wszyscy się dziwią jakim cudem mamy licencję
Unia Tarnów 2026
-
Greg-Tarnów
Re: Unia Tarnów 2026
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
Odezwali się uczciwi
wszystkie kluby klz nie płacą w terminie mają zaległe faktury. Teraz mają skowyt. Bezczelność z ich strony.
Odezwali się uczciwi
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Anonimowi działacze? Niech Ci hipokryci się chociaż mają odwagę podpisać. Ja się oczywiście zgadzam, że to jest kpina, ciągnięcie trupa po żużlu... Ale no nie, niech się moralizatorzy z innych klubików nie ośmieszają.Greg-Tarnów pisze: 05 lut 2026, 14:56 https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
Odezwali się uczciwiwszystkie kluby klz nie płacą w terminie mają zaległe faktury. Teraz mają skowyt. Bezczelność z ich strony.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
To żadni anonimowy działacze, brzmi jak wymysły pismaków. Sezon ogórkowy a klikać się musi.
Robienie afer nie podpisując sie pod tym to jest jedno-racja,ale dopuszczanie klubu do startu z dwu milionowym długiem to jest ciężka patologia i wcale sie nie dziwie że sie ktoś oburzył. Wszystko było pieknie do momentu gdy faktycznie trzeba bylo wyciągnąć kase i pokryć zaległości.I żeby było jasne -zawodnicy którzy faktycznie wystartują w Tarnowie i zostaną wykiwani niech pretensje schowają w kieszeń w razie w:)Greg-Tarnów pisze: 05 lut 2026, 14:56 https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
Odezwali się uczciwiwszystkie kluby klz nie płacą w terminie mają zaległe faktury. Teraz mają skowyt. Bezczelność z ich strony.
Ale nas nikt jeszcze nigdzie nie dopuścił, przedłużyli deadline i tyle. Ciągną nas za uszy to fakt. Jeżeli nikt nikogo nie chce wydymać, a chce wszystko uregulować i to zrobi to chyba wszystko ok ?
-
dariuszwas
Jestem w bardzo dużym szoku, że mamy licencję. Kabaret ze strony PZM.
-
Trsinspotting
Wszyscy mają za uszami w przyszłym roku 70 lecie ciągłego istnienia niech tego nie pogrzebią jeden z nielicznych klubów który trwa i trwa i trwa
-
Dobrzepoinformowany
kzm pisze: 05 lut 2026, 19:11Robienie afer nie podpisując sie pod tym to jest jedno-racja,ale dopuszczanie klubu do startu z dwu milionowym długiem to jest ciężka patologia i wcale sie nie dziwie że sie ktoś oburzył. Wszystko było pieknie do momentu gdy faktycznie trzeba bylo wyciągnąć kase i pokryć zaległości.I żeby było jasne -zawodnicy którzy faktycznie wystartują w Tarnowie i zostaną wykiwani niech pretensje schowają w kieszeń w razie w:)Greg-Tarnów pisze: 05 lut 2026, 14:56 https://po-bandzie.com.pl/zuzel-dzialac ... uczciwosc/
To jest właśnie działanie jednego z właścicieli , ogłupiać informacjami i żeby każdy Tarnowianin myślał że załatał dziurę 2.2 miliona.
mamy ogromną niejasność ....owszem dług do zawodników w chwili podania informacji przez Pana Kędziore wynosił 2.1 miliona tylko po miesiącu na ten cel z Małopolski ,oraz Ekstraligi przysło 1.6 miliona zł !!!
Więc brakło 500 tysięcy - gdyby zachowano pion sportowy do końca roku to frekwencja na Play down praktycznie cały stadion - wpływ z biletów itd i mamy klub nie zadłużony ...
Nom ale gdzie podziało się w takim razie 1.5 miliona ? Ktoś chyba spłacił pożyczkę a teraz łatwo powiedzieć ze dług ponad 2 ...tylko te pieniądze nie poszły tam gdzie powinny ...
-
krystian1993
Skoro mamy licencję to jakie te warunki i wgl czy są szanse że zostaną one spełnione i kto wgl jest prezesem i wgl co dalej
Krychu spokojnie, jest czas
Narazie świętujmy,.potem sie będziemy martwic. Po pijoku sie kogoś wybierze, a licencję dadzą bo ruchamy ich od lat i juz sie przyzwyczaili
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...
Zadzwoń do klubu to ci powiedzą,jak ostatnio dzwoniłem to mi wszystko powiedzieli o co pytałem,to było w 2004 roku za czasów św pamięci Szczepana Bukowskiego,wtedy kibic był szanowany teraz nie wiem,zadzwoń może teraz też ci coś powiedzą.krystian1993 pisze: 06 lut 2026, 17:10 Skoro mamy licencję to jakie te warunki i wgl czy są szanse że zostaną one spełnione i kto wgl jest prezesem i wgl co dalej
A kto tam telefonu pilnuje? Kot?
Nadal wszystkim kieruje Pan Lewandowski. Zima = owoce są jakie są 

Ps. pan Bukowski był oddanym klubowi ale też miał swoje za uszami. Ale to temat lata wstecz więc tego nie ma co ruszać.
Dzisiaj zupełnie inne realia i jak byłem za uśmiechniętym Arturem tak dzisiaj uważam że nic z tego nie będzie pod jego wodzą (9% udziałów) i lepiej żeby odszedł. No ale jak się kasa nie będzie zgadzać to Pan Artur nadal będzie blokował zmiany i nasza sytuacja nie ulegnie zmianie nic a nic.
Ps. pan Lewandowski wie że w klż nie ma kasy z TV i ekstraligi?
yO!
Ps. pan Bukowski był oddanym klubowi ale też miał swoje za uszami. Ale to temat lata wstecz więc tego nie ma co ruszać.
Dzisiaj zupełnie inne realia i jak byłem za uśmiechniętym Arturem tak dzisiaj uważam że nic z tego nie będzie pod jego wodzą (9% udziałów) i lepiej żeby odszedł. No ale jak się kasa nie będzie zgadzać to Pan Artur nadal będzie blokował zmiany i nasza sytuacja nie ulegnie zmianie nic a nic.
yO!
Kota nie ma bo go pani dyrektor zajumala jak odchodziła.
-
Salowy Choroszcz
Młynar chłop nie wie że oni bez hamulców jeżdżą i w którą stronę skręcają a Ty i takie rzeczy pytasz. Powagi trochę;)Młynar pisze: 06 lut 2026, 17:52 Nadal wszystkim kieruje Pan Lewandowski. Zima = owoce są jakie są
yO!
PS. Dla Pana Lewandowskiego trzymam łóżko na oddziale. Choroszcz wita i zaprasza.
Jeden użytkownik który udawał właściciela firmy budowlanej korzystał z naszych usług. Chwalił sobie pobyt.
Każdy na tym forum oddałby wiele, aby jedynym problemem w klubie było to, czy Szczepan woli Wardzałę, czy RempałęMłynar pisze: 06 lut 2026, 17:52
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Myślę, że nie o to chodziło w temacie pana Szczepana, ale mimo wszystko to był człowiek na właściwym miejscu i zrobił wiele dobrego korzystając ze swoich kontaktów.
Prawdopodobnie jeśli widzi obecny gang olsena w klubie to się niespokojnie w grobie przewraca.
Prawdopodobnie jeśli widzi obecny gang olsena w klubie to się niespokojnie w grobie przewraca.
Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?
Chyba że chciałeś pokazać że ten portal dorównuje niemal temu co się dzieje w Tarnowie to brawo...
yO!
Chyba że chciałeś pokazać że ten portal dorównuje niemal temu co się dzieje w Tarnowie to brawo...
yO!
Tak właśnie to chciałem pokazać,nawet takie babole wypuszczają,a tu cisza chciałem towarzystwo rozruszać bo tu cisza jak makiem zasiał,już nawet chyba piekarnie pozamykali i zieleniaki też z wiadomościami,nikt nic nie piszeMłynar pisze: 10 lut 2026, 12:21 Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?
yO!
Bez spiny ale jak tu zaglądam blisko 15 lat chyba,to tak cicho jeszcze nie było.
Bo większość ma to w .....poważaniu , czy pojadą czy nie.Pinio pisze: 10 lut 2026, 14:09Tak właśnie to chciałem pokazać,nawet takie babole wypuszczają,a tu cisza chciałem towarzystwo rozruszać bo tu cisza jak makiem zasiał,już nawet chyba piekarnie pozamykali i zieleniaki też z wiadomościami,nikt nic nie piszeMłynar pisze: 10 lut 2026, 12:21 Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?
yO!,zero fake news,lub sprawdzonych wiadomości.To widać że chyba ta nowa władza nie ma znajomości bo nikt już plotkami nie sypie.
Bez spiny ale jak tu zaglądam blisko 15 lat chyba,to tak cicho jeszcze nie było.
Każdy ma na to już wyjebane po prostuPinio pisze: 10 lut 2026, 14:09Tak właśnie to chciałem pokazać,nawet takie babole wypuszczają,a tu cisza chciałem towarzystwo rozruszać bo tu cisza jak makiem zasiał,już nawet chyba piekarnie pozamykali i zieleniaki też z wiadomościami,nikt nic nie piszeMłynar pisze: 10 lut 2026, 12:21 Nie widzisz co i jak jest napisane w tym "artykule"?
yO!,zero fake news,lub sprawdzonych wiadomości.To widać że chyba ta nowa władza nie ma znajomości bo nikt już plotkami nie sypie.
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...
-
FANATYK ŻUŻLA
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12337 ... nii-tarnow czyli plują sobie w brodę że rok temu nas dopuścili a teraz ta szopka jest tylko po to by ugrać na czasie i jeszcze żeby klub spłacił zawodników ile się da .Wystartować i tak nie wystartujemy planować to oni sobie mogą ....
Kto to kur.. pisał. 12 kwietnia Unia ma jechać w Gdańsku ale pierwszy mecz ligowy a nie sparingPinio pisze: 10 lut 2026, 12:07 Co tu taka cisza.
https://bestspeedwaytv.pl/unia-tarnow-w ... wV0CWeoISA