Trochę mi przykro, że muszę odnosić się do Twojego postu, w którym wywołujesz mnie do tablicy, a wręcz obrażasz sugerując nieczyste zagrywki. Na wstępie zaznaczam, że faktycznie odpisałem Ci na Twój post, następnie znajomy wytknął mi błąd, więc post usunąłem i dodałem ten, który "wisi" obecnie. Twój post pojawił się 20 minut później. Treść pierwotnego posta (mojego) nie jest żadną tajemnicą i odniosę się do niej w odpowiedzi na Twoje zarzuty.
Status żadnego zawodnika nie jest określany ani gwiazdką, ani flagą, ani kursywą. Status zawodnika jest określany REGULAMINEM. Gwiazdki pojawiły się z mojej inicjatywy (informacyjnie) jeszcze zanim do Regulaminu wszedł zapis o możliwości korzystania z zawodnika z nr 8. Niestety, popełniłem błąd, a mianowicie przy niektórych zawodnikach z rocznika 1993 dopisałem gwiazdkę. Na teraz mam już wykryte przykłady (choć jestem przed przeglądnięciem dokładnym) m.in. Musielaka i Gomólskiego, Thorssella i Huckenbacka. Stając przed wyborem w drafcie przeglądnąłem sobie składy i zobaczyłem, że ów Thorssell również urodzony jest 1993 roku, tak jak Gomólski, który jedzie w tej samej ekipie, a którego oznaczyłem wcześniej (błędnie) gwiazdką. Dlatego po wyborze JT dodałem tę gwiazdkę i tyle.No nie do końca... Skoro w momencie ogłoszenia listy draftowej i rozpoczęcia draftu status Thorssella był taki, że nie mógł jeździć pod numerem 8 (nie miał gwiazdki) to tak powinno zostać do końca.
Przypomnę Ci tylko, że prawo jazdy z nr 8 określa REGULAMIN, a tam o żadnych gwiazdkach nie ma mowy. Czy gdyby przy np. Zagarze była flaga Polski, to wystawiałbyś go jako polaka?
Sugerowanie, że jestem oszustem, który chciał niezauważenie dodać sobie zawodnika pod nr 8 to śmieszność. Pod 8 będą jechali zawodnicy, którzy spełniają wymogi REGULAMINU niezależnie czy są oznaczeni gwiazdką, czy nie. Podobnie jak jako zawodnicy PL będą jechali POLACY, a nie ci, którzy mają po lewej od nazwiska polską flagę. Gwiazdka jest równie istotna jak owa flaga, ponieważ nie ma o niej ani słowa w Regulaminie drogi Zbiru.A nie, że w siódmej kolejce zauważasz, że się pomyliłeś (powiedzmy, że tak było, bo oczywiście to że akurat zdarzyło się to przy Twoim wyborze to był czysty przypadek) i dopisujesz sobie zawodnika z gwiazdką nikogo o tym nie informując i licząc, że nikt tego nie zauważy...
No proszę Cię...
Podsumowując: Tak!, popełniłem błąd podczas dodawania gwiazdek, NIE! nie ma to żadnego wpływu na to kto będzie jechał z numerem 8, a kto nie ponieważ to ustala Regulamin.
Sprawa z mojej strony jest wyjaśniona. Jeśli nadal chcesz ją kontynuować to proponuję inne miejsce niż temat draftowy, a wzmożoną aktywność w związku z "wykryciem aferki" proponuję wykorzystać na szybszy wybór draftowy, ponieważ od wczoraj trwa Twoja tura.
Pozdrawiam