylko głupi czy też jebn**ty? Dla kolegi pytam.
-
syn_cygana
Waldus Kiepski wpadnie z dobrym info
- Zniesmaczony_UT
To jest cały obraz patologi jaka panowała w klubie. Za to ktoś powinien beknąć i nie słup typy Stanley czy inny witrażowy Grzegorz tylko udziałowcy bo oni za takie rzeczy byli decyzyjni. Niepojęte jest również to że wolontariusze po sezonie nie zostali wpuszczeni na stadion tylko zakuto brame łańcuchem i odjechano. Ktoś kłudke kupił i ją zakładał a później klucze odesłał do Prezydenta. Wiedząc po turnieju Krystiana iż to ostatnia impreza to nawet reklamy (koziołki) stoją do dziś na murawie i mieli wszystko w dupie. Ekipa Janka ze szkołką będzie na stadionie na dniach to się okaże co z dmuchawami. Jeśli nadają się na utylizację powinno się zakupić nowe a rachunek wysłać do Krakowa. Dziś czytam w mediach wywiad i z ust takiego dziada padają słowa podczas rozmowy telefonicznej z Cegielskim, że on czuje się oszukany przez wszystkich. (Zaraz wkleje cytat tylko znajdę, chyba to wywiad w pobandzie)pushthebutton pisze: 31 mar 2026, 21:32 https://www.instagram.com/p/DVvwnaWCJi1 ... t1aGJrZnhr
Bez komentarza...
"Dzwoniłem ostatnio do Lewandowskiego, żeby zapytać, co jest grane, ale on tylko zakomunikował mi, że się poddaje, że nie ma już sił, że czuje się oszukany przez wszystkich. Nie zagłębiałem się w szczegóły. Natomiast błyskawicznie poprosiłem prezydenta Tarnowa o spotkanie. Jest zielone światło, w przyszłym tygodniu wchodzimy na stadion i mam nadzieję, że szybko przygotujemy go do zawodów - zdradza Cegielski."
Ludzie trzymajcie. Na memoriale Krystiana wyszedł na murawę, przemówić a raczej ściemniać po czynach nas poznacie. Zrobił sobie z gęby kibel i jeszcze ma czelność mówić że czuje się oszukany. To co mają powiedzieć i jak się czuć kibice którzy słuchali na żywo to dukanie.
Nie w Tarnowie, a w Częstochowie odbędzie się jedna z czterech eliminacji do Indywidualnych Mistrzostw Polski w sezonie 2026. To oficjalna decyzja GKSŻ za sportowe fakty.pl...kurde przyjechali by, każdy po plandece by dostał plus stara opona historyczna a tak to sami się z tym bałaganem musimy uporać
A wracjąc do band to powinno miasto wystąpić do prokuratury i ścigać za zniszczone mienie państwowe, to tak jaby zniszczyć pomnik Kaczora przy dworcu. Ktoś wtedy był prezesem, ktoś odpowiadał za ten budrel....znaleść -złapać i wybatorzyć na rynku pod ratuszem
A wracjąc do band to powinno miasto wystąpić do prokuratury i ścigać za zniszczone mienie państwowe, to tak jaby zniszczyć pomnik Kaczora przy dworcu. Ktoś wtedy był prezesem, ktoś odpowiadał za ten budrel....znaleść -złapać i wybatorzyć na rynku pod ratuszem
Pytanie) brzmi: kto jest właścicielem band? Bo jeśli właścicielem (jak podejrzewam) jest miasto, to w gestii miasta, a nie ŻSSA (o której zdanie mamy wszyscy takie samo) odpowiada za ich stan, chyba, że była jakaś umowa, która stanowi inaczej.Conkord pisze: 31 mar 2026, 23:14 A wracjąc do band to powinno miasto wystąpić do prokuratury i ścigać za zniszczone mienie państwowe, to tak jaby zniszczyć pomnik Kaczora przy dworcu. Ktoś wtedy był prezesem, ktoś odpowiadał za ten budrel....znaleść -złapać i wybatorzyć na rynku pod ratuszem
Inna kwestia to jakie bandy i na jakich warunkach zostały zakupione... Podpowiem: ch*jowe i na ch*jowych warunkach. Czy był ktoś, z kim można było to skonsultować? Nie wiem, być nie może już wówczas nie było, ale w temacie samych band - to była inwestycja z gatunku tych... BEZNADZIEJNYCH
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Aaa to jak chujowe to niech gniją 

Wolałbym, żeby nie. Jeszcze 3 lata mogłyby posłużyć klubowi (yyyy wróć) miastu
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Domel88 pisze: 31 mar 2026, 16:20Będąc szczerym to ja nawet nie pójdę na żaden mecz, szkoda mi 50zl na ten twór. Góral powinien mieć zakaz wjazdu na stadion, te dzisiejsze zdjęcia idealnie pokazują jakim bym prezesem. Też wolę iść oglądać podopiecznych Jaśka, chętnie kupię bilet i zostawię trochę grosza w bufeciej-rules pisze: 31 mar 2026, 16:13Prawdopodobnie tak będzie. I potem się nakrzycza jak to oni wszystko mieli dopięte na ostatni guzik ale nie dostali szansy.
Kamil góral nie przemówił do tej pory jaki syf był w klubie i dlaczego odszedł, ale już się bierze za prezesowanie w innej j sp?
Broniłem go długo, ale który sponsor powierzy mu choćby 100zl? Chyba tylko frajer.
Także oby Kołodziej miał wyłączność na tor przy z3 a z całą pewnością jakiś użytek z tego zrobi. Wolę oklaskiwać młodych chłopaków swojakow niż to coś co tam próbuja zrobić ludzie bez krzty wiarygodności.
A co Pan Góral miał z tym wspólnego ?
To są pierwsze bandy dmuchane -czyli który rok ?
Najważniejszym elementem dzisiejszej kultury to nie dojść do należytych informacji tylko oskarżać każdego za głosem tłumu ..
Cały ten "bałagan" jest spowodowany zupełnie czym innym a mianowicie po x latach dzial geodezyjny urzędu miasta nagle odkrył że granicę stadionu miejskiego są źle wyznaczone i garaże które służyły to magazynowania zostały spółce odebrane i przejęło je sąsiadujące przedszkole warto zapytać pani dyrektor przedszkola które było równie zaskoczone faktem
Mozna zatem wysunąć wniosek że spółka żużlowa płacąc podatki od nieruchomości płaciła więcej aż nie powinno
Ale bandy były ściągane w listopadzie czyli jeśli jakiś prezes miał odpowiadać to Kędziora który nie ściągnął ich po memoriale .
Dochodzi tutaj do ataku jednej z frakcji na starą frakcję i tak tutaj forum się Teraz prezentuje i później zmiana
Prawda jednak jest taka że to wina Tuska
- hipermarkeciarz
Ja pierdolę.
Albo to jakiś eksperyment społeczny, albo Vega kręci nowego "Pibulla" osadzonego w realiach szalonych lat 90'.
Albo to jakiś eksperyment społeczny, albo Vega kręci nowego "Pibulla" osadzonego w realiach szalonych lat 90'.
Patrząc na to wszystko tak się zastanawiam jakim cudem oni dokończyli poprzedni sezon, jakie farmazony musieli opowiadać tym zawodnikom że oni ponosili koszty i jeździli. Jak bardzo trzeba kochać ten sport żeby do tak heroicznych czynów się posunąć. Naprawdę czapki z głów dla chłopaków….
i jeszcze ta łajza powie, ze czuje sie oszukana
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-czy-to- ... wa-opinia/
Widać, że dziennikarze nie biorą na poważnie deklaracje Jasińskiego mają zniego ubaw zobaczymy czy będzie kabaret czy żużel jak myślicie?
Widać, że dziennikarze nie biorą na poważnie deklaracje Jasińskiego mają zniego ubaw zobaczymy czy będzie kabaret czy żużel jak myślicie?
Kabaret. To jest pewne. Już się zaczął dobrym stand upem podczas konferencji. Kasa od rodziców, fura dla synka i prezesa żeby szukali sponsorów, których w sumie nie potrzeba bo przecież piniondze to nie problem hahaha
Akurat dziennikarzy to tam chyba nie było, tylko chłopcy z łapanki, bo żaden nie zadał dociskającego pytania... Może ustawka, nie wiem. O konferencji świadczą też dziennikarze, składają się na nią dwie strony. W tym wypadku konferencja faktycznie była śmieszna, ale obie strony się na to złożyły.fan ut pisze: 01 kwie 2026, 10:01 https://po-bandzie.com.pl/zuzel-czy-to- ... wa-opinia/
Widać, że dziennikarze nie biorą na poważnie deklaracje Jasińskiego mają zniego ubaw zobaczymy czy będzie kabaret czy żużel jak myślicie?![]()
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
No i znowu pośmiewisko robią z klubu i z miasta.
cytat z artykułu: Informację, że pieniądze na nowy klub są między innymi dzięki darowiźnie od rodziców Pana Jasińskiego i tu brawa dla rodziców. Wspierać pasję syna rzecz szlachetna
Biznesmen...ja bym się na mieście nie pokazał.Po co on gadał takie kocopoły, kogo to interesuje kto mu daje kasę. Przyznam się szczerze, że liczyłem na kogoś kto naprawdę weźnmie się za odbudowę klubu, to musi być ktoś poważny (może też być w dresie) nie spodziewałem się że po takim ciosie który dostaliśmy ktoś jeszcze kopnie nas w dupę...no naprawdę
cytat z artykułu: Informację, że pieniądze na nowy klub są między innymi dzięki darowiźnie od rodziców Pana Jasińskiego i tu brawa dla rodziców. Wspierać pasję syna rzecz szlachetna
Biznesmen...ja bym się na mieście nie pokazał.Po co on gadał takie kocopoły, kogo to interesuje kto mu daje kasę. Przyznam się szczerze, że liczyłem na kogoś kto naprawdę weźnmie się za odbudowę klubu, to musi być ktoś poważny (może też być w dresie) nie spodziewałem się że po takim ciosie który dostaliśmy ktoś jeszcze kopnie nas w dupę...no naprawdę
Nie zdziwie się, jakby Jasiński po prostu za pomocą klubu chciał wyprać pieniądze z lichwy i haraczy.
Sam zresztą mówi, że pieniądze nie są problemem

Sam zresztą mówi, że pieniądze nie są problemem
Najprawdopodobniej skończy się na strachu i klub pod wodzą dwóch Górali nie powstanie, ale jeśli jakimś cudem uda się im wystartować to mam jedną prośbę.
Bez członu Unia w nazwie i niech sobie piszą i gadają co chcą.
Bez członu Unia w nazwie i niech sobie piszą i gadają co chcą.
- Zniesmaczony_UT
Cytat Garnek
"Cały ten "bałagan" jest spowodowany zupełnie czym innym a mianowicie po x latach dzial geodezyjny urzędu miasta nagle odkrył że granicę stadionu miejskiego są źle wyznaczone i garaże które służyły to magazynowania zostały spółce odebrane i przejęło je sąsiadujące przedszkole warto zapytać pani dyrektor przedszkola które było równie zaskoczone faktem"
Dobry cyrk haha. Wychodzi na to, że prezydent wczoraj porobił i wrzucił zdjęcia z terenu przedszkola bo nawet nie wiedział że jest już poza stadionem. Teraz tylko czekać na pismo od Pani dyrektor przedszkola do Prezydenta z zapytaniem dlaczego śmieci i pozostałosci z remontu nawierzchni toru i ogrodzenia zostały wyrzucone na ich teren a nie wywiezione przez firmę budowlaną z nakazem natychmiastowego ich usunięcia. Już wczoraj coś tak czułem widząc te zdjęcia Kwaśnego ,że chyba chłop sam sobie zapodał porcje gnoju pod nogi
Teraz będą przeglądać umowy bo odbiór po przebudowie toru robili osobiście. Byli wszyscy, zdjecia pstrykali, piony przybijali i social uśmiechali
"Cały ten "bałagan" jest spowodowany zupełnie czym innym a mianowicie po x latach dzial geodezyjny urzędu miasta nagle odkrył że granicę stadionu miejskiego są źle wyznaczone i garaże które służyły to magazynowania zostały spółce odebrane i przejęło je sąsiadujące przedszkole warto zapytać pani dyrektor przedszkola które było równie zaskoczone faktem"
Dobry cyrk haha. Wychodzi na to, że prezydent wczoraj porobił i wrzucił zdjęcia z terenu przedszkola bo nawet nie wiedział że jest już poza stadionem. Teraz tylko czekać na pismo od Pani dyrektor przedszkola do Prezydenta z zapytaniem dlaczego śmieci i pozostałosci z remontu nawierzchni toru i ogrodzenia zostały wyrzucone na ich teren a nie wywiezione przez firmę budowlaną z nakazem natychmiastowego ich usunięcia. Już wczoraj coś tak czułem widząc te zdjęcia Kwaśnego ,że chyba chłop sam sobie zapodał porcje gnoju pod nogi
Jasińscy... Mościce... tworek potworek. Z jeden strony odcinają się od poprzedniego klubu i mówią, że oni to jedno, a Kołodziej to drugie - ale pytając o szkółkę, szkolenie itd. bez konkretów... nawet nasz były prezes stracił w mych oczach... założyciel mówi Tarnowskie Jaskółki - a to przecież coś nowego innego, nie ma nic puki co, a dopiero za rok zobaczymy czy cokolwiek będzie z tego i na jak długo. Ja temu czemuś daje max. 2 lata startów w lidze jeśli w ogóle to nastąpi, a zaskoczony będę jeśli będzie to trwało długoterminowo (ok. 5 sezonów). Puki co nie ma nic, jedyne co to sobie pewnie Memoriał Rempały zorganizują, bo pod takie turnieje najłatwiej się podpiąć... Lewandowski też potrafił. Jeśli gość ma tyle milionów i go stać niech się bawi, ale mam wrażenie że nie do końca wie jakie koszta go czekają... mówi że swoich zawodników, Tarnowskich, tylko skąd ich weźmie? Wątpię żeby Kołodziej, Jamróg i bracia Kowalscy chcieli jeździć w KLŻ
Jasińscy... Mościce to puki co twór na papierze, za rok zobaczymy czy w ogóle wystartują gdziekolwiek i na jakich zasadach.
Ja tu nie przewiduje kokosów... ale mają cały rok, żeby coś ogarnąć. Dla mnie to druga "Victoria Rolnicki Machowa" obecnych czasów, bez przyszłości...
Ja tu nie przewiduje kokosów... ale mają cały rok, żeby coś ogarnąć. Dla mnie to druga "Victoria Rolnicki Machowa" obecnych czasów, bez przyszłości...
Unia Tarnów & Wisła Kraków & AC Milan & Los Angeles Lakers
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/ ... balaganie/
Na facebooku mają filmik....
Wygląda to katastrofalnie.....
Na facebooku mają filmik....
Wygląda to katastrofalnie.....
W Sobotę rusza sezon żużlowy pierwszy raz bez Unii Tarnów ciężko to przyjąć, co te szmaciarze zrobili.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.