Witam serdecznie szanowną Radę Ligi. Dla przypomnienia obradujemy w składzie:
Ghoulski - opiekun Ekstra ŻLF,
savage - opiekun ŻLF I,
balu - opiekun ŻLF II,
kaka,
WaluS.
Wybieramy spośród następujących forumowiczów:
- the_naturat
- szamot
- k0k0ss
- Joker
Wybor zawodnika do II ŻLF
A gdzie Joker ?? Z tego co wiem to zgłosił swoją kandydaturę ?? 

Zgłoszenie wysłałem w dniu 23.01.18 O treści
Zgłaszam swoją kandydaturę do prowadzenia klubu w ZLF. Śledzę rozgrywki od lat i myślę, że może nadszedł mój czas
Pozdrawiam
Wysłano do Savage w PW - Gdzie dostałem informację, że moja kandydatura zostanie przekazana do Balu
Niestety nie mogłem inaczej się zgłosić, bo po kilku próbach pojawiał się błąd gdy chciałem wysłać zgłoszenie jako post. Dlatego skorzystałem z takiej opcji
Proszę szanowną radę o dołączenie mojej kandydatury co zapewne potwierdzi Savege
Zgłaszam swoją kandydaturę do prowadzenia klubu w ZLF. Śledzę rozgrywki od lat i myślę, że może nadszedł mój czas
Pozdrawiam
Wysłano do Savage w PW - Gdzie dostałem informację, że moja kandydatura zostanie przekazana do Balu

Niestety nie mogłem inaczej się zgłosić, bo po kilku próbach pojawiał się błąd gdy chciałem wysłać zgłoszenie jako post. Dlatego skorzystałem z takiej opcji
Proszę szanowną radę o dołączenie mojej kandydatury co zapewne potwierdzi Savege
Głosowanie ze względu na wole kolegów przeprowadziliśmy poprzez prywatne wiadomości. Wygrał the_naturat.
Zapraszam do wątku draftowego a reszcie dziękuję za zgłoszenie się.
Zapraszam do wątku draftowego a reszcie dziękuję za zgłoszenie się.