O kurde to wy dalej żyjecie porównaniem zmarzlika i Cooka a w moim poście w ogóle o to nie chodziło. GruboRoro pisze: 16 sty 2025, 18:16Otóż to. Jak cook utrzyma taką formę jak w 2024 przez kilka lat to będziemy mogli ich porównywać.Jaco pisze: 16 sty 2025, 18:06 Dlatego że Zmarzlik od lat ma określony poziom. Jak ma kryzys czyt. nie trafiony sprzęt czy forma to przywiezie 11 zamiast 14+ i trwa to bardzo krótko. A Cook póki co objechał jeden dobry sezon i teraz trudno powiedzieć czy go utrzyma. U niego nie ma dłuższej próby czasowej.
Unia Tarnów 2025
Re: Unia Tarnów 2025
Dlaczego mam ich nie porównywać w kontekście możliwości spadku formy lub nietrafionego sprzętu?j-rules pisze: 16 sty 2025, 21:23O kurde to wy dalej żyjecie porównaniem zmarzlika i Cooka a w moim poście w ogóle o to nie chodziło. GruboRoro pisze: 16 sty 2025, 18:16Otóż to. Jak cook utrzyma taką formę jak w 2024 przez kilka lat to będziemy mogli ich porównywać.Jaco pisze: 16 sty 2025, 18:06 Dlatego że Zmarzlik od lat ma określony poziom. Jak ma kryzys czyt. nie trafiony sprzęt czy forma to przywiezie 11 zamiast 14+ i trwa to bardzo krótko. A Cook póki co objechał jeden dobry sezon i teraz trudno powiedzieć czy go utrzyma. U niego nie ma dłuższej próby czasowej.
[/quote]
Zadałeś pytanie. Dostałeś odpowiedz. Wycofywanie się i zmienianie tematu słabe
No i tylko w tym kontekście jest zasadne porównanie, typowo dla przykładu.
Jak zmarzlik.zgubi formę po wielu latach na topie to będziesz zdziwiony?
Przeczytaj od czego.startowalem i dlaczego nie było to porównanie bezpośrednie, zwróć uwagę zwłaszcza na zwrot "nie o to chodzi".
Przeczytaj od czego.startowalem i dlaczego nie było to porównanie bezpośrednie, zwróć uwagę zwłaszcza na zwrot "nie o to chodzi".
Nie no Cook to będzie jedna z gwiazd ligi. W Lesznie pod komplety na wyjazdach gorzej ale to Leszno a nie Krakow tam mu podstawia mega sprzet w razie zadyszki
Jego wyniki nie opierają się na formie ( tu mogą być minimalne wahania) tylko na wypracowanej jakości na wielu płaszczyznach.j-rules pisze: 17 sty 2025, 7:42 No i tylko w tym kontekście jest zasadne porównanie, typowo dla przykładu.
Widziałeś żeby Nielsen, Rickardsson, Adams, Gollob kiedyś stracili formę?
Więc nie będę zdziwiony bo to się nie wydarzy.
Będzie transmisja z prezentacji?
Rozumiesz co wcześniejszy forumowicz napisał? Zadał pytanie odnośnie czy będzie transmisja z prezentacji...
Na dzisiaj raczej chyba żadnej live nie będzie. Ale ktoś wie?!
yO!
Nic nie słychać ale może Rafał Matuszewski coś ogarnie? 
Skoro wejściówki są płatne.... to raczej wątpię żeby była z tego wydarzenia jakąkolwiek ,,relacja,, live ...
Oczywiście mogę się mylić...
Oczywiście mogę się mylić...
I jak, orientuje się ktoś, czy na sobotniej prezentacji będzie już przedstawiony zawodnik U24? Czy dalej niektórzy grają na czas i podbijają stawki. Myślę że temat nowego juniora wyjaśni się dopiero w marcu, przed samym sezonem.
Swoją drogą, czas ucieka już niedługo luty, a o przetargach na odwodnienie toru czy wymianę oświetlenia bądź nagłośnienia ani słowa. Trzeba trzymać kciuki za pogodę by była łagodna zima i pozwalała na pracę
Swoją drogą, czas ucieka już niedługo luty, a o przetargach na odwodnienie toru czy wymianę oświetlenia bądź nagłośnienia ani słowa. Trzeba trzymać kciuki za pogodę by była łagodna zima i pozwalała na pracę
Przetargi na plandekę i bandy zostały ogłoszone
Nie będę mógł być osobiście więc pytam grzecznie czy coś klub ogarniał w sprawie transmisji- 20zeta nie jest problemem a myślę że dużo osób nawet z zagranicy oglądając zapłaciło by te 20zl
zawsze to dodatkowe wsparcie...czytać ze zrozumieniem też trzeba umieć
Pozdrawiam
-
Majkel8816
Daty zakończenia przetargów na bandy i plandeki to odpowiednio 30.01 i 31.01 godz 12:00
-
Majkel8816
https://sport.interia.pl/zuzel/news-zbu ... Id,7896833 Myślę że i taki Rzeszów unas padanie
-
Tylko Unia
Według Ostafa Stojanowski i Seniuk uzupełnią skład UNII
https://sport.interia.pl/zuzel/news-kib ... Id,7897969
https://sport.interia.pl/zuzel/news-kib ... Id,7897969
- Cisza przed Burzą
Lahti
Zagar
Szczepaniak
Lewiszyn
Stojanowski
Seniuk
Heleniak
jak na nasze możliwości finansowe skład wygląda naprawdę nieźle, wciąż na papierze najsłabszy w lidze ale trzeba na maksa wykorzystać atut toru i myślę że zaskoczymy nie jednego, będę emocje jak cholera dawać mi już ten sezon
Zagar
Szczepaniak
Lewiszyn
Stojanowski
Seniuk
Heleniak
jak na nasze możliwości finansowe skład wygląda naprawdę nieźle, wciąż na papierze najsłabszy w lidze ale trzeba na maksa wykorzystać atut toru i myślę że zaskoczymy nie jednego, będę emocje jak cholera dawać mi już ten sezon
Gdyby ten skład się potwierdził to wygląda przyzwoicie szczególnie Seniuk ,możemy namieszać jeśli odpowiednio dopasują się do toru.
Jest szansa ,że nowi zawodnicy będą zaprezentowani na prezentacji ?
- Zniesmaczony_UT
Za rok niech skończą z tym przepisem U24 bo to jest śmieszne. Podobnie cała ta liga U24 na którą grube pieniądze wykładają kluby ekstraligowe. Bo jeśli się czyta takie wiadomości to nie ma co się dziwić i kluby popadają w długi
"300 tysięcy na przygotowanie do sezonu i tyle Unia musiałaby za niego zapłacić. W Tarnowie wolą wydać te pieniądze na coś innego" chodzi o Czaple
Jakiś gówniarz którego nawet nie chcą w Gnieźnie którego jest wychowankiem za grzanie ławy dostaje 300tyś pod autografem i to warszawskim w Poznaniu?
Ile on zrobi punktów ? 50 jeśli będzie jeździł czy może 10 jeśli pojedzie w 2 meczach?
"300 tysięcy na przygotowanie do sezonu i tyle Unia musiałaby za niego zapłacić. W Tarnowie wolą wydać te pieniądze na coś innego" chodzi o Czaple
Jakiś gówniarz którego nawet nie chcą w Gnieźnie którego jest wychowankiem za grzanie ławy dostaje 300tyś pod autografem i to warszawskim w Poznaniu?
Ile on zrobi punktów ? 50 jeśli będzie jeździł czy może 10 jeśli pojedzie w 2 meczach?
Dokładnie tak, słyszałem, że Czapla ogólnie zastanawiał się czy kontynuować karierę, czy nie dać sobie spokoju z żużlem. Jeżeli nie ma motywacji i ambicji to nie jest wart żadnych inwestycji w niego. Zaznaczam tutaj, że nie wiem czy to jest prawda. Jeżeli tak, to o ambicjach i walce w jego wykonaniu można zapomnieć. A Stojanowski? Pokaże wszystko tor. Mało który zawodnik po zakończeniu wieku juniora idzie do przodu. Jest to ogromna bariera i gigantyczny procent takich zawodników znika z torów lub w najlepszym wypadku ląduje w KLŻ. Jak będzie się okaże i czy na pewno to będzie Stojanowski. Skład mamy bardzo ciekawy i możemy utrzeć nosa niejednej ekipie. Tyle ode mnie po dłuższej przerwie od aktywności na forum 
Zobaczymy, ale jesli to bedzie Stojanowski to na u-24 mamy dziurę. Tak sobie myśle, że za każdym razem 2 lub max 3 biegi i koniec zawodow dla takiego zawodnika. Zwłaszcza jesli drugim młodziezowcem bedzie Seniuk.
Dul to jeszcze gorszy niż Stojanowski a Czapla na papierze niby najlepszy, aczkolwiek w końcu jechał w krajowej lidze tak naprawdę kto by nie przyszedł to nie jest to wielkie wzmocnienie więc przepłacać nie ma co.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
Pasowało by mieć kogoś na rezerwie pod nr 8 na wyjazdy i nr 16 u siebie kogoś młodego może Duńczyka. W razie czego może te dwa biegi pojechać za Stojanowskiego ewentualnie za któregoś seniora w razie niedyspozycji gdyby odpalił niech jedzie.