Treningi
- pushthebutton
Re: Treningi
Coś o 14 mieli jeździć trening z Bydgoszczo
ale coś popadało, to może się opóźnić.
- Zniesmaczony_UT
13:59 i słyszę pierwszy silnik z Unii to chyba od 14 zaczynają trening.
Jutrzejsze spotkania w Łodzi i Rybniku już odwołali u nas na razie wszystko wg kalendarza.
Jutrzejsze spotkania w Łodzi i Rybniku już odwołali u nas na razie wszystko wg kalendarza.
-
Greg-Tarnów
Tak jest.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Trening punktowany czy wolne jazdy ??
-
Greg-Tarnów
Luźne jazdy nawet czterech okrążeń nie jeździli. Ciężko ocenić chłopaków. Ja byłem tylko chwile.Pinio pisze: 19 kwie 2024, 15:15Trening punktowany czy wolne jazdy ??
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Dzięki jak się jest za wodą to się trzeba dopytywać pozdrawiamGreg-Tarnów pisze: 19 kwie 2024, 15:31Luźne jazdy nawet czterech okrążeń nie jeździli. Ciężko ocenić chłopaków. Ja byłem tylko chwile.
Pozdrawiam
Bellego z tego co widziałem dwa jego starty to zostawał ze startu, Cyfer i Lahti ze startu petarda ten młody z Częstochowy fajnie wygląda ładna sylwetka przy naszych juniorach to as przestworzy.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
Co za młody jaki młody??Kibic UT pisze: 19 kwie 2024, 16:06 Bellego z tego co widziałem dwa jego starty to zostawał ze startu, Cyfer i Lahti ze startu petarda ten młody z Częstochowy fajnie wygląda ładna sylwetka przy naszych juniorach to as przestworzy.
-
Condor1928
-
Majkel8816
Jan Rachubik jest potwierdzenie że został wyporzyczony z Motoru Lublin
-
Greg-Tarnów
Właśnie zastanawiałem się co to za młodzieniec z Lublina.Bardzo fajnie się prezentował.Majkel8816 pisze: 19 kwie 2024, 19:54 Jan Rachubik jest potwierdzenie że został wyporzyczony z Motoru Lublin
Oprócz niego był też z Włókniarza bodajże Szymon Wolski który również pokazał się z
dobrej strony.
Pozdrawiam
- Zniesmaczony_UT
Chyba dziś poranny trening bo 9:30 słychać ktoś kręci kółka na Unii
Cierniak solo jeździ. W parkingu tylko Mati z Mirkiem ale w tej chwili Cyfer wjeżdża na stadion
13:00 dziś będą jeździć jeśli ktoś zainteresowany
Cierniak solo jeździ. W parkingu tylko Mati z Mirkiem ale w tej chwili Cyfer wjeżdża na stadion
13:00 dziś będą jeździć jeśli ktoś zainteresowany
Dzięki za info 
- Zniesmaczony_UT
Nie było na co patrzeć przynajmniej do teraz.
Jazdy indywidualne i więcej kółek kręciła druga linia drużyny U24 Lublina z Rempała na czele.
W Lublinie chyba zaczęli ciąć koszta poprzez U24 bo chłopaki na kasę narzekali a gdzieś musieli przykręcić kurek bo Zmarzniętemu czy Kuberze przecież nie zabiorą to i dostali w palnik ostatnio bo na starych kozach jadą.
Jazdy indywidualne i więcej kółek kręciła druga linia drużyny U24 Lublina z Rempała na czele.
W Lublinie chyba zaczęli ciąć koszta poprzez U24 bo chłopaki na kasę narzekali a gdzieś musieli przykręcić kurek bo Zmarzniętemu czy Kuberze przecież nie zabiorą to i dostali w palnik ostatnio bo na starych kozach jadą.
- Zniesmaczony_UT
Dziś od południa trenują na Unii. Zapewne słyszycie, kto bliżej Mościc. Mateusz na Krsko się szykował (sobota eliminacje SEC) a od 14 juniorzy kręcą kółka
-
Tylko Unia
Dziś trening od 16 a jutro od 17
Był ktoś dziś na treningu może? Jak tam się prezentowały nasze jaskółki?
Znajomy co był wczoraj w Krakowie załamany jazdą Cyfera i jeleniewskiego po prostu wyglądali jak amatorzy.
Widziałem na zdjęciach że dziś coś trenowali, mam nadzieję że coś się ogarną.
Ewentualnie jest jeszcze do wzięcia karczmarz z Rzeszowa. Zawsze można któregoś z naszych Polaków zastąpić jak się nie ogarną
A znajomy wie, że Jeleniewski to jechał, ale w Krośnie?Kibic UT pisze: 10 maja 2024, 18:38 Znajomy co był wczoraj w Krakowie załamany jazdą Cyfera i jeleniewskiego po prostu wyglądali jak amatorzy.
Ja źle napisałem chodziło mi o Cyfera nie o Jeleniewskiego który jechał w Krośnie.
- Zniesmaczony_UT
Wie ktoś może o której dziś trening? Mam info sprzed chwilki że bus Cyfera już stoi na stadionie
Potwierdzone od tormistrza że dziś jeżdżą od 16:30
Potwierdzone od tormistrza że dziś jeżdżą od 16:30
Zobaczymy czy na treningu będzie Bellego ?