Pozdrawiam
Sponsorzy Unii Tarnów
Sponsorzy Unii Tarnów
Ja nie napisałem, że wierzę mediom przecież. W tych czasach to niemodne totalnie
. Nie bardzo tylko rozumiem jak to z tym energetykiem w takim razie jest ? On daje kasę na żużel i zarabia na sprzedaży napoju, czy stworzyli go ludzie, którzy stwierdzili, że skoro jest nazwa "Get Well", to można dołożyć izotonik, aby zebrać więcej dla DW ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Sponsorzy Unii Tarnów
Słuchał ktoś nowego prezesa Grupy Azoty? Tu jest wywiad z RDN-u http://rdn.pl/?p=45996
Facet chyba jest znacznie lepszą opcją dla nas niż poprzednik.
Sponsorzy Unii Tarnów
Pytanie co takiego konkretnego powiedział ?! Dał jasno do zrozumienia, że sponsoring będzie oceniany pod kątem wymiernych korzyści marketingowych dla firmy. Czyli nie usłyszeliśmy niczego nowego. Zobaczymy jak będzie układała się współpraca na linii GA - ŻSSA i jak oceniać ją będą ludzie z zewnątrz, zarządzający Azotami. Przez wiele lat, pieniądze załatwiało się na zasadzie: "Na żużel trzeba dać, bo to jest nasz miastowy sport, a poza tym ludzie by nas zjedli...". Teraz firma działa na zupełnie inną skalę, a w jej władzach zasiadają ludzie, którym obojętne jest, czy pieniądze przekażą na tę lub inną dyscyplinę.wejss pisze:Słuchał ktoś nowego prezesa Grupy Azoty? Tu jest wywiad z RDN-u http://rdn.pl/?p=45996
Podsumowując: jeśli GA oceni, że lepsze korzyści marketingowe da im ZAKSA, niż ŻSSA, to nikt nie będzie miał skrupułów, aby pieniądze przerzucić z jednego projektu na drugi. Wątpię, aby wsparcie się skończyło, ale zdaję sobie sprawę, że może w przyszłości zostać zdecydowanie ograniczone.
Pozdrawiam
Sponsorzy Unii Tarnów
Obecnie w Radzie Nadzorczej jest większość z Tarnowa więc miejmy nadzieję, że nie będzie źle. Natomiast spodobały mi się słowa nowego prezesa, który powiedział, że gdyby wszystko zależało od niego to wszystkie pieniądze przeznaczyłby na sport.
Sponsorzy Unii Tarnów
Tauron został partnerem naszych sąsiadów - Wandy Kraków.
Sponsorzy Unii Tarnów
Mają mocne lobby w postaci marszałkasavage pisze:Tauron został partnerem naszych sąsiadów - Wandy Kraków.
Sponsorzy Unii Tarnów
Chyba raczej wojewody małopolskiego Józefa Pilcha 
Sponsorzy Unii Tarnów
sprawa polityczna, dzisiaj Wanda jutro inny klub....
- macies1978
Sponsorzy Unii Tarnów
Pilch jest prezesem honorowym Wandy Kraków o ile mnie pamięć nie myli. Wspiera ten klub jak może praktycznie od jego ostatniej reaktywacji.
Związki zawodowe największe nieszczęście polskiego pracownika!!!
Sponsorzy Unii Tarnów
Pilch Pilchem ale przecież w Tarnowie był wielmożny który ratował wspólnie z ojcem Tarnowski żużel i co nie dał rady ? czy tylko nadawał się do drukowania plakatów prawnik za darmo ?! w klubie pewnie nie wiele więcej zrobili by utrzymać Tauron i efekt jest ... 
- macies1978
Sponsorzy Unii Tarnów
W Unii Tauron trzymał Lubera to pierwsza sprawa.KoNiK pisze:Pilch Pilchem ale przecież w Tarnowie był wielmożny który ratował wspólnie z ojcem Tarnowski żużel i co nie dał rady ? czy tylko nadawał się do drukowania plakatów prawnik za darmo ?! w klubie pewnie nie wiele więcej zrobili by utrzymać Tauron i efekt jest ...
Druga to sposób w jaki traktował Sady głównych sponsorów spowodował, że nawet Lubera miał dość.
To co mówiłem rok i dwa lata temu po owocach go poznacie i właśnie pierwsze owoce tego mamy. Skład z roku na rok słabszy i coraz mniej znaczących sponsorów.
Jak klapy opadną z oczu co niektórym to będzie za późno. Zresztą za rok i tak ni dostaniemy licencji bo na ruinach stadionu siadać nie wolno.
Sponsorzy Unii Tarnów
Tarnów pustynia gospodarcza gdzie oprócz Azotów nic nie ma i każdy jak tylko może to emigruje z tego miasta takie są fakty,stadion się wali bo miasto ma to gdzieś lepiej przecież znowu robić krakowską albo wybudować następną galerię.macies1978 pisze: W Unii Tauron trzymał Lubera to pierwsza sprawa.
Druga to sposób w jaki traktował Sady głównych sponsorów spowodował, że nawet Lubera miał dość.
To co mówiłem rok i dwa lata temu po owocach go poznacie i właśnie pierwsze owoce tego mamy. Skład z roku na rok słabszy i coraz mniej znaczących sponsorów.
Jak klapy opadną z oczu co niektórym to będzie za późno. Zresztą za rok i tak ni dostaniemy licencji bo na ruinach stadionu siadać nie wolno.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
Sponsorzy Unii Tarnów
Gadasz jak każdy narzekający Polak. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli uważasz, że w Tarnowie są tylko Azoty i nic więcej to masz coś z głową albo 13 lat i rodzice cię z domu nie wypuszczają. Mechaniczne, CP Trade, Koninsbud, Lenze, Tamel, Leier, PGNiG, Roleski, Stalbud, Rovita, Bruk-Bet, Huta Wrześniaka, Prorem, Koltar, Tarnospin, Eltar i masę innych mniejszych. Problem nie leży w mieście. Problem leży w zarządzaniu klubem. AmenKibic UT pisze:Tarnów pustynia gospodarcza gdzie oprócz Azotów nic nie ma i każdy jak tylko może to emigruje z tego miasta takie są fakty,stadion się wali bo miasto ma to gdzieś lepiej przecież znowu robić krakowską albo wybudować następną galerię.macies1978 pisze: W Unii Tauron trzymał Lubera to pierwsza sprawa.
Sponsorzy Unii Tarnów
Widzę co się dzieje jak to miasto się wyludnia i odpowiedz sobie czego tak się dzieje,gdyby było tak wspaniale jak piszesz to by tak nie było i nie narzekam tylko piszę jak jest a prawda niestety boli.wejss pisze: Gadasz jak każdy narzekający Polak. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli uważasz, że w Tarnowie są tylko Azoty i nic więcej to masz coś z głową albo 13 lat i rodzice cię z domu nie wypuszczają. Mechaniczne, CP Trade, Koninsbud, Lenze, Tamel, Leier, PGNiG, Roleski, Stalbud, Rovita, Bruk-Bet, Huta Wrześniaka, Prorem, Koltar, Tarnospin, Eltar i masę innych mniejszych. Problem nie leży w mieście. Problem leży w zarządzaniu klubem. Amen
Sponsorzy Unii Tarnów
Gadasz jak każdy narzekający Polak. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli uważasz, że w Tarnowie są tylko Azoty i nic więcej to masz coś z głową albo 13 lat i rodzice cię z domu nie wypuszczają. Mechaniczne, CP Trade, Koninsbud, Lenze, Tamel, Leier, PGNiG, Roleski, Stalbud, Rovita, Bruk-Bet, Huta Wrześniaka, Prorem, Koltar, Tarnospin, Eltar i masę innych mniejszych. Problem nie leży w mieście. Problem leży w zarządzaniu klubem. Amen[/quotewejss pisze:Kibic UT pisze:Tarnów pustynia gospodarcza gdzie oprócz Azotów nic nie ma i każdy jak tylko może to emigruje z tego miasta takie są fakty,stadion się wali bo miasto ma to gdzieś lepiej przecież znowu robić krakowską albo wybudować następną galerię.macies1978 pisze: W Unii Tauron trzymał Lubera to pierwsza sprawa.
Przychodzi mi taki tekst do głowy ,,Bo fantazja jest od tego aby bawić się ,aby bawić się na całego." Zejdź na ziemię i nie pal tyle trawy .
-
Greg-Tarnów
Sponsorzy Unii Tarnów
Skład z roku na rok słabszy bo nie ma sponsorów.Czy przed Sadym w klubie było lepiej.Gurgul złodziej nakradł pieniędzy i w zamian sobie teraz wygodnie siedzi.Azoty spłacały długi swojego człowieka.Stadion to wina miasta które ma w dupie ten sport.Akurat tutaj bym nie winił Sadego.Mnie klapy z oczu nie opadną bo wiem jak funkcjonuje klub.Pierwszy jesteś do napieprzania a na mecze nie chodzisz.Ja przynajmniej klub finansowo wspomagam.Większość z kibiców UT to mieszka po za miastem.Pracuje w Krakowie,Rzeszowie to samo się tyczy studentów.Jeszcze zagranicą ale i tak potem słyszę że w Tarnowie jest dobrze.Wizytówką miasta jest droga wjazdowa do Tarnowa od strony nowego szpitala.Auto zapada się tam do połowymacies1978 pisze: To co mówiłem rok i dwa lata temu po owocach go poznacie i właśnie pierwsze owoce tego mamy. Skład z roku na rok słabszy i coraz mniej znaczących sponsorów.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Sponsorzy Unii Tarnów
Przeanalizuj dane z powiatu. Zaraz się dowiesz, że miasto się wyludnia bo ludzie uciekają z wielkiej płyty i budują domy w okolicznych gminach. Cóż, stać niektórych na więcej. Liczba ludności w mieście spada a w gminie rośnie.Kibic UT pisze:Widzę co się dzieje jak to miasto się wyludnia i odpowiedz sobie czego tak się dzieje,gdyby było tak wspaniale jak piszesz to by tak nie było i nie narzekam tylko piszę jak jest a prawda niestety boli.wejss pisze: Gadasz jak każdy narzekający Polak. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli uważasz, że w Tarnowie są tylko Azoty i nic więcej to masz coś z głową albo 13 lat i rodzice cię z domu nie wypuszczają. Mechaniczne, CP Trade, Koninsbud, Lenze, Tamel, Leier, PGNiG, Roleski, Stalbud, Rovita, Bruk-Bet, Huta Wrześniaka, Prorem, Koltar, Tarnospin, Eltar i masę innych mniejszych. Problem nie leży w mieście. Problem leży w zarządzaniu klubem. Amen
Sponsorzy Unii Tarnów
Dzięki dotychczas nie byłem świadom że Tarnów jest tak rozwijającym się miastem i że jest w mieście tyle firm ale dziękuje ci że mnie uświadomiłeś,to prawdziwa metropolia.
- macies1978
Sponsorzy Unii Tarnów
Czyli to że nie ma sponsorów to nie wina Sadego. On wszystko robi wyśmienicie, ma samych fachowców dookoła siebie, a świat się sprzysiągł przeciwko niemu.Greg-Tarnów pisze:Skład z roku na rok słabszy bo nie ma sponsorów.Czy przed Sadym w klubie było lepiej.Gurgul złodziej nakradł pieniędzy i w zamian sobie teraz wygodnie siedzi.Azoty spłacały długi swojego człowieka.Stadion to wina miasta które ma w dupie ten sport.Akurat tutaj bym nie winił Sadego.Mnie klapy z oczu nie opadną bo wiem jak funkcjonuje klub.Pierwszy jesteś do napieprzania a na mecze nie chodzisz.Ja przynajmniej klub finansowo wspomagam.Większość z kibiców UT to mieszka po za miastem.Pracuje w Krakowie,Rzeszowie to samo się tyczy studentów.Jeszcze zagranicą ale i tak potem słyszę że w Tarnowie jest dobrze.Wizytówką miasta jest droga wjazdowa do Tarnowa od strony nowego szpitala.Auto zapada się tam do połowymacies1978 pisze: To co mówiłem rok i dwa lata temu po owocach go poznacie i właśnie pierwsze owoce tego mamy. Skład z roku na rok słabszy i coraz mniej znaczących sponsorów.
Sorry o ile można mu zapisać na plus pewne ruchy to całokształt jego działalności jest żenująco słaby.
Mówisz Gurgul też był zły, suma sumarum nie popisał sie finalnie bo zakręcił się w spirali długów przepisywanych z roku na rok.
Popatrz jak działają profesjonalne kluby na szczeblu ekstraligowym i wymień mi znamiona (chociaż to) profesjonalizmu ŻSSA Unia Tarnów.
Tylko proszę nie pisz mi że facebook i strona www.
Sponsorzy Unii Tarnów
W Tarnowie jest źle od dawna,i wygląda na to że prędko się nie zmieni ,brak sponsorów i stadion wstyd to skansen.Mam wrażenie że władzom Tarnowa jest na rękę uśmiercenie tego wspaniałego sportu jakim jest żużel.Dodatkowo Tarnów kurczy się odkąd przestał być miastem wojewódzkim widzimy powolny upadek,szkoda bo kocham to miasto tu się wychowałem tu chodziłem do szkoły.macies1978 pisze:Czyli to że nie ma sponsorów to nie wina Sadego. On wszystko robi wyśmienicie, ma samych fachowców dookoła siebie, a świat się sprzysiągł przeciwko niemu.Greg-Tarnów pisze:Skład z roku na rok słabszy bo nie ma sponsorów.Czy przed Sadym w klubie było lepiej.Gurgul złodziej nakradł pieniędzy i w zamian sobie teraz wygodnie siedzi.Azoty spłacały długi swojego człowieka.Stadion to wina miasta które ma w dupie ten sport.Akurat tutaj bym nie winił Sadego.Mnie klapy z oczu nie opadną bo wiem jak funkcjonuje klub.Pierwszy jesteś do napieprzania a na mecze nie chodzisz.Ja przynajmniej klub finansowo wspomagam.Większość z kibiców UT to mieszka po za miastem.Pracuje w Krakowie,Rzeszowie to samo się tyczy studentów.Jeszcze zagranicą ale i tak potem słyszę że w Tarnowie jest dobrze.Wizytówką miasta jest droga wjazdowa do Tarnowa od strony nowego szpitala.Auto zapada się tam do połowymacies1978 pisze: To co mówiłem rok i dwa lata temu po owocach go poznacie i właśnie pierwsze owoce tego mamy. Skład z roku na rok słabszy i coraz mniej znaczących sponsorów.
Sorry o ile można mu zapisać na plus pewne ruchy to całokształt jego działalności jest żenująco słaby.
Mówisz Gurgul też był zły, suma sumarum nie popisał sie finalnie bo zakręcił się w spirali długów przepisywanych z roku na rok.
Popatrz jak działają profesjonalne kluby na szczeblu ekstraligowym i wymień mi znamiona (chociaż to) profesjonalizmu ŻSSA Unia Tarnów.
Tylko proszę nie pisz mi że facebook i strona www.
-
LordNarval
Sponsorzy Unii Tarnów
Nanlepszy dkwód na nieudolność prezesa odnośnie sponsorów to Tauron w Krakowie. I niech ktoś mi powie że chcieli sie wycofać z żużla.
Sponsorzy Unii Tarnów
Klub Unia Tarnów jest rozpoznawaną marką w całej Polsce i nie tylko. Nie można ograniczać się tylko do tarnowskiego piekiełka i tylko tu szukać sponsorów. Firma powinna mieć zasięg ogólnopolski i za reklamę czerpać profity z klientów w całej Polsce. Sady jest dla mnie nieudolny i nic tego wizerunku nie zmieni. On nie ma żadnego doświadczenia ani kontaktów, żadnych atutów w ręku. Nic nie zdziała w kwestii sponsorów. Z Azotami się dogadał bo to Azoty chca dalej sponsorować Unię, a i tak wiemy jakie z tym są problemy. W innych firmach nie jest tak łatwo bo tam trzeba ludzi zachęcić i przekonać, mieć łatwość wymowy, być inteligentnym i dowcipnym. Ludzie z kasą muszą cię polubić, aby zrobić z tobą biznes. W innym przypadku to choćby Sady miał super ofertę to z ćwierćinteligentem nikt nie będzie robił interesów. Jaki Sady jest każdy widzi, mrukowaty, konfliktowy, mało kreatywny i zadufany w sobie. Musi być jego na wierzchu albo wogóle. Porażka.
Dopóki on będzie nic się tu nie zmieni na lepsze.
Odnośnie bryndzy w Tarnowie to wynika ona z zacofania władz Tarnowa, którym rządzą dupki i nieudacznicy. Brak wizji przyszłościowej dla Tarnowa, a te inwestycje które są robione przez nasze władze to albo nie działają np. fontanna, albo się sypią non stop np. krakowska. Poza tym większość to poplecznicy kościoła któremu wchodzą do dupy bez wazeliny i tam idzie kasa. 90% starego miasta jest w rękach czarnych.
Trzecia sprawa to lobby prywatnych przedsiębiorców, którzy nie dopuszczają inwestorów, bo nie chcą konkurencji. Większość miast posiada strefy ekonomiczne oprócz Tarnowa. TZn w teorii jest, ale w praktyce to tak jak by jej nie było. Zaraz po stworzeniu strefy działki zostały rozprzedane lobbystom, aby nikt z zewnątrz nie mógł nic kupić i inwestować. Dlatego teraz rośnie tam trawa.
Dopóki on będzie nic się tu nie zmieni na lepsze.
Odnośnie bryndzy w Tarnowie to wynika ona z zacofania władz Tarnowa, którym rządzą dupki i nieudacznicy. Brak wizji przyszłościowej dla Tarnowa, a te inwestycje które są robione przez nasze władze to albo nie działają np. fontanna, albo się sypią non stop np. krakowska. Poza tym większość to poplecznicy kościoła któremu wchodzą do dupy bez wazeliny i tam idzie kasa. 90% starego miasta jest w rękach czarnych.
Trzecia sprawa to lobby prywatnych przedsiębiorców, którzy nie dopuszczają inwestorów, bo nie chcą konkurencji. Większość miast posiada strefy ekonomiczne oprócz Tarnowa. TZn w teorii jest, ale w praktyce to tak jak by jej nie było. Zaraz po stworzeniu strefy działki zostały rozprzedane lobbystom, aby nikt z zewnątrz nie mógł nic kupić i inwestować. Dlatego teraz rośnie tam trawa.
Sponsorzy Unii Tarnów
Dla przykładu podam co pan prezydent Bielska Białej wysłał do pana prezydenta Polski -" Bielsko-Biała jako stolica Małopolski zachodniej pełniłoby rolę podobną, jak doskonale rozwijające się w Małopolsce Tarnów i Nowy Sącz."Kibic UT pisze:Dzięki dotychczas nie byłem świadom że Tarnów jest tak rozwijającym się miastem i że jest w mieście tyle firm ale dziękuje ci że mnie uświadomiłeś,to prawdziwa metropolia.
Był to list aby przyłączyć Bielsko-Białą do Małopolski ponieważ tu coś się dzieje. Ponieważ Tarnów się rozwija i my Bielszczanie też tak chcemy.....Wiesz co to znaczy? To znaczy że wszędzie ludzie płaczą i jojdają tak jak TY!!! Nie sraj w swoje gniazdo!!!! Weź się do roboty.
Sponsorzy Unii Tarnów
Zabolała prawda na temat Tarnowa lepiej łykać propagandę jak to w Tarnowie jest fajnie,jakim prawem mi piszesz żebym się wziął do roboty czy ja coś pisałem na temat swojej pracy,znasz mnie żeby tak pisać środkowy palec dla ciebie.wejss pisze: Dla przykładu podam co pan prezydent Bielska Białej wysłał do pana prezydenta Polski -" Bielsko-Biała jako stolica Małopolski zachodniej pełniłoby rolę podobną, jak doskonale rozwijające się w Małopolsce Tarnów i Nowy Sącz."
Był to list aby przyłączyć Bielsko-Białą do Małopolski ponieważ tu coś się dzieje. Ponieważ Tarnów się rozwija i my Bielszczanie też tak chcemy.....Wiesz co to znaczy? To znaczy że wszędzie ludzie płaczą i jojdają tak jak TY!!! Nie sraj w swoje gniazdo!!!! Weź się do roboty.
Sponsorzy Unii Tarnów
W kurierze tarnowskim piszą, że wczorajsza wygrana nad Lesznem może zadecydować na temat wejścia do klubu jakiegoś dużego inwestora, porozumienie jest ponoć blisko. Wie ktoś coś więcej na ten temat?
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...