Unia Tarnów 2026
Re: Unia Tarnów 2026
Był komentarz tam gdzies sam widziałem(nie pamietam czy po bandzie czy speedwaynews) tyle ze w artykule jest ze 2 stycznia sie spotykają na rozmowy i liczą na pozytywne rozstrzygniecie. To się troche kłóci z tym ze podpisują juz
Dziś na Facebooku Interia sport pod artykułem dotyczącym stadionu Unii.krystian1993 pisze: 30 gru 2025, 17:26Gdzie odpisał ?andre pisze: 30 gru 2025, 10:46 Jasiński napisał w komentarzu że 2 stycznia podpisują umowę na dzierżawę
Napisał "Mam prośbę aby nie pisać nie sprawdzonych informacji .
Stadion jest otwarty dla Tarnowskich Jaskólek i 2 stycznia podpisujemy umowę na dalszą współpracę
Nie wiem kto wprowadza Was w błąd
Pozdrawiam"
Jeszcze 3 razy Sylwester i będziemy w Ekstralidze. Po czynach ich poznacie.
Najlepszego brygada, ja już wczoraj odpaliłem fajerwerki na myśl o warszawce wielkiego Frazesa. Dzisiaj będzie armagedon
auuu
Najlepszego brygada, ja już wczoraj odpaliłem fajerwerki na myśl o warszawce wielkiego Frazesa. Dzisiaj będzie armagedon
auuu
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...
Będzie dobrze mafiozo z gangu Gabonia jeszcze podpisze ze dwóch i możemy jechać xd
Grubo , wzmacniamy się warszawka z Boewsem ! Kto następny ?
Następny samozwańczy zbawiciel i mitoman zarazem
Gościu wielki wybawca , wywiadów już chyba wszystkim portalom dał, a gowno zrobił i uj wielki z tego będzie.
Następny samozwańczy zbawiciel i mitoman zarazem
Z tym Boewsem też się zbyt nie podniecajcie dopóki nie będzie oficjalki z gksż.
Szczerze? Bardziej mnie cieszy, ze Bowes zostaje niz by cieszyl Lewiszyn.
Obaj nie umieja jezdzic, ale ten pierwszy przynajmniej nie udaje.
Obaj nie umieja jezdzic, ale ten pierwszy przynajmniej nie udaje.
- bartek_1990
Trofimov to jeździec bez głowy, mecze pomiędzy Unią Tarnów a Śląskiem Świętochłowice z udziałem Trofimova i Gały powinny zostać okrzyknięte imieniem śląskiego/tarnowskiego SORU.sensowny pisze: 30 gru 2025, 16:41 https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12153 ... -triumfato
jechał w macecu
O trofimova można być spokojnym to mega walczak czasami az za bardzo. Jak będzie sprzęt to będzie mocny
Ja pójdę o krok dalej. Po oficjalce z GKSŻ nic się nie zmieni w kwestii podniety nad BowsemZ tym Boewsem też się zbyt nie podniecajcie dopóki nie będzie oficjalki z gksż.
We `ll keep the red flags flying high! UNITED!
w zeszłym roku na 55 biegów miał 2 wykluczenia także pudłobartek_1990 pisze: 01 sty 2026, 12:16
Trofimov to jeździec bez głowy, mecze pomiędzy Unią Tarnów a Śląskiem Świętochłowice z udziałem Trofimova i Gały powinny zostać okrzyknięte imieniem śląskiego/tarnowskiego SORU.
- bartek_1990
Gdzie on zdążył w 2025 roku te 55 biegów objechać bo coś mi umknęło chyba ?sensowny pisze: 01 sty 2026, 12:37w zeszłym roku na 55 biegów miał 2 wykluczenia także pudłobartek_1990 pisze: 01 sty 2026, 12:16
Trofimov to jeździec bez głowy, mecze pomiędzy Unią Tarnów a Śląskiem Świętochłowice z udziałem Trofimova i Gały powinny zostać okrzyknięte imieniem śląskiego/tarnowskiego SORU.
Adrianem Gałą to on nie jest ale Adrianem Gałą jest tylko sam Adrian. Czas pokaże kto miał racje. Filmiki na YouTube z jego wyczynami momentami wieją grozą i żużlowym kryminałem. A to było jak jeszcze regularnie jeździł...
We `ll keep the red flags flying high! UNITED!
Nie on jeden jest jeźdźcem bez głowy, ale po Marko to się nie mamy co obawiać, że trafi się jeszcze większy kaskader.
Miło mi poinformować że do grona Jaskółczej Setki Business Clubu Unia Tarnów 2026 jako pierwsi dołączają Pani Karolina Derus i Mateusz Ptak - Właściciele firmy "Derus"
Ernest Jasiński Panie Dyrektorze, kochany Synu cieszę się że od 1 stycznia pracujesz na rzecz Tarnowskich Jaskólek
To napisał pan Waldemar Jasiński
Brak licencji nadal a tu takie rzeczy,nowy dyrektor,klub sto znowu.
Ernest Jasiński Panie Dyrektorze, kochany Synu cieszę się że od 1 stycznia pracujesz na rzecz Tarnowskich Jaskólek
To napisał pan Waldemar Jasiński
Brak licencji nadal a tu takie rzeczy,nowy dyrektor,klub sto znowu.
Dziwne, jakiś ziutek na swoim profilu na Facebooku informuje o sponsorach na 2026 r, a jego ojciec mu w komentarzach gratuluje. Dlaczego to się nie odbywa oficjalnymi kanałami ? ?
Takie informacje powinny być na profilu Unii Tarnów. Podobno 02.01. miała być podpisana umowa z Miastem i co cisza ? czy znowu będzie info u kogoś na fb.ecs pisze: 02 sty 2026, 12:32 Dziwne, jakiś ziutek na swoim profilu na Facebooku informuje o sponsorach na 2026 r, a jego ojciec mu w komentarzach gratuluje. Dlaczego to się nie odbywa oficjalnymi kanałami ? ?
Pierwszym sponsorem ogłoszony został zakład pogrzebowy. Fajnie. Tylko troszkę to w obecnej sytuacji Unii można odebrać jako czarny humor.
Ja bym to chciał oficjalke, że jest zmiana właściciela, że Jasiński ma ponad 50% udzialow, a nie taka prywata jak wyżej.
Zaczynamy od wsadzenia synka na jakiegoś dyrektora? Czy ja już wytrzeźwiałem? Święta minęły, a tu szopka cały rok
-
krystian1993
i jak wiadomo coś oficjalnie czy pojedziemy jak sprawa licencji ?
Centrala czeka czy się ogarniemy. Nie ma wyznaczonego terminu jak w wyższych ligach. Tzn może i jest/był, ale jest on bardzo elastyczny.
- pushthebutton
Co to w ogóle ma być, że zawodnika klubu ogłasza gość bez żadnych udziałów i funkcji w klubie, a jego syn ogłasza sobie sponsorów klubu na swoim facebooku? Czy ja się obudziłem w 2027 czy mnie coś ominęło pod koniec 2025?
Czy w tym klubie może się ktoś konkretnie określić, kto za co odpowiada, jakie ma udziały i funkcje? Czy taki problem zrobić tą konferencje prasową i odpowiedzieć na pytania dziennikarzy, co się tam w tym kurwidole dzieje?
Czy w tym klubie może się ktoś konkretnie określić, kto za co odpowiada, jakie ma udziały i funkcje? Czy taki problem zrobić tą konferencje prasową i odpowiedzieć na pytania dziennikarzy, co się tam w tym kurwidole dzieje?
-
hipermarkeciarz
Odpowiem - niepushthebutton pisze: 03 sty 2026, 8:20 Czy w tym klubie może się ktoś konkretnie określić, kto za co odpowiada, jakie ma udziały i funkcje? Czy taki problem zrobić tą konferencje prasową i odpowiedzieć na pytania dziennikarzy, co się tam w tym kurwidole dzieje?
Mnie też to irytowało od baaaardzo dawna, że w Unii jest partyzantka i standardy jak z lat 90, ale tu nie zmienia się nic. Byliśmy, jesteśmy i wygląda że będziemy w średniowieczu speedwaya; ten klub to papierek lakmusowy tego, jak wygląda to miasto w przekroju społeczno - ekonomicznym. Szczerze to myślałem, że to mnie popierdoliło i jestem zbyt wielkomiastowy oczekując, że ktoś poprowadzi klub "normalnie", ale norma to pojęcie względne. Poprzeczka upadła nisko, na dobrą sprawę leży na ziemi i gnije.
Jest i drugi sponsor... Mają rozmachandre pisze: 02 sty 2026, 13:26 Pierwszym sponsorem ogłoszony został zakład pogrzebowy. Fajnie. Tylko troszkę to w obecnej sytuacji Unii można odebrać jako czarny humor.
Pan Lewandowski schował głowę w piasek i milczy. Nagle pojawia się wybawca ze środowiska Tarnowskiego i robi samowolkę...
Nie pamiętam takiego cyrku w żadnym innym klubie.
yO!
-
hipermarkeciarz
Gdzie teraz śledzi się postępy licencyjne naszego klubu, bo chyba nie na oficjalnej
?
Nie żebym deprecjonował działania Jasińskiego, ale mamy czerpać informację z prywatnego FB nie mając wiedzy, jak wygląda kwestia akcji klubu i kto prawnie rozdaje karty?
Przecież to wygląda tak, jakby nawet nie miał dostępu do klubowych mediów.
Nie żebym deprecjonował działania Jasińskiego, ale mamy czerpać informację z prywatnego FB nie mając wiedzy, jak wygląda kwestia akcji klubu i kto prawnie rozdaje karty?
Przecież to wygląda tak, jakby nawet nie miał dostępu do klubowych mediów.
Lewandowski wie co robi...przetrzyma ich, jak spłynie jakaś kasa od nowych sponsorów spłaci się helikopterowe wojaże i pokaże fakju tym co się właśnie angażują.
I dalej klub będzie jego zakładnikiem. Formalnie nic się nie zmieni. Wciąż trwa szukanie jeleni.
I dalej klub będzie jego zakładnikiem. Formalnie nic się nie zmieni. Wciąż trwa szukanie jeleni.
-
hipermarkeciarz
Planów Lewandowskiego nie znam, ale myślę, że wszyscy już wiedzą, że kolejna akcja z łupaniem klubu w sposób ordynarny nie przejdzie. Za daleko to już poszło; teraz żeby wyciągnąć, to jednak trzeba już wsadzić, bo długów z poprzedniego roku nikt nam nie podaruje.