Treningi
Re: Treningi
Czy może ktoś potwierdzić że jest trening? Mam kawałek drogi a chętnie bym się wybrał
Jeł pisze: 16 maja 2024, 16:40 Czy może ktoś potwierdzić że jest trening? Mam kawałek drogi a chętnie bym się wybrał
Profil uni pisał że jest napewno
Moze ktoś coś naskrobać jak było na treningu??
- Zniesmaczony_UT
Cyfer z Jeleniewskim jeżdżą plus juniorka, gościnnie młodzi z Krosna i chyba tyle.
Czarny bus stoi na dole na francuskich blachach to chyba mechanicy Bellego są, na torze go nie widziałem.
Sam trening nudny, kurzy się bardzo seniorzy indywidualnie kółka kręcą, tylko juniorka strzela w 3 spod taśmy, sama taśma chodzi nie równo za każdym razem od bandy ma opóźnienie
Dziś jakiś trening jest ? 
O 14
- Zniesmaczony_UT
Motory już grzeją a jest 13:20, chyba bez zmian ci co wczoraj jeździli bo w parkingu jest tylko bus Cyfera i juniorzy. Już się krecą jak mrówki po parkingu i tor polany także od 14 powinni kręcić kółka
Bellego bus wjechał teraz na parking i wyciągają motocykle. Jest i Dawid także będzie kręcił kółka
Bellego bus wjechał teraz na parking i wyciągają motocykle. Jest i Dawid także będzie kręcił kółka
-
Greg-Tarnów
Potwierdzam David kręci kółka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Mnie zastanawia i nie tylko mnie, dlaczego ciągle jeżdżą pojedynczo. Takie jazdy mało lub nic nie dają.
- Zniesmaczony_UT
Dziś akurat jeździli spod taśmy w 3, byłoby w 4 ale Rempała albo wpakował się w taśmę albo za późno podjeżdżał.
Sam trening przez to uważam za jeden z ciekawszych bo było na co popatrzeć a nie jazda solo po 2 kółka.
Jakie wrażenia? Jeleniewski dziś dobrze się prezentował bo starty miał chyba najlepsze i na trasie również. Z 5x ograł Lewiszyna i Cyfera.
Adrian starty słabe na trasie różnie, jak się kurzyło.
Później kiedy tor był polany i na oko ciemny , wiadomo o co chodzi i chyba zmiana motocykla to wyglądał niebo lepiej za to na mortym chyba Jeleń ostygł , możliwe że również druga maszyna poszła w testy.
Bellego solo wyjechał nie scigał się z Markiem, Adrianem i Danielem
Sam trening przez to uważam za jeden z ciekawszych bo było na co popatrzeć a nie jazda solo po 2 kółka.
Jakie wrażenia? Jeleniewski dziś dobrze się prezentował bo starty miał chyba najlepsze i na trasie również. Z 5x ograł Lewiszyna i Cyfera.
Adrian starty słabe na trasie różnie, jak się kurzyło.
Później kiedy tor był polany i na oko ciemny , wiadomo o co chodzi i chyba zmiana motocykla to wyglądał niebo lepiej za to na mortym chyba Jeleń ostygł , możliwe że również druga maszyna poszła w testy.
Bellego solo wyjechał nie scigał się z Markiem, Adrianem i Danielem
Konkretne info. Ty mieszkasz na stadionie, że tak szpiegujesz zawodników? Nawet wiesz kiedy bus wjeżdża 

-
Bartecki71
A Bellego jak się prezentował?
-
Greg-Tarnów
Jelonek mnie zaskoczył dzisiaj pozytywnie. Wiadomo to tylko trening.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Bo siłę trzeba pokazać u siebie. Wyjazdy można delikatnie przegrywać, a u siebie na pełnej i do przodu. Dlatego bardzo mnie bawią różne artykuły o naszym falstarcie i powtarzam w kółko, że świetne wyniki osiągnęliśmy na dwóch najcięższych wyjazdach. Teraz czas na pokazanie na co stać ten team.
SerVaV pisze: 17 maja 2024, 19:00 Bo siłę trzeba pokazać u siebie. Wyjazdy można delikatnie przegrywać, a u siebie na pełnej i do przodu. Dlatego bardzo mnie bawią różne artykuły o naszym falstarcie i powtarzam w kółko, że świetne wyniki osiągnęliśmy na dwóch najcięższych wyjazdach. Teraz czas na pokazanie na co stać ten team.
Siłę trzeba pokazać wszędzie. Tak,aby każdy rywal już przed meczem podchodził.zesrany zanim mecz się zacznie...
MISTRZ BYŁ, JEST I BĘDZIE... TYLKO JEDEN....
No to pokazaliśmy już na wyjazdach. Zobaczymy jakie wyniki w Landshut osiągną śmieszki z Gniezna i Piły. Gniezno już pokazało na Łotwie. Pożyjemy, zobaczymy. Proponuję pamiętać o punktach bonusowych, które robią robotę.
- Zniesmaczony_UT
Dziś trening przed meczem z Daugavpils o godz 17:00
Potwierdzone!
W sobotę nie będą trenować bo stadion jest zajęty przez piłkarzy.
Potwierdzone!
W sobotę nie będą trenować bo stadion jest zajęty przez piłkarzy.
No i jak tam ....pojeździli deczko...????
Pojeździli, zdjęcia na FB. Nie byłem, nie widziałem, ale jeździli.
-
SzatańskiTorowiec
Jakiś trening przed zawodami?
- Zniesmaczony_UT
Dziś (piątek) trening o 17:00, bus Lahtiego jest od rana w parku maszyn.
- Zniesmaczony_UT
Już zaczęli od 16 jakby ktoś się wybierał jakos godzinę wcześniej bo rano mówili że od 17
Jasiński , Cyfer, Bellego i Jeleń są na torze teraz
+Lahti i Marko pełny skład
-
Condor1928
Młody Kowal jest ?Zniesmaczony_UT pisze: 05 lip 2024, 16:12 Już zaczęli od 16 jakby ktoś się wybierał jakos godzinę wcześniej bo rano mówili że od 17
- Zniesmaczony_UT
Chyba nie ale był też Mateusz Cierniak, ogólnie bardzo krótki ten trening był i naprawiali tor po wczorajszych zawodach juniorów.
Może jutro coś pojeżdżą ale nie pytałem
Może jutro coś pojeżdżą ale nie pytałem