THIS IS SPEEDWAY !!!
Turnieje indywidualne
-
Tylko Unia
Re: Turnieje indywidualne
Tylko naturalne tory.. chyba że jeżdżą w kraju co nie ma takich.
- hipermarkeciarz
Pamiętam, jak po słynnym "memcenowaniu" Karczewskiego wielu źle życzyło Lebiediewowi mówiąc, że go Ekstraliga zweryfikuje i dostanie w pupę za cwaniakowanie.
Gość zdołał wygrać SEC i jest w ścisłej czołówce GP
Gość zdołał wygrać SEC i jest w ścisłej czołówce GP
Podczas IMP w Toruniu słaba frekwencja. Nie tak jak u nas podczas finału w 2013. Jednodniowe finały miały swój urok.
- hipermarkeciarz
Będzie tłumaczenie, że długi weekend, pogoda wakacyjna, to ludzie w lesie, górach, nad morzem i na wypadzie na Sycylięandre pisze: 19 cze 2025, 21:18 Podczas IMP w Toruniu słaba frekwencja. Nie tak jak u nas podczas finału w 2013. Jednodniowe finały miały swój urok.
Rozwodnienie idei IMP i zrobienie kolejnej rundy mini - GP to następny, soczysty strzał w kolano. Żeby utrzymać frekwencję i zainteresowanie żużlem myślenie powinno być dokładnie odwrotne - mniej imprez, a o większej randze, a nie cała masa turniejów o pietruchę.
Teraz bowiem jest tak, że nie ma ligi, ale w poniedziałek jest 7 runda Mistrzostw Polski Wysokich Blondynów U-23, by w piątek rozegrać przełożony turniej juniorski o Puchar Lidla.
Żużla w Polsce nie jest za mało, jest go wręcz za dużo, tylko że poziom i ranga tak zjeżdżą w dół, że połowa spotkań to syf, która nikogo nie interesuje, no ale centrala uśmiechnięta i przyznaje sobie ordery, bo przecież jeżdżą cały czas!
Absurd; tak zabito Ligę Mistrzów w piłce nożnej, tak zabija się żużel.
Lahti i Lewiszyn w SECu też nie maja płacone 
Jak serwisy robią co 40 biegów to wiele raczej nie ugrajo
Ale fatalny wypadek Jacobsena w SEC. Masakrycznie to wyglądało. Zdrowia chłopie.
Jezus, ale fatalnie wyglądał ten upadek Jacobsena.. Mam nadzieję że będzie ok..
Dramatycznie to wyglądało panowie. Oby skończyło się na strachu.
A ja napisze tak : zdrowia bo chyba uderzył głową w lampę ? , ale pech ostrowa trzeba wykorzystać … tak też sami spadliśmy z I ligi .
szyderczy komentator
Nie tędy droga człowieku, to był taki dzwon że chłopak mógł stracić życie...Zielone pisze: 12 lip 2025, 19:00 A ja napisze tak : zdrowia bo chyba uderzył głową w lampę ? , ale pech ostrowa trzeba wykorzystać … tak też sami spadliśmy z I ligi .
Też myślę że przy takiej sytuacji ta kwestia schodzi daleko na drugi plan.
Bardzo nie przyjemnie wyglądający upadek. Dobrze, że pierwsze informacje że szpitala są dość optymistyczne.
Marko/ Timo turniej do zapomnienia.
Marko/ Timo turniej do zapomnienia.
Fred to jedno, ale to co zrobił wczoraj Przyjemski to był kryminał, który powinien skończyć sie czymś więcej jak tylko czerwona kartką.
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...
Normalnie kryminał, za takie numery powinno być parę meczy zawieszenia i sroga kara finansowa.njk1987 pisze: 13 lip 2025, 12:19 Fred to jedno, ale to co zrobił wczoraj Przyjemski to był kryminał, który powinien skończyć sie czymś więcej jak tylko czerwona kartką.
Wie ktoś jaki jest stan zdrowia Jakobsena?
Ten jego dzwon lekko przypomina mi ostatni łuk w zyciu Rifa Saitgarjejewa. Oby wyszedł z tego cało, bo głowa to jednak głowa
Ten jego dzwon lekko przypomina mi ostatni łuk w zyciu Rifa Saitgarjejewa. Oby wyszedł z tego cało, bo głowa to jednak głowa
-
Tylko Unia
12 szwów na twarzy + 8 uszkodzonych zębów...njk1987 pisze: 13 lip 2025, 13:12 Wie ktoś jaki jest stan zdrowia Jakobsena?
Ten jego dzwon lekko przypomina mi ostatni łuk w zyciu Rifa Saitgarjejewa. Oby wyszedł z tego cało, bo głowa to jednak głowa![]()
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-najnows ... z-tysonem/
Super wiadomości. Dzięki za infoTylko Unia pisze: 13 lip 2025, 13:1912 szwów na szyi i twarzy + 8 uszkodzonych zębów...njk1987 pisze: 13 lip 2025, 13:12 Wie ktoś jaki jest stan zdrowia Jakobsena?
Ten jego dzwon lekko przypomina mi ostatni łuk w zyciu Rifa Saitgarjejewa. Oby wyszedł z tego cało, bo głowa to jednak głowa![]()
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-najnows ... z-tysonem/
-
Tylko Unia
Ale przerwa od startów minimum kilka tygodniinjk1987 pisze: 13 lip 2025, 13:23Super wiadomości. Dzięki za infoTylko Unia pisze: 13 lip 2025, 13:1912 szwów na szyi i twarzy + 8 uszkodzonych zębów...njk1987 pisze: 13 lip 2025, 13:12 Wie ktoś jaki jest stan zdrowia Jakobsena?
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-najnows ... z-tysonem/![]()
-
FANATYK ŻUŻLA
ważne że wyjdzie z tego wypadku tylko z bliznami i wizytą u dentysty ale tak to jest jak się jest walczakiem na torze bez niego Ostrów nie istniejeTylko Unia pisze: 13 lip 2025, 13:24Ale przerwa od startów minimum kilka tygodniinjk1987 pisze: 13 lip 2025, 13:23Super wiadomości. Dzięki za infoTylko Unia pisze: 13 lip 2025, 13:19
12 szwów na szyi i twarzy + 8 uszkodzonych zębów...
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-najnows ... z-tysonem/![]()
-
FANATYK ŻUŻLA
Cierniak z Kowalskim Bartkiem chyba mają kose dzisiaj Mati się zagotował a on raczej spokojny chłopak i ten środkowy palec będzie z czego memy tworzyć
To co od dziś słupski odstawia to jakaś komedia.... Kowalskiemu się cis odkleiło dziś ,pierw kasuje Kubę a potem prawie Matiego.A jutro Motor - Sparta
-
FANATYK ŻUŻLA
no jakby Mati się przewrócił a że chłop z byle powodu nie upada to Kowalski 100 % wykluczony podobna sytuacja jak Zmarzlika skosił Kuberę i Bartuś wykluczony, jutro może ostro podczas meczu w Lublinie widać że Chłopaki za sobą nie przepadająKibic1986 pisze: 19 lip 2025, 21:40 To co od dziś słupski odstawia to jakaś komedia.... Kowalskiemu się cis odkleiło dziś ,pierw kasuje Kubę a potem prawie Matiego.A jutro Motor - Sparta
Z cyklu kasa to nie wszystko,, tam w Lublinie to fajna atmosfera musi być w zespole