Tarnowska piłka
Re: Tarnowska piłka
zakładałem ze na jesień zdobędziemy 5-6 pkt ale chyba mocno się przeliczyłem przy obecnych wynikach skończymy z może 1-2 punktem ....cały sezon . smutne
UTFC
4-0 przegrał klub szkoleniowy z Tarnówka. Wisla po starej przyjaźni nie wpakowała więcej goli.Masochiści na trybunach przyszli oglądać to dziadostwo i zapłacili 20 zł. 20 zł wolę dać bezdomnemu .
W sumie to powinni dopłacać by oglądać tą patologie szklarza i matyjewicza ale przynajmniej koszulki adekwatne czarne symbolizujące że tu się gra za darmo plus nie muszą martwić się o drugi egzemplarz bo nikt w czarnych nie gra w 3 lidze, ja na meczu nie byłem te 20 złotych wolę przeznaczyć na coś innego a ty masochisto się dalej tym podniecaj, jeśli coś jest zepsute od środka to należy do zlikwidować a nie pudrować.Estudiantes pisze: ↑31 sie 2024, 15:45 a byliście na meczu? Może dopłacić trzeba?
La lalalala lalalala UNIA z WISEŁKĄ!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=90 ... 2116431391
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
-
W obronie trenera powiem że kilka zespołów gra 5 z tyłu w tej lidze. Np Podhale czy Avia. Więc to nie jest jakaś fanaberia lecz reakcja na stan rzeczy.
W kwestii koszulek. Czemu nikt nie pyta skąd są te koszulki i kto na nich zarobi? Oczekuje jasnej deklaracji od klubu ile wpłynie pieniędzy na konto sekcji i czy jest to tzw cegielka, czy po prostu zapchanie kieszeni wiadomo kogo... Problem w tym że chyba wszyscy z tego forum są już zablokowani przez matyjewicza na Facebooku
W kwestii koszulek. Czemu nikt nie pyta skąd są te koszulki i kto na nich zarobi? Oczekuje jasnej deklaracji od klubu ile wpłynie pieniędzy na konto sekcji i czy jest to tzw cegielka, czy po prostu zapchanie kieszeni wiadomo kogo... Problem w tym że chyba wszyscy z tego forum są już zablokowani przez matyjewicza na Facebooku
-
Koszulki są z Ali Express, wystarczy 2 min i zaraz się je znajdzie. M jako logo „producenta” chyba jasno można rozumieć. W regulaminie sklepu jest napisane że sprzedająca jak Akademia. Czyli chyba już wiadomo gdzie trafia pieniądze. Reklama szkoły na koszulkach i spodenkach.
-
Pod nazwiskiem mnie zablokowali. Założyłem jeszcze 4 konta, zadałem niewygodne pytania i cyk ban. Oczywiście komentarze zostały usunięte.. Nie chce mi się zakładać kolejnego konta. Masz siłe zakładaj kolejne konta.Kochamunie pisze: ↑01 wrz 2024, 19:47 W obronie trenera powiem że kilka zespołów gra 5 z tyłu w tej lidze. Np Podhale czy Avia. Więc to nie jest jakaś fanaberia lecz reakcja na stan rzeczy.
Łukaszenka to przy matyjewicza mały siurek...
Piłkarska Unia to jego wlasnosc klubik szkoleniowy w żałobnych strojach czarnych.Salowy Choroszcz pisze: ↑01 wrz 2024, 21:42Pod nazwiskiem mnie zablokowali. Założyłem jeszcze 4 konta, zadałem niewygodne pytania i cyk ban. Oczywiście komentarze zostały usunięte.. Nie chce mi się zakładać kolejnego konta. Masz siłe zakładaj kolejne konta.Kochamunie pisze: ↑01 wrz 2024, 19:47 W obronie trenera powiem że kilka zespołów gra 5 z tyłu w tej lidze. Np Podhale czy Avia. Więc to nie jest jakaś fanaberia lecz reakcja na stan rzeczy.
Łukaszenka to przy matyjewicza mały siurek...
Każdemu kibicowi Unii jest przykro że wszystko przegrywamy, ale co da to, że będziecie wieśniacko obrażać prezesa czy Matyjewicza? Macie koncepcje wyjścia z kryzysu? Nie? No właśnie. Jeśli chodzi o koszulki, mi się podobają. Barcelona gra w różowych i kibicom to nie przeszkadza. Mielec ma barwy biało niebieskie a często w czarnych grają, to samo pogoń czy korona. Koszulki widocznie przeszkadzają kibicom, którzy na gadżetach zarabiali. Oczywiście kibicowskie gadżety być mogą, ale klubowe być muszą. Nie może być tak, że monopol na koszulki czy szaliki ma w sumie niewiadomo kto, sprzedając je z partyzanta wśród swoich. Każdy profesjonalny klub zarabia na gadżetach, np żużlowa Unia i to jest norma, patologią było to że klub oficjalnych gadżetów nie prowadził, teraz jest szansa że zacznie, to propagandę siejecie że z aliekspres i że brzydkie.
Ja jestem pewny, że Unia jeszcze w tym sezonie zaskoczy, że praca Węgrzyna przyniesie efekty. Czy wystarczy do utrzymania, nie wiem, ale to dopiero początek rozgrywek, trzy dobre mecze i jesteśmy poza strefą spadkową. Jedno jest pewne - odwrócenie się od klubu i drużyny kibiców nic nie pomoże a tylko pogłębi kryzys
Ja jestem pewny, że Unia jeszcze w tym sezonie zaskoczy, że praca Węgrzyna przyniesie efekty. Czy wystarczy do utrzymania, nie wiem, ale to dopiero początek rozgrywek, trzy dobre mecze i jesteśmy poza strefą spadkową. Jedno jest pewne - odwrócenie się od klubu i drużyny kibiców nic nie pomoże a tylko pogłębi kryzys
- Greg-Tarnów
Al Bano chcesz to chodź kibicuj i wspieraj złodziejstwo. Proszę się nie nazywaj Unii klubem bo to jest prywatny szkolny klub Szklarza i Matyjewicza zresztą sami tak o tym mówią. Im nigdy nie zależało na kibicach. To nie obraza tylko stwierdzenie faktów. Jeszcze zablokowali użytkowników którym nie pasuje ich polityka. Kim Dzong Un to amator przy propagandzie Szklarza i Matyjewicza.Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 21:50 Każdemu kibicowi Unii jest przykro że wszystko przegrywamy, ale co da to, że będziecie wieśniacko obrażać prezesa czy Matyjewicza? Macie koncepcje wyjścia z kryzysu? Nie? No właśnie. Jeśli chodzi o koszulki, mi się podobają. Barcelona gra w różowych i kibicom to nie przeszkadza. Mielec ma barwy biało niebieskie a często w czarnych grają, to samo pogoń czy korona. Koszulki widocznie przeszkadzają kibicom, którzy na gadżetach zarabiali. Oczywiście kibicowskie gadżety być mogą, ale klubowe być muszą. Nie może być tak, że monopol na koszulki czy szaliki ma w sumie niewiadomo kto, sprzedając je z partyzanta wśród swoich. Każdy profesjonalny klub zarabia na gadżetach, np żużlowa Unia i to jest norma, patologią było to że klub oficjalnych gadżetów nie prowadził, teraz jest szansa że zacznie, to propagandę siejecie że z aliekspres i że brzydkie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2024, 22:13 przez Greg-Tarnów, łącznie zmieniany 3 razy.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
To jest klub szkoleniowy i prywatny Matyjewicza ,na patologie chodzić ? to tak jakby alkoholikowi flasze kupić żeby się zapił na śmierć.Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 21:50 Każdemu kibicowi Unii jest przykro że wszystko przegrywamy, ale co da to, że będziecie wieśniacko obrażać prezesa czy Matyjewicza? Macie koncepcje wyjścia z kryzysu? Nie? No właśnie. Jeśli chodzi o koszulki, mi się podobają. Barcelona gra w różowych i kibicom to nie przeszkadza. Mielec ma barwy biało niebieskie a często w czarnych grają, to samo pogoń czy korona. Koszulki widocznie przeszkadzają kibicom, którzy na gadżetach zarabiali. Oczywiście kibicowskie gadżety być mogą, ale klubowe być muszą. Nie może być tak, że monopol na koszulki czy szaliki ma w sumie niewiadomo kto, sprzedając je z partyzanta wśród swoich. Każdy profesjonalny klub zarabia na gadżetach, np żużlowa Unia i to jest norma, patologią było to że klub oficjalnych gadżetów nie prowadził, teraz jest szansa że zacznie, to propagandę siejecie że z aliekspres i że brzydkie.
To wy w takim razie nie macie prawa nazywać się kibicami Unii, skoro życzycie jej śmierci, tylko dlatego, że parę meczy przegrali. Kilka miesięcy temu, kiedy Unia wygrywała mecze pialiście z zachwytu, a zarówno Szklarz jak i Matyjewicz byli wtedy jak i teraz w klubie. Ja też bym chciał, żeby Unia była w 1 lidze, chodząc czasem z ciekawości na Nieciecze zazdrość mnie zżera, że tam się da zrobić piłkarski klimat, że chodzą całe rodziny, ludzie się z klubem utożsamiają, czują się na stadionie dobrze - a u nas takiego klimatu zrobić się nie da... No ale wg niektórych szkoda coś naprawiać, lepiej żeby zdechło, niech nie będzie niczego. Żenada
- Greg-Tarnów
Kim jesteś żeby mnie ku*** mać osądzać??? jestem kibicem Unii ale nie prywatnego klubu dwóch złodziei i koniec kropka.Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 22:49 To wy w takim razie nie macie prawa nazywać się kibicami Unii, skoro życzycie jej śmierci, tylko dlatego, że parę meczy przegrali. Kilka miesięcy temu, kiedy Unia wygrywała mecze pialiście z zachwytu, a zarówno Szklarz jak i Matyjewicz byli wtedy jak i teraz w klubie. Ja też bym chciał, żeby Unia była w 1 lidze, chodząc czasem z ciekawości na Nieciecze zazdrość mnie zżera, że tam się da zrobić piłkarski klimat, że chodzą całe rodziny, ludzie się z klubem utożsamiają, czują się na stadionie dobrze - a u nas takiego klimatu zrobić się nie da... No ale wg niektórych szkoda coś naprawiać, lepiej żeby zdechło, niech nie będzie niczego. Żenada
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Tu nie chodzi o parę meczy tylko o patologie jaka panuje w klubie szklarz z matyjewiczem zrobili sobie z tego klubu swój folwark i go ośmieszają więc póki te szkodniki są w klubie nie ma co chodzić.Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 22:49 To wy w takim razie nie macie prawa nazywać się kibicami Unii, skoro życzycie jej śmierci, tylko dlatego, że parę meczy przegrali. Kilka miesięcy temu, kiedy Unia wygrywała mecze pialiście z zachwytu, a zarówno Szklarz jak i Matyjewicz byli wtedy jak i teraz w klubie. Ja też bym chciał, żeby Unia była w 1 lidze, chodząc czasem z ciekawości na Nieciecze zazdrość mnie zżera, że tam się da zrobić piłkarski klimat, że chodzą całe rodziny, ludzie się z klubem utożsamiają, czują się na stadionie dobrze - a u nas takiego klimatu zrobić się nie da... No ale wg niektórych szkoda coś naprawiać, lepiej żeby zdechło, niech nie będzie niczego. Żenada
Słuchaj przesadziłeś teraz nie wspieram patologii i prywaty a to różnica. Szklarz i ten drugi robią se jaja z kibiców i historii tego klubu. Przyjdę na mecz przyjdź i powiedz mi to w twarz .Na Unii byłem pierwszy raz w 1988 ,nie liczę ile kasy zostawiłem zarówno na tej żużlowej jak i piłkarskiej ,nawet na ręczną chodziłem. Wyjazdy noce zerwane a ty mi mówisz że nie jestem kibicem .K.rwa żenada .Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 22:49 To wy w takim razie nie macie prawa nazywać się kibicami Unii, skoro życzycie jej śmierci, tylko dlatego, że parę meczy przegrali. Kilka miesięcy temu, kiedy Unia wygrywała mecze pialiście z zachwytu, a zarówno Szklarz jak i Matyjewicz byli wtedy jak i teraz w klubie. Ja też bym chciał, żeby Unia była w 1 lidze, chodząc czasem z ciekawości na Nieciecze zazdrość mnie zżera, że tam się da zrobić piłkarski klimat, że chodzą całe rodziny, ludzie się z klubem utożsamiają, czują się na stadionie dobrze - a u nas takiego klimatu zrobić się nie da... No ale wg niektórych szkoda coś naprawiać, lepiej żeby zdechło, niech nie będzie niczego. Żenada
I w kółko to samo, zniszczyć, nie chodzić, niech zdycha... 96 lat tradycji psu w dupę bo mecze piłkarze przegrywają, bo niespodziewanie przyszło grać w 3 lidze bez przygotowania. Powtarzam - żenada!!!
PS: realnie - kto ma jakikolwiek pomysł na funkcjonowanie klubu po hipotetycznym odejściu Matyjewicza i Szklarza?!? Co, kokoszka przyjedzie na białym koniu?
PS: realnie - kto ma jakikolwiek pomysł na funkcjonowanie klubu po hipotetycznym odejściu Matyjewicza i Szklarza?!? Co, kokoszka przyjedzie na białym koniu?
96 lat spuścił w kibli szklarz i matyjewicz a przed nim inni szkodnicy niestety od upadku komuny sekcja piłki nożnej nie ma normalnego zarządu.Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 23:07 I w kółko to samo, zniszczyć, nie chodzić, niech zdycha... 96 lat tradycji psu w dupę bo mecze piłkarze przegrywają, bo niespodziewanie przyszło grać w 3 lidze bez przygotowania. Powtarzam - żenada!!!
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2024, 23:32 przez Kibic UT, łącznie zmieniany 1 raz.
Popatrz na to miasto Azoty piach Tamel piach a ci co są u steru dobijają klub uprawiając własną prywatę byle synek mógł iśc za granicę grać a cienki jak siki pająka. Miasto od lat rządzone przez platfusów i takich matołków jak poseł PO wardzała i jego synek radny bezradny mocny junior Piotr.Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 23:07 I w kółko to samo, zniszczyć, nie chodzić, niech zdycha... 96 lat tradycji psu w dupę bo mecze piłkarze przegrywają, bo niespodziewanie przyszło grać w 3 lidze bez przygotowania. Powtarzam - żenada!!!
-
Hahahaha
Zamówili koszulek z AliExpress i będą je sprzedawać za 300 zł i szukają frajera który to kupi Szkoda, że z taką przebitką nie sprzedają piłkarzy hehe. Janusza biznesu haha
Zamówili koszulek z AliExpress i będą je sprzedawać za 300 zł i szukają frajera który to kupi Szkoda, że z taką przebitką nie sprzedają piłkarzy hehe. Janusza biznesu haha
-
Al Bano pisze: ↑02 wrz 2024, 21:50 Każdemu kibicowi Unii jest przykro że wszystko przegrywamy, ale co da to, że będziecie wieśniacko obrażać prezesa czy Matyjewicza? Macie koncepcje wyjścia z kryzysu? Nie? No właśnie. Jeśli chodzi o koszulki, mi się podobają. Barcelona gra w różowych i kibicom to nie przeszkadza. Mielec ma barwy biało niebieskie a często w czarnych grają, to samo pogoń czy korona. Koszulki widocznie przeszkadzają kibicom, którzy na gadżetach zarabiali. Oczywiście kibicowskie gadżety być mogą, ale klubowe być muszą. Nie może być tak, że monopol na koszulki czy szaliki ma w sumie niewiadomo kto, sprzedając je z partyzanta wśród swoich. Każdy profesjonalny klub zarabia na gadżetach, np żużlowa Unia i to jest norma, patologią było to że klub oficjalnych gadżetów nie prowadził, teraz jest szansa że zacznie, to propagandę siejecie że z aliekspres i że brzydkie.
Jesteś taki głupi albo udajesz głupiego. Dodatkowo widać, że masz zerowe pojęcie o tym co się działo w tym klubie na przestrzeni ostatnich kilku lat.
Szkoda strzępić języka, wyście już tę Unię pogrzebali...
Pieśń "czy wygrywasz czy nie..." i inne takie to jedynie frazes dla frajerów. Bez odbioru.
Pieśń "czy wygrywasz czy nie..." i inne takie to jedynie frazes dla frajerów. Bez odbioru.
Ten klub pogrzebali sklarz i matyjewicz bez odbioru.
- Greg-Tarnów
My pogrzebaliśmy Unię??? to ja kradnę ,oszukuję i nie płacę zawodnikom??? człowieku może sobie
zaśpiewać Szklarz czy wygrywasz czy nie ja i tak mój szkolny klubie kocham cię powtórzę raz
jeszcze to nie jest już Unia Tarnów.Frajerem nie jestem zważaj na słowa proszę bo ja ciebie nie obrażam.
Chcesz to sobie kibicuj wolny wybór ale nie oczekuj od innych że będą bacznie patrzeć jak Panowie M i SZ zniszczyli klub.
Niechby grała Unia nawet w 4 lidze gdyby to wszystko było na zdrowych zasadach i z uczciwymi ludźmi.
Na te dwie mordy co najwyżej splunąć mogę i w pysk strzelić niech nadal blokują na FB kibiców.
Również bez odbioru bo się w tej kwestii nie dogadamy.
-
-
Ty jednak jesteś głupi a nie udajesz. My mówimy o czymś innym a ty żeby coś powiedzieć to byle co ślina na język przyniesie.