https://www.google.com/amp/s/www.rmf24. ... Id,7892529
Unia Tarnów 2025
-
Tylko Unia
Re: Unia Tarnów 2025
Rozmowa prezesa w radiu RMF

Jesteśmy na etapie domknięcia dość ciekawego tematu - że sponsorem klubu najprawdopodobniej zostanie miasto, ale nie miasto Tarnów, tylko inne. I to też pokazuje, że da się nawet znaleźć środki finansowe z innego miasta - podkreśla Kamil Góral.
- Zniesmaczony_UT
Coś więcej wiadomo o tych wejściówkach na prezentację?
Że 20 złoty będzie kosztowała ta wejściówka.
W kasie CSM mają być od dzisiaj, online także. Karnety w następnym tygodniu w sprzedaży.
Jak myślicie co Prezes miał na myśli, że sponsorem zostanie miasto ale nie miasto Tarnów tylko inne o kogo chodzi?. Może Kraków? w końcu Unia to znana i zasłużona marka w Polsce.
w klubie 100, jakieś miasto uzdrowiskowe chce się najwidoczniej zareklamować za te 20k. Nie szukałbym większej sensacji w tym
Może RMF FM patronem medialnym Unii Tarnów?
Heh może Krynica? Prezes coś wspomniał o tym mieście wcześniej później że w klubie 100 będzie miasto uzdrowiskowe
ale bardzo fajnie że się to kręci! W końcu znalazła się osoba która wyszła do ludzi a nie tylko daj daj daj.
Przecież takie 20 tys zł dla np Krynicy Zdrój to pewnie pikuś a reklama pójdzie. Ważne że widać efekty i podnosimy się z dna. Oby tak dalej!Speedy pisze: 15 sty 2025, 11:46 w klubie 100, jakieś miasto uzdrowiskowe chce się najwidoczniej zareklamować za te 20k. Nie szukałbym większej sensacji w tym
yO!
-
Tylko Unia
- Kibic Tarnów
Raczej mało realne. RMF nie obejmuje patronatem klubów i wydarzeń sportowych o wymiarze lokalnym. Wyjątkiem są miasta, gdzie działają RMF Maxx i RMF Classic. U nas odbiera tylko RMF FM. Warto też mieć na uwadze, że patronat medialny nie dostarcza klubowi pieniędzy. To jest barter, czyli my Wam damy reklamę i relacje na antenie w zamian za promowanie loga w przestrzeniach stadionu.
Klub 100 pewnie się mocno rozkręci po pierwszej kolejce jak nie będzie dramatu. Ja sam przynajmniej czekam i jak będzie sens wyłożenia na reklamę to na pewno się zapiszę .
Trzeba zdefiniować co można nazwać dramatem w pierwszej kolejce na wyjeździe w Lesznieqbus27 pisze: 15 sty 2025, 14:23 Klub 100 pewnie się mocno rozkręci po pierwszej kolejce jak nie będzie dramatu. Ja sam przynajmniej czekam i jak będzie sens wyłożenia na reklamę to na pewno się zapiszę .
Wydaję mi się, że reklama za 20k kilka miesięcy dłużej jest więcej warta niż kilka miesięcy krócej za tę samą kwotę.
Sama inicjatywa, moim zdaniem, ekstra. Pokazuje, że dało się zrobić coś więcej w poprzednich latach, za poprzedniego prezesa
-
Greg-Tarnów
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... mi/3ztgvr8Parias pisze: 15 sty 2025, 21:48Trzeba zdefiniować co można nazwać dramatem w pierwszej kolejce na wyjeździe w Lesznieqbus27 pisze: 15 sty 2025, 14:23 Klub 100 pewnie się mocno rozkręci po pierwszej kolejce jak nie będzie dramatu. Ja sam przynajmniej czekam i jak będzie sens wyłożenia na reklamę to na pewno się zapiszę .![]()
Wydaję mi się, że reklama za 20k kilka miesięcy dłużej jest więcej warta niż kilka miesięcy krócej za tę samą kwotę.
Sama inicjatywa, moim zdaniem, ekstra. Pokazuje, że dało się zrobić coś więcej w poprzednich latach, za poprzedniego prezesa![]()
Pamiętam ten mecz do dzisiaj i lekceważące podejście Cieślaka i drużyny. Jak można to było przegrać
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Cook co podbil elige przebojem ma byc niewypalem lige nizej?
Różnie może być. Czasami ktoś kto się wdarł przebojem następny sezon może mieć totalną klapę.
Leszno będzie spasowane z torem jak nikt inny przed startem ligi już się o to Janek postara,Cook Pickering Janek pod 12 każdy z nich zrobią z zamkniętymi oczami,z naszymi będzie różnie jak to prezes powiedział że nawet nie wie co i jak ze sparingami,żeby Staszka pytać o to,jak będą szukać jazdy przed sezonem indywidualnie to może być różnie z naszymi,bo co innego trening u siebie co innego na obcym torze.
No ale darujmy sobie banały. Zmarzlik też może dostać zadyszki sprzętowej i cieniować, ale nie o to chodzi.
Cook bardzo dobrze jeździł wszędzie gdzie się pokazał i brakło jednego małego punktu meczowego by utrzymał Leszno ligę wyżej kosztem czewy. A presją była ogromna.
Na ten moment to jest pewny punkt 2eligi.
Ale nie porównuj Zmarzlika do Cooka. Też mi się wydaje że raczej Cook powinien być jednym z liderów ale wiesz jak jest. Mnie tam bardziej ciekawości nasi będą pokazywać.
Dajcie spokój z tym Cookiem , miał sezon życia ale nie robiłbym z niego pewniaka ... Tak naprawdę ten sezon go zweryfikuje.mojim zdaniem Leszno na tle innych drużyn biorąc pod uwagę obcokrajowców wypada srednio
Dlaczego mam ich nie porównywać w kontekście możliwości spadku formy lub nietrafionego sprzętu?Roro pisze: 16 sty 2025, 16:42 Ale nie porównuj Zmarzlika do Cooka. Też mi się wydaje że raczej Cook powinien być jednym z liderów ale wiesz jak jest. Mnie tam bardziej ciekawości nasi będą pokazywać.
Dlatego że Zmarzlik od lat ma określony poziom. Jak ma kryzys czyt. nie trafiony sprzęt czy forma to przywiezie 11 zamiast 14+ i trwa to bardzo krótko. A Cook póki co objechał jeden dobry sezon i teraz trudno powiedzieć czy go utrzyma. U niego nie ma dłuższej próby czasowej.
Otóż to. Jak cook utrzyma taką formę jak w 2024 przez kilka lat to będziemy mogli ich porównywać.Jaco pisze: 16 sty 2025, 18:06 Dlatego że Zmarzlik od lat ma określony poziom. Jak ma kryzys czyt. nie trafiony sprzęt czy forma to przywiezie 11 zamiast 14+ i trwa to bardzo krótko. A Cook póki co objechał jeden dobry sezon i teraz trudno powiedzieć czy go utrzyma. U niego nie ma dłuższej próby czasowej.
Dowiedziałem się że jutro będzie ciekawe spotkanie z Matim Cierniakiem i Joanną Cedrych o godz.17 na rynku Pab Galerii fajnie że w Tarnowie coś się ruszyło a za tydzień prezentacja naszej ukochanej drużyny!!!
No ale co z tego? Piszemy o ludziach nie o maszynach. Jeszcze nie wiemy czy zmarzlik miał w ogóle jakiś kryzys sprzetowy czy tylko raczej lekkie dołki. I mówimy wciąż o jeździe w pierwszej lidze cooka.Jaco pisze: 16 sty 2025, 18:06 Dlatego że Zmarzlik od lat ma określony poziom. Jak ma kryzys czyt. nie trafiony sprzęt czy forma to przywiezie 11 zamiast 14+ i trwa to bardzo krótko. A Cook póki co objechał jeden dobry sezon i teraz trudno powiedzieć czy go utrzyma. U niego nie ma dłuższej próby czasowej.
Generalnie prawdopodobieństwo że zmarzlik będzie woził 11 w elidze i cook 11 ligę niżej jest podobne.