Domel88 pisze: 31 mar 2026, 16:09
Trzeba się modlić, aby Jasiński nie dostał od miasta dzierżawy
Prawdopodobnie tak będzie. I potem się nakrzycza jak to oni wszystko mieli dopięte na ostatni guzik ale nie dostali szansy.
Kamil góral nie przemówił do tej pory jaki syf był w klubie i dlaczego odszedł, ale już się bierze za prezesowanie w innej j sp?
Broniłem go długo, ale który sponsor powierzy mu choćby 100zl? Chyba tylko frajer.
Także oby Kołodziej miał wyłączność na tor przy z3 a z całą pewnością jakiś użytek z tego zrobi. Wolę oklaskiwać młodych chłopaków swojakow niż to coś co tam próbuja zrobić ludzie bez krzty wiarygodności.
Ja pieprzę. To zdjęcie jest idealnym podsumowaniem gówna, które współtworzyliśmy poprzez zakup biletów. Jak nikt nie beknie za zmarnowanie pieniędzy na te bandy...
Domel88 pisze: 31 mar 2026, 16:09
Trzeba się modlić, aby Jasiński nie dostał od miasta dzierżawy
Prawdopodobnie tak będzie. I potem się nakrzycza jak to oni wszystko mieli dopięte na ostatni guzik ale nie dostali szansy.
Kamil góral nie przemówił do tej pory jaki syf był w klubie i dlaczego odszedł, ale już się bierze za prezesowanie w innej j sp?
Broniłem go długo, ale który sponsor powierzy mu choćby 100zl? Chyba tylko frajer.
Także oby Kołodziej miał wyłączność na tor przy z3 a z całą pewnością jakiś użytek z tego zrobi. Wolę oklaskiwać młodych chłopaków swojakow niż to coś co tam próbuja zrobić ludzie bez krzty wiarygodności.
Będąc szczerym to ja nawet nie pójdę na żaden mecz, szkoda mi 50zl na ten twór. Góral powinien mieć zakaz wjazdu na stadion, te dzisiejsze zdjęcia idealnie pokazują jakim bym prezesem. Też wolę iść oglądać podopiecznych Jaśka, chętnie kupię bilet i zostawię trochę grosza w bufecie
Niech sobie Jasiński weźmie jeszcze jedną darowiznę od rodziców na bandy bo przecież te nie dostaną licencji na używanie, nie ma protokołów demontażu, sposobu składowania...miasto dało sie wydymać bez mydła, to że dzierżawili stadion nie zwalniało nikogo od tego żeby pilnowac swego, jak ja wynamuję komuś mieszkanie to raz na kwrtał przychodze zobaczyć czy nie zdewastowali mi chaty....a tutaj...pierdolić...powinien Kwaśny za to beknąc że nie ma w mieście osoby co sprawdza te najważniejsze sprawy
Na zdjęciach widać stare bandy a nie nowe. W tle widać jebnięte plandeki ale przynajmniej pod daszkiem. Ale wszystko powinno być umyte, wysuszone i przechowywanie w jakimś ogrzewanym, suchym pomieszczeniu....
Szkoda że nie widać nowych band.... jestem ciekaw jak one wyglądają
To są lata zaniedbań. Rozumiem że może nie było pieniedzy na wywóz odpadów ale przynajmniej można to było posegregować i poukładać.
To są chyba stare bandy,nowe były pomarańczowego koloru i są schowane w boksach jak się nie mylę,jakieś zdjęcie mi się rzuciło w oczy kilka dni wcześniej,ale syf tam jest.Nowe bandy były zrolowane i schowane w boksach zawodników w parku maszyn.
Tylko Unia pisze: 31 mar 2026, 14:59
Kto ma z was Fb to lepiej sobie zobaczcie na profil Kwaśnego. Wrzucił aktualne zdięcia z stadionu. Jeden wielki ku*** syf...
Nawet plandeki nie są złożone tylko porozrzucane w parku maszyn.
Dlatego nie wiem, czy nominowany na prezesa stowarzyszenia p. Góral to właściwa osoba. To też jego zaniedbania.
To kiedy zrzuta na wakacje?teraz może dla obydwu panów,a może jeszcze pan z reklamówką się pojawi bo sobie na wzajem z prezesem cukruja na FB na wzajem,kto wiebędzie 3 do brydża.
Conkord pisze: 31 mar 2026, 16:22
Niech sobie Jasiński weźmie jeszcze jedną darowiznę od rodziców na bandy bo przecież te nie dostaną licencji na używanie, nie ma protokołów demontażu, sposobu składowania...miasto dało sie wydymać bez mydła, to że dzierżawili stadion nie zwalniało nikogo od tego żeby pilnowac swego, jak ja wynamuję komuś mieszkanie to raz na kwrtał przychodze zobaczyć czy nie zdewastowali mi chaty....a tutaj...pierdolić...powinien Kwaśny za to beknąc że nie ma w mieście osoby co sprawdza te najważniejsze sprawy
Na pewno jest umowa na dzierżawę i zapisy dotyczące użytkowania oraz wszelkie obowiązki zarówno najemcy jak i wynajmujacego. Kwestia tylko pociągnięcia do odpowiedzialności najemcy. Co do Bank to nowe są złożone do boksów w parku maszyn. A w jakim są stanie i kto ewentualnie zabezpieczy nowe np na czas eliminacji IMP które wg kalendarza mają być rozegrane przy Z3 już 12 kwietnia?
Z tymi eliminacjami IMP 12 kwietnia to nieźle Cię poniosło... Przecież od dawna wiadomo, że ich nie będzie, a potwierdziło się to tylko w dniu "wygaszenia" licencji dla Unii Tarnów...
"Im grozi spadek a to bardzo motywuje, motywuje i to bardzo."
To są stare bandy typie nie siej fermentu !!!
Nigdzie ćwoku nie napisałem że chodzi mi o bandy ze zdjęcia, widziałem na stadionie jak są złożone nowe bandy i wiem jakie są wymogi zimowania takiego dmuchawca aby nie stracić licencji na nie.Doucz się i dopiero zabieraj zdanie
Masakra... Umyte, wysuszone, poskładane. Przechowywane w pomieszczeniu z dodatnimi temperaturami czy jakie tam są przepisy.
Podstawowej sprawy nie zabezpieczyli. Jesli stracą homologacje to powinni odkupić lub iść siedzieć. Ale pewnie miasto bogate to co roku bedzie kupować nowe.
Dlatego napisałem, czy naprawdę w UM na tylu urzędników w inwestycjach, środkach trwałych czy innych działach nie można wskazać osoby co dopilnuje swego? No ludzie gdzie my żyjemy. Co z tego że dzierżawie i niech dzierżawca się o to martwi, u dupy mi lata…jadę sprawdzić bo to moje i dbam o swój folwark. Od tego jest prezydent, jest gospodarzem miasta jak nie potrafi ogarnąć spraw swojego podwórka to niech pozwoli komuś innemu to robić
Rzadko zabieram tu głos ale dziś się wkurwilem na maksa, jestem mościczaninem od dziecka, tu są moje korzenie, moje dzieciństwo….i chuj mnie strzela jak takie rzeczy się dzieją
Hahahaha... Góral prezesem... Te zdjęcia ze stadionu są podsumowaniem jego p.o. prezesury... Nie wydam ani złotówki na ten twór. Niech sobie jeżdżą w Machowej.
Wiecie co? Nikogo w klubie nie bronie bo wiadomo jaki był bałagan ale oglądając te zdjęcia które Prezydent rolkowy sam wrzucił w eter zastanawiam się czy sam pod siebie gnojem nie sypnął. Dlaczego? Bo kto robił przetarg, wymianę band i nawiezchni a później robił odbiór. Stadion jest miasta a kasa na to wiadomo z jakich funduszy poszła. To firma która rozbierała stary tor odpady ze starych band powinna była zapakować na kontenery i wywieść a tu wygląda jakby upchali śmieci w rogu za siłownia bo poleciały oszczędności. Podobnie zrobiła firma która budowała po drugiej stronie ulicy na igrzyska europejskie gruz i płyty betonowe były wrzucone do dołu i przysypane piachem na których później grali zawody. Zamiast wywieść gruz ukryli go na terenie budowy. Później ruszyła budowa murawy zaczęli ładować piach i zdziwienie skąd kilka wywrotek gruzu pod piachem. Kilka dni się z tym szarpali bo ogrzewanie pod murawe trzeba było się wkopać głębiej.
Do tego te stare żółte bandy obecnie wyglądają jakby ktoś na szybko przegrzebał stare dmuchawce i reklamy czy przypadkiem coś wartościowego pomiędzy nie ma bo to było usypane przez cały sezon na kupie. Liście na jesień dosypało i tyle. Tam przecież po wymianie nawiezchni był dosypywany teren przy wjeździe po lewej i cały sezon ludzie parkowali. Tak samo żeby wyładować norbieską plandekę czy ją wywozić na tor (te worki pod dachem numerowane) autami podjeżdżali pod samo zadaszenie. Przecież nikt ręcznie worów nie nosił z toru czy wyciągając je kilka razy nie chodził po tych żółtych bandach.
Ten sam kapiszon prezydent zrobił z nagłośnieniem. Niby zrobili, niby odbiory były a już podczas odbioru, byłem akurat wówczas na stadionie bo chodziłem obydwa luki na szczycie za gościem i wiedział że nic nie słychać i jest jeden wielki ch... Pieczątkę przybili miasto zapłaciło. Gdzie był płatnik? Sprawdził że płacą kasę za fuszerkę? Za to trybuna tak ustawiona że nie szło rozmawiać między sobą i przy głośniejszej mowie do mikrofonu rwało.
Zniesmaczony_UT pisze: 31 mar 2026, 20:05
Wiecie co? Nikogo w klubie nie bronie bo wiadomo jaki był bałagan ale oglądając te zdjęcia które Prezydent rolkowy sam wrzucił w eter zastanawiam się czy sam pod siebie gnojem nie sypnął. Dlaczego? Bo kto robił przetarg, wymianę band i nawiezchni a później robił odbiór. Stadion jest miasta a kasa na to wiadomo z jakich funduszy poszła. To firma która rozbierała stary tor odpady ze starych band powinna była zapakować na kontenery i wywieść a tu wygląda jakby upchali śmieci w rogu za siłownia bo poleciały oszczędności. Podobnie zrobiła firma która budowała po drugiej stronie ulicy na igrzyska europejskie gruz i płyty betonowe były wrzucone do dołu i przysypane piachem na których później grali zawody. Zamiast wywieść gruz ukryli go na terenie budowy. Później ruszyła budowa murawy zaczęli ładować piach i zdziwienie skąd kilka wywrotek gruzu pod piachem. Kilka dni się z tym szarpali bo ogrzewanie pod murawe trzeba było się wkopać głębiej.
Do tego te stare żółte bandy obecnie wyglądają jakby ktoś na szybko przegrzebał stare dmuchawce i reklamy czy przypadkiem coś wartościowego pomiędzy nie ma bo to było usypane przez cały sezon na kupie. Liście na jesień dosypało i tyle. Tam przecież po wymianie nawiezchni był dosypywany teren przy wjeździe po lewej i cały sezon ludzie parkowali. Tak samo żeby wyładować norbieską plandekę czy ją wywozić na tor (te worki pod dachem numerowane) autami podjeżdżali pod samo zadaszenie. Przecież nikt ręcznie worów nie nosił z toru czy wyciągając je kilka razy nie chodził po tych żółtych bandach.
Ten sam kapiszon prezydent zrobił z nagłośnieniem. Niby zrobili, niby odbiory były a już podczas odbioru, byłem akurat wówczas na stadionie bo chodziłem obydwa luki na szczycie za gościem i wiedział że nic nie słychać i jest jeden wielki ch... Pieczątkę przybili miasto zapłaciło. Gdzie był płatnik? Sprawdził że płacą kasę za fuszerkę? Za to trybuna tak ustawiona że nie szło rozmawiać między sobą i przy głośniejszej mowie do mikrofonu rwało.
Rzeczywiście wyglada to tak jakby ktoś przegrzebał to kilka razy i szukał skarbów.
Obstawiam złomiarzy których wezwano po sezonie. Wpadli szabrowali teren co tylko ważyło kilka kilo to leciało na pakę w tym zajebali bronę bo była najcięższa. Przy okazji stare bandy rozgrzebali na całym podjeździe przy garażach bo zapewne pod nimi leżało trochę rurek metalowych lub jakieś kaloryfery.
Teraz tydzień będzie można czytać bo Prezydent rzucił zdjęcia. Szkoda, że nie zrobił zdjęć ubikacji i reszty pomieszczeń klubowych żeby ludzie zobaczyli co wynajmował.