Treningi

Speedway w tarnowskim jak i światowym wydaniu
ziggy

Re: Treningi

Post autor: ziggy »

bialaczekolada pisze: 07 kwie 2022, 19:17
ams92 pisze: 07 kwie 2022, 19:14
Joker pisze: 06 kwie 2022, 21:57 Wszyscy zawodnicy ściągali baner z Kozą bo nie każdemu się podoba

:lol: :lol: Dobra prowokacja nie jest zła :D
To dalej ten Koza wisi ? Jak to w końcu jest ?
Od piątego roku życia łażę na żużel, widziałem śmierć i ciężkie kontuzje na torze i nie potrafię zrozumieć takich popierdolnieńców jak Ty. I wkurwia mnie taka postawa. Sam zcykorzyłem i zostałem kibicem ale polecam, wsiądź na motor, osiągnij coś a dopiero potem pieprz. To nie są czasy mojej młodości kiedy to zawodnik jeździł cała karierę w swoim klubie i trzeba się z tym pogodzić. Osobiście uważam że powinna powstać galeria zasłużonych naszych zawodników i Kozy tam nie będzie. A jak np. ktokolwiek z Tarnowa w jakiejkolwiek dziedzinie odniesie sukces jakikolwiek ale nie reprezentując miasta to też go zechcesz zbanować? Ja będę dumny że to Tarnowianin.

Pinio

Post autor: Pinio »

szczypior pisze: 10 kwie 2022, 14:54
Pinio pisze: 10 kwie 2022, 10:40
savage pisze: 10 kwie 2022, 2:10 Żebyśmy mieli tylko takie problemy, jak Ty z tym Kozą, to wszyscy kibice żużla w Tarnowie byliby szczęśliwi ;)
Znowu zaczynasz coś pisać i nie kończysz,

Żebyśmy mieli tylko takie problemy.

Jak cis wiesz to pisz w całości,a nie po krotce,potem się dziwisz ze ludzie na forum maja domysły,i się guwno burze tworzą,lubię czytać twoje posty,są rzeczowe fajnie się to czyta,ale już któryś raz z kolei jest

Wiem ale nie powiem 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

Miłego dnia.
Kolego Pinio, czasami warto cofnąć się parę wpisów wcześniej
Kolego szczypior.

Pare wpisów wcześniej wiem co było pisane,chodzi mi o to ze to nie tylko w tym temacie kolega Savage pisze w takim kontekście,coś wiem ale nie powiem ja w zarządzie nie siedzę ale ludzie powinni wiedzieć.

Awatar użytkownika
Kibic1986

Post autor: Kibic1986 »

A co dziś taki ruch przy Z3? Dużo busów, mignol mi tylko bus Kvecha , czyżby przymiarki na nowy sezon 😋

Awatar użytkownika
njk1987

Post autor: njk1987 »

Kibic1986 pisze: 09 wrz 2022, 13:41 A co dziś taki ruch przy Z3? Dużo busów, mignol mi tylko bus Kvecha , czyżby przymiarki na nowy sezon 😋
Bardziej realny jest trening części zawodników Falubazu na długim torze, podobnym do tego w Krośnie przed niedzielnym finałem ;)
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...

Awatar użytkownika
SerVaV

Post autor: SerVaV »

Zapowiadali, że przed meczem w Krośnie będą trenować na podobnym torze. W grę wchodził Rzeszów i Tarnów, widocznie wylądowali u nas.

Awatar użytkownika
Zniesmaczony_UT

Post autor: Zniesmaczony_UT »

U nas odkąd zakończył się sezon to słyszę przynajmniej 2 dni w środku tygodnia jak jeżdżą. To tylko pomazańce wrzucają w neta info, że w klubie jest tak biednie i beznadziejnie że nawet szkółka ani juniorzy nie mogą już jeździć bo sezon ligowy się zakończył, nie ma kto toru zrobic, że nawet na metanol brakuje bo pusta beczka. A ja siedzę na ogrodzie czytam te głupoty i w tym samym momencie słyszę (za płotem) że ktoś kręci kółka na Zbylitowskiej. Dziś trenuje Zielonka a poprzednim razem jak owe hity pojawiły się na necie trenowało Leszno przed meczem z Lublinem z Pawlickim na czele. Pozdrawiam ubijaczy piany.

Awatar użytkownika
Kibic UT

Post autor: Kibic UT »

Zniesmaczony_UT pisze: 09 wrz 2022, 15:50 U nas odkąd zakończył się sezon to słyszę przynajmniej 2 dni w środku tygodnia jak jeżdżą. To tylko pomazańce wrzucają w neta info, że w klubie jest tak biednie i beznadziejnie że nawet szkółka ani juniorzy nie mogą już jeździć bo sezon ligowy się zakończył, nie ma kto toru zrobic, że nawet na metanol brakuje bo pusta beczka. A ja siedzę na ogrodzie czytam te głupoty i w tym samym momencie słyszę (za płotem) że ktoś kręci kółka na Zbylitowskiej. Dziś trenuje Zielonka a poprzednim razem jak owe hity pojawiły się na necie trenowało Leszno przed meczem z Lublinem z Pawlickim na czele. Pozdrawiam ubijaczy piany.

W samo sedno komentarz niektórzy lubią nawalać na klub i pisać brednie.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.

Awatar użytkownika
Kibic1986

njk1987 pisze: 09 wrz 2022, 14:06
Kibic1986 pisze: 09 wrz 2022, 13:41 A co dziś taki ruch przy Z3? Dużo busów, mignol mi tylko bus Kvecha , czyżby przymiarki na nowy sezon 😋
Bardziej realny jest trening części zawodników Falubazu na długim torze, podobnym do tego w Krośnie przed niedzielnym finałem ;)

wiem ,wiem :) dobrze niech wygraja i wroca tam gdzie ich miejsce ,obysmy i my tam za niedługo wrócili...

Ragazza78

Post autor: Ragazza78 »

Witam. Jestem kibicem od 40 lat na dobre i na złe. Tym co dzieje się dziś a właściwie się nie dzieje przy Z3 jestem oburzona. Jako że jestem w Mościcach codziennie popołudniami to od kilku tygodni we wtorki nie ma treningów. Rozumiem.ze forma naszych " taka dobra" że nie trzeba trenować. Czy koszty za duże aby odbywać regularne treningi? :evil: Młodzi trenowali we czwartek plus młode Wilki pod wodzą Colgata . Coś więcej wiadomo Panowie ? O co chodzi?

Awatar użytkownika
Kibic UT

Ragazza78 pisze: 06 cze 2023, 17:29 Witam. Jestem kibicem od 40 lat na dobre i na złe. Tym co dzieje się dziś a właściwie się nie dzieje przy Z3 jestem oburzona. Jako że jestem w Mościcach codziennie popołudniami to od kilku tygodni we wtorki nie ma treningów. Rozumiem.ze forma naszych " taka dobra" że nie trzeba trenować. Czy koszty za duże aby odbywać regularne treningi? :evil: Młodzi trenowali we czwartek plus młode Wilki pod wodzą Colgata . Coś więcej wiadomo Panowie ? O co chodzi?
obco jeżdżą za granicą jedynie polscy seniorzy czyli Koza i Bober powinni trenować ale czy im to coś da.

Awatar użytkownika
SerVaV

I to jest wielki problem jazdy w jednej lidze. Można jechać trening z juniorami i miejscowymi. Tylko co da taki trening? Taki Oskar Bober jeżdżąc z Rolnickim będzie wyglądał świetnie, a przyjedzie Gniezno i może być dramat.
Pierwsze mecze były na dość mokrym torze. Teraz nadchodzi pora sucha i tor jest zupełnie inny. Meczy w lidze jest sześć na własnym torze. Trzeba wypracować powtarzalność i albo jedziemy o wynik albo bawimy się w jeżdżenie w lewo. Nie ma sparingów, tylko szybki trening przed meczem, pojawia się brak atutu własnego toru, notorycznie przegrywane starty u siebie, nerwowość i jest dupa blada. Ja wiem, że ciężko wszystkich ściągnąć, ale to jest drużyna i muszą wiedzieć jak się poruszać na swoim torze. Bacznie będę się przyglądał przygotowaniom do meczu z Gnieznem. Jak przyjedzie Suchecki i będzie woził przykładowo Kozę, to będzie to obraz profesjonalnego podejścia do jazdy w tak ważnym meczu.

Awatar użytkownika
Kibic UT

SerVaV pisze: 06 cze 2023, 20:46 I to jest wielki problem jazdy w jednej lidze. Można jechać trening z juniorami i miejscowymi. Tylko co da taki trening? Taki Oskar Bober jeżdżąc z Rolnickim będzie wyglądał świetnie, a przyjedzie Gniezno i może być dramat.
Pierwsze mecze były na dość mokrym torze. Teraz nadchodzi pora sucha i tor jest zupełnie inny. Meczy w lidze jest sześć na własnym torze. Trzeba wypracować powtarzalność i albo jedziemy o wynik albo bawimy się w jeżdżenie w lewo. Nie ma sparingów, tylko szybki trening przed meczem, pojawia się brak atutu własnego toru, notorycznie przegrywane starty u siebie, nerwowość i jest dupa blada. Ja wiem, że ciężko wszystkich ściągnąć, ale to jest drużyna i muszą wiedzieć jak się poruszać na swoim torze. Bacznie będę się przyglądał przygotowaniom do meczu z Gnieznem. Jak przyjedzie Suchecki i będzie woził przykładowo Kozę, to będzie to obraz profesjonalnego podejścia do jazdy w tak ważnym meczu.
Obco u nas to poważni zawodnicy polacy to komicy, amatorzy po sezonie won i koniec tematu oni nic nie pojadą bo co ci mają pojechać taki poziom prezentują.

Awatar użytkownika
SerVaV

Lewiszyn, Bach, Ivacic jeżdżą dużo. Koza, Bober (o pozostałych nie wspomnę) nie jeżdżą nigdzie. Są zawodnicy co w ciągu tygodnia odjeżdżają sześć spotkań. Nasi Polacy odjeżdżają w miesiącu dwa mecze. Czemu tu się dziwić?

Awatar użytkownika
Kibic UT

SerVaV pisze: 06 cze 2023, 20:58 Lewiszyn, Bach, Ivacic jeżdżą dużo. Koza, Bober (o pozostałych nie wspomnę) nie jeżdżą nigdzie. Są zawodnicy co w ciągu tygodnia odjeżdżają sześć spotkań. Nasi Polacy odjeżdżają w miesiącu dwa mecze. Czemu tu się dziwić?
Bo są amatorami nic z nich już nie będzie.

misiek80

Post autor: misiek80 »

SerVaV pisze: 06 cze 2023, 20:58 Lewiszyn, Bach, Ivacic jeżdżą dużo. Koza, Bober (o pozostałych nie wspomnę) nie jeżdżą nigdzie. Są zawodnicy co w ciągu tygodnia odjeżdżają sześć spotkań. Nasi Polacy odjeżdżają w miesiącu dwa mecze. Czemu tu się dziwić?
No tak Servav tylko tak było zawsze,że obcokralowcy mieli tej jazdy znacznie wiecej.Mi się wdaje że niema wogóle powtarzalności toru.Tak jak wspomniałes na pierwszych dwóch meczach było jeszcze zimno i tor wyglądał zupełnie inaczej.Fajnie się odsypywał i było o co koło zaprzeć.Teraz to się tylko kurzy i po temacie.Inna sprawa że poziom ligi poszedł mocno w góre.I taka moja uwaga ,Ernest nigdy nie był typem żużlowca który na trasie wymijał rywali,bazował na dobrych startach i pozniej rura do przodu.A u nas starty to wszyscy wiemy jak wyglądają w tym roku.75% przegrywamy okrutnie.Żużel to dziwny sport ,czasami trafisz z jedną jednostką lub nawet niewielkim detalem i z jezdzca wożącego ogony stajęsz się liderem.Robert Chmiel jest dobrym przykładem,chłopak wyglądał słabo w ostatnich latach a teraz coś zaskoczyło i trzepie porządne punkty.I chwała mu za to.Tak jak często wspominają żużlowcy:"tam gdzie konczy się logika zaczyna się żużel"
Podsumowując ,skład jest naprawde fajny i potrzeba moim zdaniem iskry i jak to zaskoczy to jeszcze załapiemy się do play-offów.

Ragazza78

Post autor: Ragazza78 »

W tym tygodniu znowu cisza przed ważnym.meczem. W tamtym tygodniu 2 treningi w tym ani jednego . Rozumiem że wszyscy w szczycie firmy i za mocno aby trenować😖

Awatar użytkownika
Kibic UT

Ragazza78 pisze: 15 cze 2023, 17:37 W tym tygodniu znowu cisza przed ważnym.meczem. W tamtym tygodniu 2 treningi w tym ani jednego . Rozumiem że wszyscy w szczycie firmy i za mocno aby trenować😖
Treningi będą o obcokrajowców jestem spokojny co do Polaków im trening już nic nie da, szkoda metanolu już dość meczy zajeb*** ten sezon i tak już przegrany.

Awatar użytkownika
Kibic1986

młodzi jezdzili w DMPJ ,a seniorzy widocznie sa tak dobrzy ze nie musza

Awatar użytkownika
shrek

Post autor: shrek »

Gwiazdy trenują przed Gnieznem ? Bobek niech się zajmie komentowaniem daremniak ,Koza drugi kaskader.Znowu nasi ,będą zaskoczeni torem .

Awatar użytkownika
njk1987

Post autor: njk1987 »

shrek pisze: 16 cze 2023, 12:26 Gwiazdy trenują przed Gnieznem ? Bobek niech się zajmie komentowaniem daremniak ,Koza drugi kaskader.Znowu nasi ,będą zaskoczeni torem .
Bobek raczej odpalony i nie będzie go w niedzielę :>
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...

Awatar użytkownika
Loramski_84

Post autor: Loramski_84 »

njk1987 pisze: 16 cze 2023, 12:46
shrek pisze: 16 cze 2023, 12:26 Gwiazdy trenują przed Gnieznem ? Bobek niech się zajmie komentowaniem daremniak ,Koza drugi kaskader.Znowu nasi ,będą zaskoczeni torem .
I chwalcie łąki umajone ...
Koza się ogarnie,ja myślę że swoje w Tarnowie zrobi a ta gwiazda Boberek niech szuka roboty na budowie,już od teraz...

bialaczekolada

Post autor: bialaczekolada »

njk1987 pisze: 16 cze 2023, 12:46
No to krzyż na drogę.

Awatar użytkownika
Zniesmaczony_UT

Post autor: Zniesmaczony_UT »

Przecież dziś jeździli i to pół dnia było słychać decybele z Unii. Sam z godzinę się rozsiadłem na trybunie.
Tor fajny nie było sahary w 4 spod taśmy jeździli, szybkie strzały po 1 okrążeniu, przynajmniej jak ja byłem, może wcześniej było inaczej bo długo ich słyszałem ale dopiero przed 15 mogłem wjechać na stadion.

Awatar użytkownika
Loramski_84

Post autor: Loramski_84 »

A ktoś coś wie jak się Miesiąc prezentował na treningu ? Bo w sumie powinien te 10pkt zrobić ale czym bliżej meczu to myślę,że może lipę pojechać i nie powinniśmy być zaskoczeni.

Awatar użytkownika
SerVaV

Loramski_84 pisze: 18 cze 2023, 11:48 A ktoś coś wie jak się Miesiąc prezentował na treningu ? Bo w sumie powinien te 10pkt zrobić ale czym bliżej meczu to myślę,że może lipę pojechać i nie powinniśmy być zaskoczeni.
Nie wiem jak się prezentował, ale zawsze jak tu przyjeżdżał to wiedział, które ścieżki "chodzą". Inna sprawa, że niektórzy po przegranym starcie sobie jadą, on przegrywa 95% startów, ale żużel w jego wykonaniu to nie start, tylko jazda po dystansie. Jak szedł do Lublina czy Grudziądza też były wątpliwości. A poprzedni sezon miał taki sobie, jednak jak przyjechała Stal tutaj to był najlepszym zawodnikiem. Jestem spokojny o niego.

ODPOWIEDZ