Jeśli mocno rzucisz kamieniem z Jaskółczego Gniazda dorzucisz do Areny, która miała być dokładnie według tego schematu - będzie sport, będą koncerty, będą wystawy i wszyscy będą szczęśliwi.konri pisze: 11 lip 2026, 12:17 Na porządnym stadionie można organizować koncerty i inne wydarzenia sportowe.
Stadion Unii Tarnów
- hipermarkeciarz
Re: Stadion Unii Tarnów
- de puta madre
Już jeden koncert w 2011 na naszym stadionie zorganizowali i do tej pory nie posprzątali po sobie.
PO = PZPR
PiS = PPS
PiS = PPS
Motor w Tarnowie już klepniety.
Moi elegancko ,oby tak jak zakładano przywędrowały do nas krzesełka i oświetlenie , przy nieudolności kolejnych włodarzy miasta może to być jedyną możliwość aby odświeżyć ten stadion i oby po odejściu Motoru na nowo wznieciła się potrzeba odbudowy drużyny w miescie
- Cisza przed Burzą
jest gdzieś już potwierdzenie? czy "właśne źródło"
Oficjalnie nie, ale no już ci co o tym mogą mówić to mówią.
- pushthebutton
na dniach pewnie podpisanie umowy z lublinem i przejęcie stadionu po sezonie, aby go przygotować na wiosnę na elipe 
Dla mnie jest to jakieś rozwiązanie. Na pewno każdy by chciał żeby to drużyna z Tarnowa jeździła w Ekstralidze. Ja też. Ale na tą chwile się na to nie zanosi. Jazda drużyny z Lublina to jest szansa na podreperowanie stanu stadionu, możliwość oglądania najlepszych zawodników (niektórzy pisali że teraz na mecze muszą jeździć do Krosna lub Rzeszowa) oraz pokazanie sponsorom i działaczom, że w Tarnowie jest zapotrzebowanie na żużel. I będzie można na spokojnie budować coś do podstaw. Mam nadzieje, że to dobre rozwiązanie. A ci, którzy teraz krytykują możliwość startów Motoru w Tarnowie pewno jakby miasto się nie dogadało z Lublinem też by krytykowali, że była szansa i jej nie wykorzystują tylko organizują potancówki 
Pytanie, jak będą wyglądać przydziały biletów? Wiadomo, że jakaś istotna liczba kibiców z Lublina nie będzie jeździć do Tarnowa na "domowe" mecze. Sprzedaż biletów miałaby być otwarta, czy jakaś konkretna pula dla Koziołków?andre pisze: 16 lip 2026, 12:03 Dla mnie jest to jakieś rozwiązanie. Na pewno każdy by chciał żeby to drużyna z Tarnowa jeździła w Ekstralidze. Ja też. Ale na tą chwile się na to nie zanosi. Jazda drużyny z Lublina to jest szansa na podreperowanie stanu stadionu, możliwość oglądania najlepszych zawodników (niektórzy pisali że teraz na mecze muszą jeździć do Krosna lub Rzeszowa) oraz pokazanie sponsorom i działaczom, że w Tarnowie jest zapotrzebowanie na żużel. I będzie można na spokojnie budować coś do podstaw. Mam nadzieje, że to dobre rozwiązanie. A ci, którzy teraz krytykują możliwość startów Motoru w Tarnowie pewno jakby miasto się nie dogadało z Lublinem też by krytykowali, że była szansa i jej nie wykorzystują tylko organizują potancówki![]()
Dziwne to będzie doświadczenie, oglądać mecze dwóch obcych drużyn w Tarnowie, ale no cóż. Może faktycznie lepiej tak niż nic. Z drugiej strony wolałbym mieć Unię w II lidze niże Lublin ekstraligowy. No ale skoro nie ma się kto za ten klub zabrać...
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
I nasz Robercik oficjalnie potwierdził dziś na fb , że Lublin przez dwa lata w jaskółczym Gnieźnie .
ależ tu będzie lans "polytyków" przy meczach w Tarnowie.
A to Robercik reprezentuje UM, że niby coś tam potwierdza?Fenomen87 pisze: 02 sie 2026, 11:57 I nasz Robercik oficjalnie potwierdził dziś na fb , że Lublin przez dwa lata w jaskółczym Gnieźnie .
Wg mnie najlepiej żeby u źródła to było potwierdzone
Unia Tarnów & Wisła Kraków & AC Milan & Los Angeles Lakers
-
Tylko Unia
Tutaj prezes Motoru dementuje to co napisał WardzałaAC pisze: 03 sie 2026, 17:16A to Robercik reprezentuje UM, że niby coś tam potwierdza?Fenomen87 pisze: 02 sie 2026, 11:57 I nasz Robercik oficjalnie potwierdził dziś na fb , że Lublin przez dwa lata w jaskółczym Gnieźnie .
Wg mnie najlepiej żeby u źródła to było potwierdzonejak Motor rzuci takie info to i zapewne U.M. również nie będzie milczał.
![]()
https://speedwaynews.pl/zuzel/prezes-ko ... ospieszyl/
To się Robercik znów ośmieszył.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
-
FANATYK ŻUŻLA
Co za miasto !!!!cieszymy się tym że obce kluby chcą tutaj cokolwiek wynajmować ukraińcy hale a żużlowcy z Lublina stadion żużlowy zamiast robić coś żeby sekcje sportowe powstały z kolan to lepiej tak bo łatwiej się lansować
Skoro wypisuje na internecie takie rzeczy , to uważałem że jakieś pokrycie ma takowych informacji . Jednakże prezes motoru już go wyjaśnił , tak więc nic więcej dodawać tutaj nie trzeba . Chłop się tylko ośmieszył , aczkolwiek uważam że jemu to różnicy nie robi . Tak więc pozostaje czekać na informacje z Lublina lub z U.MAC pisze: 03 sie 2026, 17:16A to Robercik reprezentuje UM, że niby coś tam potwierdza?Fenomen87 pisze: 02 sie 2026, 11:57 I nasz Robercik oficjalnie potwierdził dziś na fb , że Lublin przez dwa lata w jaskółczym Gnieźnie .
Wg mnie najlepiej żeby u źródła to było potwierdzonejak Motor rzuci takie info to i zapewne U.M. również nie będzie milczał.
![]()
-
fanatyk BKS-u
Czyli powrót żużlowego Tarnowego NAJSZYBCIEJ w 2029. Cienko
To jest klepniete tylko nie miało wyjść od jakiegoś trzeciorzednego poselka.
Ja też ma takie informacje że wszystko jest dogadane i Lublin będzie u nas jeździł. Reszta to gra o tron