Unia Tarnów 2026

Speedway w tarnowskim jak i światowym wydaniu
fan ut

Re: Unia Tarnów 2026

Post autor: fan ut »

https://po-bandzie.com.pl/zuzel-kto-sle ... ie-smieje/
wszyscy się dziwią jakim cudem mamy licencję 🙂

Greg-Tarnów

Post autor: Greg-Tarnów »

https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
Odezwali się uczciwi :lol: wszystkie kluby klz nie płacą w terminie mają zaległe faktury. Teraz mają skowyt. Bezczelność z ich strony.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.

Awatar użytkownika
ams92
Kontakt:

Post autor: ams92 »

Greg-Tarnów pisze: 05 lut 2026, 14:56 https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
Odezwali się uczciwi :lol: wszystkie kluby klz nie płacą w terminie mają zaległe faktury. Teraz mają skowyt. Bezczelność z ich strony.
Anonimowi działacze? Niech Ci hipokryci się chociaż mają odwagę podpisać. Ja się oczywiście zgadzam, że to jest kpina, ciągnięcie trupa po żużlu... Ale no nie, niech się moralizatorzy z innych klubików nie ośmieszają.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.

j-rules

Post autor: j-rules »

To żadni anonimowy działacze, brzmi jak wymysły pismaków. Sezon ogórkowy a klikać się musi.

kzm

Post autor: kzm »

Greg-Tarnów pisze: 05 lut 2026, 14:56 https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
Robienie afer nie podpisując sie pod tym to jest jedno-racja,ale dopuszczanie klubu do startu z dwu milionowym długiem to jest ciężka patologia i wcale sie nie dziwie że sie ktoś oburzył. Wszystko było pieknie do momentu gdy faktycznie trzeba bylo wyciągnąć kase i pokryć zaległości.I żeby było jasne -zawodnicy którzy faktycznie wystartują w Tarnowie i zostaną wykiwani niech pretensje schowają w kieszeń w razie w:)

ecs

Post autor: ecs »

Ale nas nikt jeszcze nigdzie nie dopuścił, przedłużyli deadline i tyle. Ciągną nas za uszy to fakt. Jeżeli nikt nikogo nie chce wydymać, a chce wszystko uregulować i to zrobi to chyba wszystko ok ?

dariuszwas

Post autor: dariuszwas »

Jestem w bardzo dużym szoku, że mamy licencję. Kabaret ze strony PZM.

Trsinspotting

Post autor: Trsinspotting »

Wszyscy mają za uszami w przyszłym roku 70 lecie ciągłego istnienia niech tego nie pogrzebią jeden z nielicznych klubów który trwa i trwa i trwa

Dobrzepoinformowany

Post autor: Dobrzepoinformowany »

kzm pisze: 05 lut 2026, 19:11
Robienie afer nie podpisując sie pod tym to jest jedno-racja,ale dopuszczanie klubu do startu z dwu milionowym długiem to jest ciężka patologia i wcale sie nie dziwie że sie ktoś oburzył. Wszystko było pieknie do momentu gdy faktycznie trzeba bylo wyciągnąć kase i pokryć zaległości.I żeby było jasne -zawodnicy którzy faktycznie wystartują w Tarnowie i zostaną wykiwani niech pretensje schowają w kieszeń w razie w:)

To jest właśnie działanie jednego z właścicieli , ogłupiać informacjami i żeby każdy Tarnowianin myślał że załatał dziurę 2.2 miliona.

mamy ogromną niejasność ....owszem dług do zawodników w chwili podania informacji przez Pana Kędziore wynosił 2.1 miliona tylko po miesiącu na ten cel z Małopolski ,oraz Ekstraligi przysło 1.6 miliona zł !!!

Więc brakło 500 tysięcy - gdyby zachowano pion sportowy do końca roku to frekwencja na Play down praktycznie cały stadion - wpływ z biletów itd i mamy klub nie zadłużony ...

Nom ale gdzie podziało się w takim razie 1.5 miliona ? Ktoś chyba spłacił pożyczkę a teraz łatwo powiedzieć ze dług ponad 2 ...tylko te pieniądze nie poszły tam gdzie powinny ...

krystian1993

Post autor: krystian1993 »

Skoro mamy licencję to jakie te warunki i wgl czy są szanse że zostaną one spełnione i kto wgl jest prezesem i wgl co dalej

Awatar użytkownika
njk1987

Post autor: njk1987 »

Krychu spokojnie, jest czas😛 Narazie świętujmy,.potem sie będziemy martwic. Po pijoku sie kogoś wybierze, a licencję dadzą bo ruchamy ich od lat i juz sie przyzwyczaili😉
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...

Pinio

Post autor: Pinio »

krystian1993 pisze: 06 lut 2026, 17:10 Skoro mamy licencję to jakie te warunki i wgl czy są szanse że zostaną one spełnione i kto wgl jest prezesem i wgl co dalej
Zadzwoń do klubu to ci powiedzą,jak ostatnio dzwoniłem to mi wszystko powiedzieli o co pytałem,to było w 2004 roku za czasów św pamięci Szczepana Bukowskiego,wtedy kibic był szanowany teraz nie wiem,zadzwoń może teraz też ci coś powiedzą.

j-rules

A kto tam telefonu pilnuje? Kot?

Awatar użytkownika
Młynar
Moderator

Post autor: Młynar »

Nadal wszystkim kieruje Pan Lewandowski. Zima = owoce są jakie są 🤭😂

Ps. pan Bukowski był oddanym klubowi ale też miał swoje za uszami. Ale to temat lata wstecz więc tego nie ma co ruszać.

Dzisiaj zupełnie inne realia i jak byłem za uśmiechniętym Arturem tak dzisiaj uważam że nic z tego nie będzie pod jego wodzą (9% udziałów) i lepiej żeby odszedł. No ale jak się kasa nie będzie zgadzać to Pan Artur nadal będzie blokował zmiany i nasza sytuacja nie ulegnie zmianie nic a nic.

Ps. pan Lewandowski wie że w klż nie ma kasy z TV i ekstraligi? 😉

yO!

Pinio

j-rules pisze: 06 lut 2026, 17:47 A kto tam telefonu pilnuje? Kot?
Kota nie ma bo go pani dyrektor zajumala jak odchodziła.

Salowy Choroszcz

Post autor: Salowy Choroszcz »

Młynar pisze: 06 lut 2026, 17:52 Nadal wszystkim kieruje Pan Lewandowski. Zima = owoce są jakie są 🤭😂

Ps. pan Bukowski był oddanym klubowi ale też miał swoje za uszami. Ale to temat lata wstecz więc tego nie ma co ruszać.

Dzisiaj zupełnie inne realia i jak byłem za uśmiechniętym Arturem tak dzisiaj uważam że nic z tego nie będzie pod jego wodzą (9% udziałów) i lepiej żeby odszedł. No ale jak się kasa nie będzie zgadzać to Pan Artur nadal będzie blokował zmiany i nasza sytuacja nie ulegnie zmianie nic a nic.

Ps. pan Lewandowski wie że w klż nie ma kasy z TV i ekstraligi? 😉

yO!
Młynar chłop nie wie że oni bez hamulców jeżdżą i w którą stronę skręcają a Ty i takie rzeczy pytasz. Powagi trochę;)

PS. Dla Pana Lewandowskiego trzymam łóżko na oddziale. Choroszcz wita i zaprasza.
Jeden użytkownik który udawał właściciela firmy budowlanej korzystał z naszych usług. Chwalił sobie pobyt. ;)

Awatar użytkownika
savage
Moderator

Post autor: savage »

Młynar pisze: 06 lut 2026, 17:52
Każdy na tym forum oddałby wiele, aby jedynym problemem w klubie było to, czy Szczepan woli Wardzałę, czy Rempałę ;)
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.

j-rules

Myślę, że nie o to chodziło w temacie pana Szczepana, ale mimo wszystko to był człowiek na właściwym miejscu i zrobił wiele dobrego korzystając ze swoich kontaktów.

Prawdopodobnie jeśli widzi obecny gang olsena w klubie to się niespokojnie w grobie przewraca.

Pinio

Awatar użytkownika
Młynar
Moderator

Post autor: Młynar »

Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?

Chyba że chciałeś pokazać że ten portal dorównuje niemal temu co się dzieje w Tarnowie to brawo...

yO!

Pinio

Młynar pisze: 10 lut 2026, 12:21 Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?

Chyba że chciałeś pokazać że ten portal dorównuje niemal temu co się dzieje w Tarnowie to brawo...

yO!
Tak właśnie to chciałem pokazać,nawet takie babole wypuszczają,a tu cisza chciałem towarzystwo rozruszać bo tu cisza jak makiem zasiał,już nawet chyba piekarnie pozamykali i zieleniaki też z wiadomościami,nikt nic nie pisze 💬,zero fake news,lub sprawdzonych wiadomości.To widać że chyba ta nowa władza nie ma znajomości bo nikt już plotkami nie sypie.
Bez spiny ale jak tu zaglądam blisko 15 lat chyba,to tak cicho jeszcze nie było.

wicek

Post autor: wicek »

Pinio pisze: 10 lut 2026, 14:09
Młynar pisze: 10 lut 2026, 12:21 Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?

yO!
Tak właśnie to chciałem pokazać,nawet takie babole wypuszczają,a tu cisza chciałem towarzystwo rozruszać bo tu cisza jak makiem zasiał,już nawet chyba piekarnie pozamykali i zieleniaki też z wiadomościami,nikt nic nie pisze 💬,zero fake news,lub sprawdzonych wiadomości.To widać że chyba ta nowa władza nie ma znajomości bo nikt już plotkami nie sypie.
Bez spiny ale jak tu zaglądam blisko 15 lat chyba,to tak cicho jeszcze nie było.
Bo większość ma to w .....poważaniu , czy pojadą czy nie.

Awatar użytkownika
njk1987

Post autor: njk1987 »

Pinio pisze: 10 lut 2026, 14:09

yO!
Każdy ma na to już wyjebane po prostu :)
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...

FANATYK ŻUŻLA

Post autor: FANATYK ŻUŻLA »

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12337 ... nii-tarnow czyli plują sobie w brodę że rok temu nas dopuścili a teraz ta szopka jest tylko po to by ugrać na czasie i jeszcze żeby klub spłacił zawodników ile się da .Wystartować i tak nie wystartujemy planować to oni sobie mogą ....

Awatar użytkownika
andre

Post autor: andre »

Pinio pisze: 10 lut 2026, 12:07 Co tu taka cisza.

https://bestspeedwaytv.pl/unia-tarnow-w ... wV0CWeoISA
Kto to kur.. pisał. 12 kwietnia Unia ma jechać w Gdańsku ale pierwszy mecz ligowy a nie sparing 😀

ODPOWIEDZ