Sponsorzy Unii Tarnów
- Kibic Tarnów
Sponsorzy Unii Tarnów
Wielu z nas się jutro zdziwi, gdy wejdzie na stadion. Straciliśmy dużego sponsora/partnera
Okocim nie przedłużyło z nami umowy. Oczywiście jest już ktoś w zastępstwie, ale coś czuję, że wsparcie w przypadku tego podmiotu jest dużo mniejsze niż zapewniał nam brzeski browar.
Sponsorzy Unii Tarnów
No ale na stronie widze, ze wsrod sponsorow jest Tyskie. To nic dziwnego, ze Okocima nie ma.
To chyba zadna wielka tragedia?
Nie wiemy ile dawal browar z Brzeska a ile daje Tyskie, ale z tych dwoch to raczej to drugie slynie z agresywnego marketingu.
Z piwnego punktu widzenia, jeden pieron, obu tych siuskow pic sie nie da
To chyba zadna wielka tragedia?
Nie wiemy ile dawal browar z Brzeska a ile daje Tyskie, ale z tych dwoch to raczej to drugie slynie z agresywnego marketingu.
Z piwnego punktu widzenia, jeden pieron, obu tych siuskow pic sie nie da
Sponsorzy Unii Tarnów
Jak Lublin wejdzie do ekstraklasy to jak myślicie Azoty dalej będą sponsorem Tarnowa? Czy istnieje możliwość jednego sponsora dwóch drużyn w jednej lidze? Według mnie Puławy są mocniejsze jeśli chodzi o dyktature i czy nie przeniosą się do Lublina...Takie moje przemyślenia,pozdrawiam.
- Kibic Tarnów
Sponsorzy Unii Tarnów
Według mnie nie ma się czego obawiać. Chwilowo GA potrząsa Tarnów i tak naprawdę każda poważna decyzja musi przejść przez zakłady w naszym mieście. Ponadto mamy w tarnowskiej spółce ludzi, którzy kochają żużel (we władzach też) i myślę, że nie pozwolą na to, żeby nasz klub upadł (co będzie się wiązało z ew. wycofaniem się ze sponsoringu). I w końcu po trzecie: nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w Ekstralidze występowały dwa kluby wspierane przez tego samego sponsora! Lublin ma robić PR dla puławskiej spółki, a Tarnów dla tarnowskiej spółki. Nie bez przyczyny do nazwy Grupa Azoty w Lublinie dopisywane są Puławy.Rafi pisze:Jak Lublin wejdzie do ekstraklasy to jak myślicie Azoty dalej będą sponsorem Tarnowa? Czy istnieje możliwość jednego sponsora dwóch drużyn w jednej lidze? Według mnie Puławy są mocniejsze jeśli chodzi o dyktature i czy nie przeniosą się do Lublina...Takie moje przemyślenia,pozdrawiam.
- the_naturat
Sponsorzy Unii Tarnów
forBet jest sponsorem Włokniarza, Zdunka, Stali Gorzów i chyba Apatora.
-
wonski_killer
- Kontakt:
Sponsorzy Unii Tarnów
GA jest grupą konsolidacyjną. GA Puławy mogą reklamować się w Lublinie, GA S.A. w Tarnowie. Nie widzę sprzeczności. Ba, nawet jeszcze większy zasięg reklamowy.
Sponsorzy Unii Tarnów
Dziś klub pochwalił się podpisaniem umowy reklamowej z miastem.Czyżby po kilku latach na kevlary naszych rajderów miał powrócić herb miasta?!
Ze sportowym pozdrowieniem!
Sponsorzy Unii Tarnów
Może miasto zrozumiało że nie herbatka,nie biegun ciepła ale żużel to jest to co w Tarnowie się liczy.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
- Kibic Tarnów
Sponsorzy Unii Tarnów
Panowie wybory się zbliżają! I to jest główna przyczyna "otwarcia" się na klub. Nie dajmy się po raz kolejny omamić "wspaniałymi" ruchami "rozsądnego" człowieka i jego ludzi.
- Estudiantes
Sponsorzy Unii Tarnów
kampania rozpoczęta.
jak słysze o promocji ...
każdy dobrze wie, że promocja nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością, promocja to jest słowo do ubierania różnych wydatków w ładny frazes, tak samo jak - demokracja, prawa człowieka, ochrona środowiska i inne tego typu duperele.
jak słysze o promocji ...
Re: Sponsorzy Unii Tarnów
Chemart, to ktoś z nowych sponsorów?
Odznacza sie na prawym udzie kewlarów.
Ze sportowym pozdrowieniem!
Gdzie można zobaczyć nowe kewlary masz jakieś foto???BoSco pisze: 26 kwie 2024, 13:44 Chemart, to ktoś z nowych sponsorów?
Dzięki już mam zajebiste,i ta wielka Jaskółka najbardziej robi robotę.
To firma akcjonariusza Unii Tarnów pana Lewandowskiego.BoSco pisze: 26 kwie 2024, 13:44 Chemart, to ktoś z nowych sponsorów?
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
- Loramski_84
Ktoś coś ? Była rozmowa ze Steinhoff będzie i grubszy hajs miał wpaść..No to jest.Ale trzeba przyznać że Sady za swojej kadencji całej,nie sciagnal nawet połowy,ba 1/4 tego co Prezes Góral.
Loramski_84 pisze: 19 lip 2024, 12:59 Ktoś coś ? Była rozmowa ze Steinhoff będzie i grubszy hajs miał wpaść..No to jest.Ale trzeba przyznać że Sady za swojej kadencji całej,nie sciagnal nawet połowy,ba 1/4 tego co Prezes Góral.
Wcześniej to nie o tego Steinhofa chodziło o którym myślisz ,ale duży mały każdy sponsor się liczy