I liga
-
WAldus Kiepski
Re: I liga
To nie chodzi o czyjąś rację bo mam to gdzieś tylko takie mnie słuchy doszły i tyle więc piszę ..oby się to sprawdziło ....już raz się założyłem dokładnie wczoraj i tego się trzymam ...a głupot czy fejkow nie chce pisać bo po co to komu do szczęścia potrzebne ...
Ps : dziś info oficjalne co z Matejem no nie wiem.
Tak jest super ze ostatnio w Lesznie na Pucharze u19 Gorzkowski byl najlepszy z naszych 
- pushthebutton
Wszystko w tym klubie to jest jedna wielka tajemnica, 3 dni przed meczem i nic nie wiadomo o składzie, kasie, prezesie, żadnego oświadczenia, żadnej konferencji klubu przez ostatnie dwa tygodnie nie było.
Bardzo ciekawe rzeczy piszesz Walduś, może rozwiniesz się trochę w sprawie silników "jak z ekstraligi", czy będą przez kogoś pożyczane, wynajmowane czy co, bo nikt w tak krótkim czasie nie kupi silników bez odpowiedniej kasy.
Bardzo ciekawe rzeczy piszesz Walduś, może rozwiniesz się trochę w sprawie silników "jak z ekstraligi", czy będą przez kogoś pożyczane, wynajmowane czy co, bo nikt w tak krótkim czasie nie kupi silników bez odpowiedniej kasy.
-
jaskółka25
Nie ma sensu wypisywać takich spraw po necie zaraz przed meczem.pushthebutton pisze: 13 sie 2025, 13:55 Wszystko w tym klubie to jest jedna wielka tajemnica, 3 dni przed meczem i nic nie wiadomo o składzie, kasie, prezesie, żadnego oświadczenia, żadnej konferencji klubu przez ostatnie dwa tygodnie nie było.
-
WAldus Kiepski
No bardzo mi przykro nie rozwine swojej wcześniejszej wypowiedzi bo nie mogę ....co mogę to napiszę...ale bez jaj ...sami widzieliście jak byliśmy sprzętowo przygotowani na finał z Gnieznem ...i w tym roku będzie podobnie...pushthebutton pisze: 13 sie 2025, 13:55 Wszystko w tym klubie to jest jedna wielka tajemnica, 3 dni przed meczem i nic nie wiadomo o składzie, kasie, prezesie, żadnego oświadczenia, żadnej konferencji klubu przez ostatnie dwa tygodnie nie było.
Przecież żużel w tym roku zaczyna się dopiero teraz...
Ktoś to już tu pięknie wczoraj zauważył...
- pushthebutton
Dzięki Walduś za każde twoje info, bo niestety wiele osób wie co się dzieje, ale boi się cokolwiek napisać w obawie nie wiem przed kim
to może uchylisz rąbka tajemnicy kogo wybrali na prezesa, ale jeszcze nie zdążyli zatwierdzić na radzie?
Jak to prawda z tymi silnikami to oni jutro powinni je ustawiać pod Z3,nie wiem skąd będą mieć tak szybko silniki i od kogo,ale fabryczne GM po 3 i pół tysiąca chodzą,hurtowo jak by im policzyli to jakieś 22 tysięcy euro,ciekawe.
-
WAldus Kiepski
Haha ale mnie męczysz...no dobra ...podobno najgorsza wizja to jest ta z Krakowa ....bo to gość od Lewego i RN jest wkurwiona bo dalej będzie syf w klubie itp itd.ale hajs będzie ....Lahti już dostał....reszta też ma dostać ...mają uratować Unię w 1 lidze ...jakim kosztem nie wiem .mi to też śmierdzi no ale cóż zobaczymy...pushthebutton pisze: 13 sie 2025, 14:17 Dzięki Walduś za każde twoje info, bo niestety wiele osób wie co się dzieje, ale boi się cokolwiek napisać w obawie nie wiem przed kim![]()
to może uchylisz rąbka tajemnicy kogo wybrali na prezesa, ale jeszcze nie zdążyli zatwierdzić na radzie?
Ja tu pisałem wcześniej że jak ktoś tu nie widzi polityki to niech się idzie przespać...tego trzeba się trzymać...to tak w skrócie.
-
WAldus Kiepski
Nie wiem czy spinać się będą już na Poznań czy dopiero na ostatnie 2 mecze...Pinio pisze: 13 sie 2025, 14:46 Jak to prawda z tymi silnikami to oni jutro powinni je ustawiać pod Z3,nie wiem skąd będą mieć tak szybko silniki i od kogo,ale fabryczne GM po 3 i pół tysiąca chodzą,hurtowo jak by im policzyli to jakieś 22 tysięcy euro,ciekawe.
No raczej chyba na dwa ostatnie,bo teraz prze play off tunerzy są bardzo zajęci,więc taki Lahti jest gdzieś daleko za top extra ligowcami w kolejce.WAldus Kiepski pisze: 13 sie 2025, 15:03Nie wiem czy spinać się będą już na Poznań czy dopiero na ostatnie 2 mecze...Pinio pisze: 13 sie 2025, 14:46 Jak to prawda z tymi silnikami to oni jutro powinni je ustawiać pod Z3,nie wiem skąd będą mieć tak szybko silniki i od kogo,ale fabryczne GM po 3 i pół tysiąca chodzą,hurtowo jak by im policzyli to jakieś 22 tysięcy euro,ciekawe.
-
Greg-Tarnów
Poznań zdąży zrobić odwodnienie na mecz z nami 

bogacze zasrani.
bogacze zasrani.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
I światło teżGreg-Tarnów pisze: 13 sie 2025, 15:24 Poznań zdąży zrobić odwodnienie na mecz z nami
bogacze zasrani.
-
Fantasmagoryczny
No fajnie, ale jeszcze wczoraj pisałeś, że Zagar pojedzie w play-down... To kim pozamiatamy? Mroczką?WAldus Kiepski pisze: 13 sie 2025, 12:26Nie pijcie tyle bo wam już się we łbach pierdoli...
A 17 .08 Unia wpadnie na tor i pozamiata każdego...
Taka prawda bo jedziemy o utrzymanie 1 ligi i damy radę dziś jeszcze powinno być jakieś info....
Nowy prezes na dniach no i tyle nie ma co zapeszać...
Ps: silniki mają chodzić jak w PGE ekstralidze tak słyszałem ...tak jak we finale z Gnieznem rok temu...
Tak że luźna guma...
-
Salowy Choroszcz
Cycu wypił 4 pak mocnego fulla i fantazjujeFantasmagoryczny pisze: 13 sie 2025, 18:18No fajnie, ale jeszcze wczoraj pisałeś, że Zagar pojedzie w play-down... To kim pozamiatamy? Mroczką?WAldus Kiepski pisze: 13 sie 2025, 12:26Nie pijcie tyle bo wam już się we łbach pierdoli...
A 17 .08 Unia wpadnie na tor i pozamiata każdego...
Taka prawda bo jedziemy o utrzymanie 1 ligi i damy radę dziś jeszcze powinno być jakieś info....
Nowy prezes na dniach no i tyle nie ma co zapeszać...
Ps: silniki mają chodzić jak w PGE ekstralidze tak słyszałem ...tak jak we finale z Gnieznem rok temu...
Tak że luźna guma...
Zagar już pożegnał się,Mroczny gotowy ,zbiera na ramę haha.
-
WAldus Kiepski
Zagar wydoił ile się dało i spierdolil...taka prawda...miał zostać tak jak Lahti...no cóż nie poszło...
To co? Już po promyku nadzieji? Czyżbym był bliżej wygrania zakładu?
Masz jak w banku SerVaV. Takie zdarzenia to po kursie 1.00 u buka bez możliwości zagrania.
https://sport.interia.pl/zuzel/1-liga/n ... d,22174527
Tymczasem w Rzeszowie wszyscy chcą odchodzić
I tyle było napinki. Kasę wydoili od Drymajły i nara.
Tymczasem w Rzeszowie wszyscy chcą odchodzić
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
A dziwisz mu sie bo ja wcale.....WAldus Kiepski pisze: 14 sie 2025, 12:10 Zagar wydoił ile się dało i spierdolil...taka prawda...miał zostać tak jak Lahti...no cóż nie poszło...
Prezes Rzeszowa powinien tajskiemu nie wypłacić wszystkich pieniędzy za podpis, zachował się Woffinden jak burak jeban...z resztą pokazał swoje oblicze tak wygląda żużel w Polsce garstka kolesi jeździ od klubu do klubu a frajerzy prezesi płacą im krocie.ams92 pisze: 14 sie 2025, 13:49 https://sport.interia.pl/zuzel/1-liga/n ... d,22174527
Tymczasem w Rzeszowie wszyscy chcą odchodzićI tyle było napinki. Kasę wydoili od Drymajły i nara.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
Mądrzy ludzie wyciągną z tego wnioski,reszta dalej będzie rozpieszczała gwiazdorów kontraktami z kosmosu choć przyznać muszę ,że ta drama na linii Rzeszów vs Woffinden jest nie poważna bo facet w sytuacji zagrożenia życia miał poprostu wszystko na pstryknięcie palca.Kibic UT pisze: 15 sie 2025, 11:51Prezes Rzeszowa powinien tajskiemu nie wypłacić wszystkich pieniędzy za podpis, zachował się Woffinden jak burak jeban...z resztą pokazał swoje oblicze tak wygląda żużel w Polsce garstka kolesi jeździ od klubu do klubu a frajerzy prezesi płacą im krocie.ams92 pisze: 14 sie 2025, 13:49 https://sport.interia.pl/zuzel/1-liga/n ... d,22174527
Tymczasem w Rzeszowie wszyscy chcą odchodzićI tyle było napinki. Kasę wydoili od Drymajły i nara.
A ja tak z innej mańki,jakiś trening jest planowany??