Unia Tarnów 2026
-
krystian1993
Re: Unia Tarnów 2026
Wiadomo coś jakieś informacje ?może Pan Waldemar Jasiński by się tutaj wypowiedział albo na fb
A może ma Ci jeszcze zrobić konferencje na tym forum ? Jak będzie coś wiadomo to też będziesz wiedział, może nie mają nic nowego do przekazania ??
A jak coś było to przekazywali ??Lysy88PL pisze: 05 sty 2026, 22:39 A może ma Ci jeszcze zrobić konferencje na tym forum ? Jak będzie coś wiadomo to też będziesz wiedział, może nie mają nic nowego do przekazania ??
-
hipermarkeciarz
" Unia Tarnów ŻSSA złożyła odwołanie od decyzji zespołu, które już zostało przekazane do Prezydium Zarządu Głównego PZM i zostanie ono rozpatrzone w terminie, który na razie nie został precyzyjnie określony".
Informacja z wczoraj od PZM. Można więc przypuszczać, że odwołanie uzupełniono o podpisanie dzierżawy stadionu, bo inaczej się nie dało, i to można antycypować w ciemno. Z drugiej strony cięzko zgadnąć, ile % zalegości spłacono w międzyczasie i dorzucono do wniosku jako dobre chęci, a co zrobiono z resztą zobowiązań. Dalej trzymam się negatywnej dla nas wersji, że tym razem motorki nie pojadą na wiosnę jeśli będziemy mieli rolowane długi.
Informacja z wczoraj od PZM. Można więc przypuszczać, że odwołanie uzupełniono o podpisanie dzierżawy stadionu, bo inaczej się nie dało, i to można antycypować w ciemno. Z drugiej strony cięzko zgadnąć, ile % zalegości spłacono w międzyczasie i dorzucono do wniosku jako dobre chęci, a co zrobiono z resztą zobowiązań. Dalej trzymam się negatywnej dla nas wersji, że tym razem motorki nie pojadą na wiosnę jeśli będziemy mieli rolowane długi.
Już żeśmy rolowali z dziesięć lat i gdzie jesteśmy przez to rolowanie,nie ma kasy nie ma jazdy,szkoda tylko zawodników.
-
hipermarkeciarz
Jest jakiś poziom rolowania, który jest przegięciem, i właśnie u nas do tego poziomu dobito i wie to każdy. Nie wiem, kto i jak chce tu wsadzić pewnie ze 3 zaległe bańki i coś na potrzeby nowego sezonu, ale obawiam się, że bogaci sponsorzy nie pchają się by zasypać dziurę wygenerowaną przez poprzedników. Tutaj trzeba giganta finansowego jako tytularnego; bez tego to możemy mieć klub 1000 małych sponsorów, a i tak będzie za mało.
szkoda lewiszyna
jako polak na klz to super opcja
jako polak na klz to super opcja
- bartek_1990
Jeszcze nie tak dawno Ireneusz "diament" Nawrocki ratował rzeszowski żużel, teraz Waldemar Jasiński będzie ratował tarnowski
Myślałem, że polski żużel nie jest gotowy na dwie takie fimowe historie w tak krótkim odstępie czasu ale widocznie ktoś wyszedł z założenia, że nie ważne jak - ważny było się o nas głośno mówiło
Góral za Górala - przecież to się nie może nie udać 
We `ll keep the red flags flying high! UNITED!
-
hipermarkeciarz
Moim zdaniem Netflix kupił prawda do sfilmowania tej nieprawdopodobnej sagi, stąd też nikt nie chwali się na klubowych socjalach, bo ten projekt ma zmieść śmieszny Canal+ z rynku, tajemnica handlowa to tajemnica.bartek_1990 pisze: 06 sty 2026, 12:09 Myślałem, że polski żużel nie jest gotowy na dwie takie fimowe historie w tak krótkim odstępie czasu
Netflix Unia Tarnów - dobrze by to wyglądało na plastronach, no i technicy Netflixa wreszcie podłączą nagłośnienie na "Netflix Arena" (rozbudowanej do 30 tysięcy podgrzewanych miejsc i gotowa z biegu na GP Polski).
I pyk, John z Sydney wstaje na kacu, odpala szluga i odpala Netflixa a tam na żywo KLŻ, derby Tarnów - Kraków.
Tak się propaguje speedway na świecie, a nie GP jakiejś Słowenii.
mam pytanie o tego Jasinskiego ktos wie wiecej ?
czy dysponuje kapitałem który może włożyć w Unie
czy dysponuje kapitałem który może włożyć w Unie
-
syn_cygana
jakieś pewniackie niusy od waldusia kiepskiego ?
-
Salowy Choroszcz
Dlaczego tak ciśniecie tutaj po tym Jasińskim ??
Jeszcze będziecie powtarzać 100 razy
Pan Waldek jest debeściak i jego banda też.
Salowy Choroszcz pisze: 06 sty 2026, 20:33 Dlaczego tak ciśniecie tutaj po tym Jasińskim ??
Dokładnie ! Podejrzewam że dużo będzie sponsorów bo, że tak powiem temu Panu się nie odmawia . Więc rozmowy z firmami będą krótkie ,tresciwe ale najważniejsze owocne
- pushthebutton
już widzę jak na mieście słychać, że debeściak banda i że im się nie odmawia, to piłeczka rzeczywiście będzie krótka wśród firm
"nie dziękujemy, nie wspieramy nie wiadomo czego i kogo"
"nie dziękujemy, nie wspieramy nie wiadomo czego i kogo"
-
Greg-Tarnów
Mogę mieć swoje zdanie czy to jest zabronione??? normalnie petardy młodzież Apatorasyn_cygana pisze: 05 sty 2026, 20:00jeszcze posylwestrowa bomba trzyma mocnoGreg-Tarnów pisze: 05 sty 2026, 18:26Niczym Janek nie ustępuje juniorom Torunia. U nas wiadomo że nic nie wiadomohipermarkeciarz pisze: 05 sty 2026, 18:10 No z Heleniakiem to zagadka, bo równie dobrze może on odpalić będąc dosprzętowiony, a równie dobrze może się okazać, że 2.Metalkas to jednak był maks możliwości i sprzęt nie pozwoli mu przeskoczyć pewnej granicy. Juniorów nigdy za dużo na rynku, więc co by się nie stało, to Toruń niczym nie ryzykuje, za taką kasę grzech nie sprawdzić, a wypożyczyć czy sprzedać z łatką byłego zawodnika z Torunia zawsze będzie łatwo.
Co z tym stadionem? Już Janowski dzwoni, czy może wpadać i płacić Jaskółkom grube miliony za wynajem by się odbudować? ( Cierniakowi damy pojeździć za darmo jakby co, wszak to prawie wychowanek )![]()
![]()
Bawiłeś się na grubo
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Widzę, że okrutnie Was dzieli nowy władca i zbawiciel Unii. Oh, przepraszam NOWEJ, NOWSZEJ UNII. Takiej już najnowszej. Poukładanej i posprzątanej. A ja na to leje ciepłym moczem. I sugeruję takie podejście.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
Popieram!ams92 pisze: 07 sty 2026, 11:54 Widzę, że okrutnie Was dzieli nowy władca i zbawiciel Unii. Oh, przepraszam NOWEJ, NOWSZEJ UNII. Takiej już najnowszej. Poukładanej i posprzątanej. A ja na to leje ciepłym moczem. I sugeruję takie podejście.
Mam podobnie . ,,Spażyłem,, sie bardzo w zeszłym roku i drugi raz niezamierzam dlatego patrze na to z boku ...... I szczerze mam to w poważaniu czy pojedziemy czy nie ...
Pojadą ok , Nie , ani łezka w oku mi sie nie zakręci..
Pojadą ok , Nie , ani łezka w oku mi sie nie zakręci..
Chyba wielu już tak ma.
-
Salowy Choroszcz
To jak lejesz na swój klub ciepłym moczem to co robisz na tym forum ??ams92 pisze: 07 sty 2026, 11:54 Widzę, że okrutnie Was dzieli nowy władca i zbawiciel Unii. Oh, przepraszam NOWEJ, NOWSZEJ UNII. Takiej już najnowszej. Poukładanej i posprzątanej. A ja na to leje ciepłym moczem. I sugeruję takie podejście.
A ja ci powiem, pierdolisz tak trzy po trzy jak baran a inny baran cię popiera a tak naprawdę nerwowo paznokcie obgryzasz w nadziei że pojedziemy.
Naprawdę musiałbym nie mieć większych zmartwień, żeby nerwowo obgryzać paznokcie z myślą, czy wiosną pójdę na syf przy Zbylitowskiej. Wybacz, kocham ten klub, ale nie to co się w nim dzieje od lat. Natomiast podziwiam, że ktoś masochistycznie nadal wierzy, że bez pieprznięcia obecnego układu (Lewandowski i spółka) to może mieć ręce i nogi. I co, nawet jeśli ten zespół jakoś wystartuje, to za rok znów się tu spotkamy w podobnej dyskusji z nowym Mojżeszem i laską?Salowy Choroszcz pisze: 07 sty 2026, 14:59To jak lejesz na swój klub ciepłym moczem to co robisz na tym forum ??ams92 pisze: 07 sty 2026, 11:54 Widzę, że okrutnie Was dzieli nowy władca i zbawiciel Unii. Oh, przepraszam NOWEJ, NOWSZEJ UNII. Takiej już najnowszej. Poukładanej i posprzątanej. A ja na to leje ciepłym moczem. I sugeruję takie podejście.
A ja ci powiem, pierdolisz tak trzy po trzy jak baran a inny baran cię popiera a tak naprawdę nerwowo paznokcie obgryzasz w nadziei że pojedziemy.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
-
Tylko Unia
-
hipermarkeciarz
O to, to, to. Spece od marketingu by powiedzieli, że to niepowetowana strata w PR klubu i odbudowanie zaufania klientów / kibiców to coś, co zajmuje lata i nie da się tego kupić. Na szczęście u nas nie ma problemu z odbudową zaufania, bo na razie nie można odbudować nawet kibla, także problemy pierwszego świata nas nie interesują.
Patologia na każdym kroku , utrzymanie hali Jaskółka ok 2,5 mln i pokrywa to miasto , a tu się okazuje że jeszcze podnieśli dzierżawę za stadion żużlowy . Mamy asów w tej radzie miasta jak i prezydenta nie ma co . Na dwa sygnalizatory świetlne koło teatru 900 tys jest . To jest nie do pojęcia poprostu ehh .
-
hipermarkeciarz
Ale dlaczego masz żale do miasta? Mają za darmoszkę utrzymywać stadion i udostępniać prywatnemu podmiotowi? To wstanie taki jak Ty i powie, że jest na utrzymywanie prywatnego klubu, a nie ma na sygnalizatory i będzie miał rację. Klub ma taką renomę i wypłacalność, że szacunek za to, że jeszcze ktoś traktuje go poważnie i prowadzi rozmowy.