Ekstra ŻLF - sprawy ogólne
Witam serdecznie wszystkich! Regulamin jest już gotowy: Regulamin 2018, więc możemy ruszyć z draftem.
Zapraszam wszystkich do tematu draftowego: Draft Ekstra ŻLF tam doczytacie wszystkie szczegóły.
Pozdrawiam
Zapraszam wszystkich do tematu draftowego: Draft Ekstra ŻLF tam doczytacie wszystkie szczegóły.
Pozdrawiam
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Za Kamila Kiełbasę (wypożyczony do Krosna) dobieram Patryka Wojdyłę - Wrocław
Za Kamila Nowackiego (wypożyczony do Ostrowa) chciałbym dobrać Wawrzyniaka z Grudziądza
"Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta"
W tabeli jest błąd, gdyż ja wygrałem swój drugie mecz.
Bfy - Taureńscy Czempioni 51 - 63
ŻLF 2018 ŻLF 2023 ŻLF 2024
Dzięki, błąd poprawię przy tabeli po 3 kolejce.konri pisze:W tabeli jest błąd, gdyż ja wygrałem swój drugie mecz.
Za kontuzjowanego Ernesta Kozę dobieram Karola Żupińskiego (Gdańsk)
ŻLF: 2019 2020 2021 2022 2023
ZgodaPrzemczaN pisze:Za kontuzjowanego Ernesta Kozę dobieram Karola Żupińskiego (Gdańsk)
Sav, zatwierdzasz? Już trochę to wisi ;pGhoulski pisze:Za Kamila Nowackiego (wypożyczony do Ostrowa) chciałbym dobrać Wawrzyniaka z Grudziądza
"Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta"
Tak umknęło mi, sryGhoulski pisze:Sav, zatwierdzasz? Już trochę to wisi ;pGhoulski pisze:Za Kamila Nowackiego (wypożyczony do Ostrowa) chciałbym dobrać Wawrzyniaka z Grudziądza
Ernest Koza wrócił na tor po kontuzji (zdobył 2 punkty w pierwszym starcie), w związku z tym dobieram Karola Żupińskiego - Gdańsk za Wiktora Lisa - Leszno, który zakończył karierę (https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/z ... ja/3xg5k3r)
UNIA TARNÓW 1994 2004 2005 2012 2013 2014 2015 2016
ZgodaZbiru pisze:Ernest Koza wrócił na tor po kontuzji (zdobył 2 punkty w pierwszym starcie), w związku z tym dobieram Karola Żupińskiego - Gdańsk za Wiktora Lisa - Leszno, który zakończył karierę (https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/z ... ja/3xg5k3r)
W związku z kontuzją Martina Vaculika dobieram Gleb Czugunow (Wrocław).
Po trupach do celu, po trupach do celu...
Zgodascroo pisze:W związku z kontuzją Martina Vaculika dobieram Gleb Czugunow (Wrocław).
W miejsce kontuzjowanego Rune Holty dobieram Adriana Gałę - Gniezno
ŻLF 2018 ŻLF 2023 ŻLF 2024
Zgodakonri pisze:W miejsce kontuzjowanego Rune Holty dobieram Adriana Gałę - Gniezno
Proszę o zaktualizowanie tabeli Ekstra ŻLF po rundzie zasadniczej.
Za kontuzjowanego Larsa Skupienia dobieram Oskara Bobera z Lublina.
Zbiru 6 września pisze:Proszę o zaktualizowanie tabeli Ekstra ŻLF po rundzie zasadniczej.
Zbiru,
Tabele aktualne będą dzisiaj. Czekałem na ostateczne rozstrzygnięcia barażowe.
Panowie, to ostatni post w tym sezonie,
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim Prezesom za kolejny rok świetnej i emocjonującej zabawy. Gratuluję zwycięscy: Prezes - kaka dla którego to pierwsze złoto ŻLF. Aktualna tabela w odpowiednim temacie.
W przyszłym sezonie skład ligi będzie następujący:
1. kaka
2. scroo
3. konri
4. Ghoulski
5. Zbiru
6. PrzemczaN
7. bartek_1990
8. Pichu
Jeszcze raz dzięki i przepraszam za opóźnienia, pomyłki, ale w tym roku sporo się pozmieniało w moim życiu i czasu miałem na prawdę jak na lekarstwo. Od nowego roku wystartujecie zapewne z nowym opiekunem.
Pozdrawiam
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim Prezesom za kolejny rok świetnej i emocjonującej zabawy. Gratuluję zwycięscy: Prezes - kaka dla którego to pierwsze złoto ŻLF. Aktualna tabela w odpowiednim temacie.
W przyszłym sezonie skład ligi będzie następujący:
1. kaka
2. scroo
3. konri
4. Ghoulski
5. Zbiru
6. PrzemczaN
7. bartek_1990
8. Pichu
Jeszcze raz dzięki i przepraszam za opóźnienia, pomyłki, ale w tym roku sporo się pozmieniało w moim życiu i czasu miałem na prawdę jak na lekarstwo. Od nowego roku wystartujecie zapewne z nowym opiekunem.
Pozdrawiam
Dzięki za uzupełnienie, ale widzę błąd w tabeli. W 14 kolejce bonusa zdobył zespół Wisła Koszyce a nie PrzemczaN Racing, a w związku z tym PrzemczaN Racing powinien mieć minus 1 punkt w tabeli (Wisła plus 1). To powoduje, że zrównując się ze mną punktami, PrzemczaN Racing powinien być na 6 miejscu a Dream Team na piątym (lepszy bilans DT w dwumeczu z PR). O ile nie ma to znaczenia w tym sezonie to będzie miało wpływ na kolejność wyboru w drafcie 2019, dlatego proszę o dokonanie korekty w tabeli końcowej, żeby to później nie umknęło. Dzięki, pzdr.savage pisze:Zbiru,