Turnieje indywidualne
Re: Turnieje indywidualne
Jak taki Koza kończy karierę to jakie plany ma na siebie Dawid Rempała?
- Loramski_84
Haha właśnie miałem to napisaćOldskul pisze: 23 paź 2023, 22:15 Jak taki Koza kończy karierę to jakie plany ma na siebie Dawid Rempała?
- Zniesmaczony_UT
16 latkowie go robią na swoim torze to jakie on może mieć plany. Zresztą to nie problem Unii bo zawinął się już jakiś czas temu i niech tak zostanie.
Ostrów już wypożyczył Seniuka za kilka dni będzie info
To tylko takie moje przemyślenie. Rempała kompletnie położył swoją karierę, odejście do Myszkowa to chyba był tylko ostatni gwózdz do trumny. Przy okazji pokazujący jak Rempałowie bujają w obłokach na temat swoich umiejętności i talentu.Zniesmaczony_UT pisze: 23 paź 2023, 22:23 16 latkowie go robią na swoim torze to jakie on może mieć plany. Zresztą to nie problem Unii bo zawinął się już jakiś czas temu i niech tak zostanie.
Kto jest tym szczęśliwym nabywcą?
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...
- pushthebutton
Wroclove
młody Seniuk wczoraj był nieprawdopodobny. Stylem przypominał młodego Piotrka Pawlickiego, chodził po bandzie jak zły, każdy atak przemyślany, bez stwarzania zagrożenia, no i przede wszystkim miał bardzo szybki sprzęt.
Zapomniałeś dodać, kochają wychowywać juniorów.Szkodniki Polskiego speedwaya.pozdrawiam
-
Greg-Tarnów
W Opolu wieje nudą w Krakowie również biegi bez historii. Tak na chłodno wczoraj w Gnieźnie mijanek też nie widzieliśmy.
Tylko Leviszyn pojechał po szerokiej ale to już był 14 bieg. Coraz bardziej ubijane tory i nie ma co oglądać. Żużla w żużlu
coraz mniej. Ja się nudzę a to podobno najbardziej emocjonujący sport. Czy kibice tego nie widzą??? czy nie chcą widzieć???
Pozdrawiam
Tylko Leviszyn pojechał po szerokiej ale to już był 14 bieg. Coraz bardziej ubijane tory i nie ma co oglądać. Żużla w żużlu
coraz mniej. Ja się nudzę a to podobno najbardziej emocjonujący sport. Czy kibice tego nie widzą??? czy nie chcą widzieć???
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Nasi kolaże dziś w Krakowie bez błysku,sam Jeleniewski mówił że sztywno jedzie i musi wziąć się za siebie,Cyferbtroche padaka,mam nadzieję że pojerzdrza i będzie ok.
Nasi zawodnicy patrząc z boku mieli chyba najmniej okazji do treningu. Sam Jeleniewski mówił to po meczu. Teraz jest 3 tygodnie przerwy od ligi więc trzeba przygotować tor i jeździć ile się tylko da.
Kilka refleksji po turnieju w Krakowie:
-niesamowita frekwencja. Tylu ludzi na Wandzie nigdy nie widziałem. Biorąc pod uwagę taką sobie obsadę to naprawdę duży sukces
-strasznie rozwleczone zawody. Trwały od 13 do 17. Najpierw prawie godzinne opóźnienie - dużo ludzi czekało na wejście, a potem niezwykle długie przerwy na równanie. To muszą w Krakowie poprawić bo było to strasznie wkurzające i nurzące
-w zawodach decydującą role odegrały pola startowe. Te przy krawężniku dawały niemalże pewną wygraną. Nawet taki leszcz jak Dawid Rempała przywiózł 3 z pola A
-nasi cienizna. Jeleń typowy startowiec. Jak wyjedzie tak przyjedzie. Jak przegra start nie jest w stanie zbliżyć się do jakiś Curzytków. Typowy emeryt, który chce jeszcze troche zarobić. Oby w lidze te 7 robił.
-Cyfer - z pola A wystrzelił i zrobił Nikiego jak chciał. Gdy stawał pod bandą i przegrywał starty nie był w stanie nic zrobić i markował defekty.
Ivacic przy naszych jeździł jak gość z GP. Widać, że ma gość tzw. jaja.
-niesamowita frekwencja. Tylu ludzi na Wandzie nigdy nie widziałem. Biorąc pod uwagę taką sobie obsadę to naprawdę duży sukces
-strasznie rozwleczone zawody. Trwały od 13 do 17. Najpierw prawie godzinne opóźnienie - dużo ludzi czekało na wejście, a potem niezwykle długie przerwy na równanie. To muszą w Krakowie poprawić bo było to strasznie wkurzające i nurzące
-w zawodach decydującą role odegrały pola startowe. Te przy krawężniku dawały niemalże pewną wygraną. Nawet taki leszcz jak Dawid Rempała przywiózł 3 z pola A
-nasi cienizna. Jeleń typowy startowiec. Jak wyjedzie tak przyjedzie. Jak przegra start nie jest w stanie zbliżyć się do jakiś Curzytków. Typowy emeryt, który chce jeszcze troche zarobić. Oby w lidze te 7 robił.
-Cyfer - z pola A wystrzelił i zrobił Nikiego jak chciał. Gdy stawał pod bandą i przegrywał starty nie był w stanie nic zrobić i markował defekty.
Ja nawet miałem ochotę się wybrać ale w sumie dobrze że nie pojechałem oglądać jazdę gęsiego to nic fajnego zważywszy że to samo było w Gnieźnie,wielka szkoda że da dyscyplina idzie w stronę F1, co Ivacica mecze w a tamtym sezonie go zweryfikowały więc takim turniejem nie ma co się jarać.jinnah pisze: 01 kwie 2024, 17:56 Kilka refleksji po turnieju w Krakowie:
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
-
Sikalafa77
Trudno przywrócić tor po tak długiej przerwie aby było dużo ścigania . Pola startowe były tragiczne .
Jest mania i z góry nakaz robienia betonu sahary gdzie liczy się tylko start takie zawody to patologia, Opole jest najlepszym przykładem jak z toru gdzie jest walka na torze zrobili anty żużel, przy takich torach Hampel może jeździć do 60 lat żużel to walka na torze mijanki a nie jak wystartowali tak dojechali.Sikalafa77 pisze: 02 kwie 2024, 14:17 Trudno przywrócić tor po tak długiej przerwie aby było dużo ścigania . Pola startowe były tragiczne .
- Loramski_84
Nawiasem mówiąc to Cyfer też silnik zatarł,Heleniak tak samo ...jeszcze się sezon dobrze nie zaczął jak trzeba pieniążki inwestować.Tylko kasa nas ratuje ..
Dzisiejsze GP jest na kanale TTV? Na platoformie canal plus to jest?
TTV / Player / Eurosport Extra
Timo Lahti dostał stałą dziką kartę na SEC. Będzie można oglądać jego starty w SEC w Eurosporcie.
- Kibic Tarnów
SerVaV pisze: 21 maja 2024, 20:25 Timo Lahti dostał stałą dziką kartę na SEC. Będzie można oglądać jego starty w SEC w Eurosporcie.
SEC pokazuje TVP Sport.
Oczywiście masz rację, mój błąd.Kibic Tarnów pisze: 21 maja 2024, 21:44SerVaV pisze: 21 maja 2024, 20:25 Timo Lahti dostał stałą dziką kartę na SEC. Będzie można oglądać jego starty w SEC w Eurosporcie.
SEC pokazuje TVP Sport.
- Cisza przed Burzą
Cała trójka pokazał gdzie ma kibiców.
- Cisza przed Burzą
Wstyd kompromitacja, Pawlicki wziął niby podobno sam za łopatę ale potem wsiadł i jechał, tutaj trzeba być przygotowanym na takie komedie w lidze a zwłaszcza w play off/down jeżeli zaraz władza tego nie ogarnie to sie wymknie spod kontroli, najbardziej mnie rozwala Musielak co na klepiskach w anglii lata i latał ,bo że Koldi kości szanuje to wiedzą wszyscy
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2025, 21:36 przez Cisza przed Burzą, łącznie zmieniany 1 raz.