Jeden czy dwa treningi przed meczem to mało jak przegrywa się u siebie....ale może ja się nie znamZniesmaczony_UT pisze: 16 cze 2023, 21:50 Przecież dziś jeździli i to pół dnia było słychać decybele z Unii. Sam z godzinę się rozsiadłem na trybunie.
Tor fajny nie było sahary w 4 spod taśmy jeździli, szybkie strzały po 1 okrążeniu, przynajmniej jak ja byłem, może wcześniej było inaczej bo długo ich słyszałem ale dopiero przed 15 mogłem wjechać na stadion.
Treningi
Re: Treningi
- Zniesmaczony_UT
Trenowali przez 2 tygodnie. Poprzedni tydzień to nawet tyle tego było że mi się przez to pomyliło i szykowałem się na mecz w poprzedni weekend na przyjazd Gniezna
Bzdura ! Po meczu w Krośnie były 2 treningi , trenowali młodzi i młodsi , Rempala, Jeleniewski, Miesiąc i Koza, Pióro...... W tygodniu przed meczem z Gnieznem był 1 trening chyba nie o to chodzi patrząc na wczorajszej starty naszych zawodników.Zniesmaczony_UT pisze: 18 cze 2023, 14:13 Trenowali przez 2 tygodnie. Poprzedni tydzień to nawet tyle tego było że mi się przez to pomyliło i szykowałem się na mecz w poprzedni weekend na przyjazd Gniezna
Bzdura ! Po meczu w Gnieznie były 2 treningi , trenowali młodzi i młodsi , Rempala, Jeleniewski, Miesiąc i Koza, Pióro...... W tygodniu przed meczem z Gnieznem był 1 trening chyba nie o to chodzi patrząc na wczorajszej starty naszych zawodników.Zniesmaczony_UT pisze: 18 cze 2023, 14:13 Trenowali przez 2 tygodnie. Poprzedni tydzień to nawet tyle tego było że mi się przez to pomyliło i szykowałem się na mecz w poprzedni weekend na przyjazd Gniezna
- Zniesmaczony_UT
"Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego wyniku drużyny. Wiemy, że każdy zawodnik celuje - zwłaszcza w meczach domowych - w te "dwucyfrówki". Naprawdę poświęciliśmy sporo czasu i we wcześniejszym tygodniu jeździliśmy treningi przez dwa dni. Chłopaki również zostali ściągnięci tutaj, np. Matic Ivacic, my Polacy również trenowaliśmy. Dodatkowo przed meczem w piątek też mieliśmy jazdy, praktycznie wszyscy zawodnicy oprócz Rene Bacha. Chcieliśmy wygrać ten mecz, a między sobą rozmawialiśmy o tym, że trzeba byłoby jednak "zgarnąć" nawet ten bonus. Tymczasem w 15. wyścigu przegraliśmy mecz, choć w sumie zaczęło się w 14. - mówił po przegranym spotkaniu z Ultrapur StartemErnest Koza, w rozmowie z WP SportoweFakty."
Masz tu wywiad a Ernestem i dokładnie kto jeździł.
Dlatego pisałem, że mi się przez to pomyliły dni meczu bo jeździli nie tylko raz.
- Zawsze chciałem mieć wąs po dziadku, ale zarost mam, jaki mam (uśmiech). Nie wiem jeszcze, czy będzie tak do końca bieżącego sezonu - zakończył rozmowę z WP SportoweFakty Ernest Koza.
ERNEST jeśli to czytasz to na mieście słychać głosy, że Unia wygra mecz dopiero jak zgolisz wąsa.
Także na Daugapils pod nosem musi być na gładko!
Dlatego pisałem, że mi się przez to pomyliły dni meczu bo jeździli nie tylko raz.
- Zawsze chciałem mieć wąs po dziadku, ale zarost mam, jaki mam (uśmiech). Nie wiem jeszcze, czy będzie tak do końca bieżącego sezonu - zakończył rozmowę z WP SportoweFakty Ernest Koza.
ERNEST jeśli to czytasz to na mieście słychać głosy, że Unia wygra mecz dopiero jak zgolisz wąsa.
-
xxxmichaelxxx
Skoro wszyscy w piątek trenowali oprócz Rene Bacha to jakim prawem Rene dostał 3 i 4 bieg po pokonaniu Huberta Łegowika i Gzyla a Daniel Klima po 3,3 najlepszy czas i siedzi całą serię czeka nie wspominając o William Drejer który znowu nie doczekał się biegu przez cały meczZniesmaczony_UT pisze: 23 cze 2023, 14:30 "Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego wyniku drużyny. Wiemy, że każdy zawodnik celuje - zwłaszcza w meczach domowych - w te "dwucyfrówki". Naprawdę poświęciliśmy sporo czasu i we wcześniejszym tygodniu jeździliśmy treningi przez dwa dni. Chłopaki również zostali ściągnięci tutaj, np. Matic Ivacic, my Polacy również trenowaliśmy. Dodatkowo przed meczem w piątek też mieliśmy jazdy, praktycznie wszyscy zawodnicy oprócz Rene Bacha. Chcieliśmy wygrać ten mecz, a między sobą rozmawialiśmy o tym, że trzeba byłoby jednak "zgarnąć" nawet ten bonus. Tymczasem w 15. wyścigu przegraliśmy mecz, choć w sumie zaczęło się w 14. - mówił po przegranym spotkaniu z Ultrapur StartemErnest Koza, w rozmowie z WP SportoweFakty."
ano takim prawem że drużyną zarządzaja ludzie nie majacy zadnego zmyslu taktycznego , z podejrzeniem ze kosztem wyniku chcieli zagrac na nosie jednemu z najlepiej zapowiadajach sie zuzowcow obecnie ,bo inaczej tego sobie wytlumaczyc nie potrafie...i tu niemam na mysli tylko Bacha ,ale tez Ivacica bo co poniektorzy po meczu z Rzeszowem napompowali mit lidera ...no moze i papiery na to ma ,ale chyba jeszcze nie ta poraxxxmichaelxxx pisze: 24 cze 2023, 19:19Skoro wszyscy w piątek trenowali oprócz Rene Bacha to jakim prawem Rene dostał 3 i 4 bieg po pokonaniu Huberta Łegowika i Gzyla a Daniel Klima po 3,3 najlepszy czas i siedzi całą serię czeka nie wspominając o William Drejer który znowu nie doczekał się biegu przez cały meczZniesmaczony_UT pisze: 23 cze 2023, 14:30 "Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego wyniku drużyny. Wiemy, że każdy zawodnik celuje - zwłaszcza w meczach domowych - w te "dwucyfrówki". Naprawdę poświęciliśmy sporo czasu i we wcześniejszym tygodniu jeździliśmy treningi przez dwa dni. Chłopaki również zostali ściągnięci tutaj, np. Matic Ivacic, my Polacy również trenowaliśmy. Dodatkowo przed meczem w piątek też mieliśmy jazdy, praktycznie wszyscy zawodnicy oprócz Rene Bacha. Chcieliśmy wygrać ten mecz, a między sobą rozmawialiśmy o tym, że trzeba byłoby jednak "zgarnąć" nawet ten bonus. Tymczasem w 15. wyścigu przegraliśmy mecz, choć w sumie zaczęło się w 14. - mówił po przegranym spotkaniu z Ultrapur StartemErnest Koza, w rozmowie z WP SportoweFakty."
-
xxxmichaelxxx
Też uważam, że Ivacic się nadawał do zmiany przez Williama ale jego mogą wybronić chociaż, że na treningu lepiej się prezentował od Klimy i Drejera. W przeciwieństwie do Bacha którego nie było na treningach, a w meczu wygrał bieg z Legowik
Kto sie tak intensywnie udziela na Z3? z wieczora przy światełkach.
Ze sportowym pozdrowieniem!
-
Tylko Unia
Sparta Wrocław trenuje
Albo wyolbrzymiam albo faktycznie widać optycznie jak oni zap... w porównaniu do naszych gwiazd 
- Zniesmaczony_UT
Nie tylko optycznie bo ja siedząc pod domem kultury i usłyszałem silniki jakie słychać że stadionu pomyślałem że chyba zakupili na mecz rewanżowy z juzkami jakieś extra rakiety dla naszych kolarzy.KoNiK pisze: 13 wrz 2023, 20:21 Albo wyolbrzymiam albo faktycznie widać optycznie jak oni zap... w porównaniu do naszych gwiazd![]()
Jupitery odpalili i trenują to chyba jakaś zawieruszona walizka z pieniędzmi wypadła z szafy.
Dopiero jak poszedłem zerknąć kto jeździ to wszystko było jasne. Tor też elegancki, widać jak trzeba przygotować należycie wg życzeń to można.
- hipermarkeciarz
Tez się właśnie zastanawiałem, co to się stało, że Unia trenuje przy ( nie tanim )sztucznym oświetleniu przed meczem w Rzeszowie, który jest dla nas punktowanym sparingiem, a tu proszę...
Czyli we Wrocku uważają, że tarnowski beton symuluje tor lubelski?
Czyli we Wrocku uważają, że tarnowski beton symuluje tor lubelski?
Czy są zaplanowane jakieś treningi w tym tygodniu ?
-
Majkel8816
Tak trening jest w Czwartek
wiadomo o której ?
Co tam dziś na tym treningu... ??? Maszyny chodzą jak złoto..?
- Loramski_84
Ktoś coś? Trenują czy zadymę robią ? 
- Zniesmaczony_UT
Rozgrzewka na razie. Pierwszy wyjechał Rempała , później Kowalski a przed momentem nasi seniorzy Jeleń , Cyfer, Lahti i Bellego (razem) luźne strzały z klamki
- Zniesmaczony_UT
Nic ciekawego się nie działo, tylko jazdy solo i testy sprzętu. Nawet nie stawali w 2 spod taśmy. Jutro Bydgoszcz przyjeżdża to zapewne sprawdza w boju.
Nie widziałem chyba tylko Lewiszyna.
Zimno jest nawet na trybunie pizgało to w sobotę trzeba się cieplej ubrać i nie mam tu na myśli bluzy z kapturem.
Jutro też się wybieram może będzie ciekawiej, nic więcej nie napiszę bo nie ma o czym jazda solo po 1 okrążenie czasami 2 kółka i zjazd pod mechaników
Nie widziałem chyba tylko Lewiszyna.
Zimno jest nawet na trybunie pizgało to w sobotę trzeba się cieplej ubrać i nie mam tu na myśli bluzy z kapturem.
Jutro też się wybieram może będzie ciekawiej, nic więcej nie napiszę bo nie ma o czym jazda solo po 1 okrążenie czasami 2 kółka i zjazd pod mechaników
Lewiszyn mialem wrażenie był, w zeszłorocznym kewlarze. Bellego wyglądał całkiem okej, z resztą podobnie jak reszta seniorów. Jedynie Jeleń jakoś mnie nie przekonał. Max 1 kółko i starty też mocno dźwignięte
Wie ktoś ,o której dziś trening ?