Unia Tarnów 2026

Speedway w tarnowskim jak i światowym wydaniu
Awatar użytkownika
bartek_1990

Re: Unia Tarnów 2026

Post autor: bartek_1990 »

Kibic1986 pisze: 03 lut 2026, 17:20 Do 20 marca jest trochu czasu , gdyby ktoś nie myślał o jeździe to by nie wydawał kasy i nie spłacał nawet tej części długu... Jeśli się uda spłacić wszystko do końca , to najbliższy sezon można przejechać niskim kosztem tym składem , ja się tam cieszę że to nie padło... Tylko litości ,troszku normalności i przejrzystości w tym klubie.
To przeciąganie liny od zeszłego roku do marca obecnego bez gwarancji że to się uda - ze spłatą zobowiązań to dla Ciebie zapowiedź przejrzystości i normalności? A może to kto obiecuję uratować ten klub zwiastuje normalność? 😀
We `ll keep the red flags flying high! UNITED!

Awatar użytkownika
Kibic1986

Post autor: Kibic1986 »

bartek_1990 pisze: 03 lut 2026, 17:47
Kibic1986 pisze: 03 lut 2026, 17:20 Do 20 marca jest trochu czasu , gdyby ktoś nie myślał o jeździe to by nie wydawał kasy i nie spłacał nawet tej części długu... Jeśli się uda spłacić wszystko do końca , to najbliższy sezon można przejechać niskim kosztem tym składem , ja się tam cieszę że to nie padło... Tylko litości ,troszku normalności i przejrzystości w tym klubie.
To przeciąganie liny od zeszłego roku do marca obecnego bez gwarancji że to się uda - ze spłatą zobowiązań to dla Ciebie zapowiedź przejrzystości i normalności? A może to kto obiecuję uratować ten klub zwiastuje normalność? 😀

A czy ja napisałem że to jest zapowiedź normalności i przejrzystości ?? A klubem może rzadzić ktokolwiek byleby taka normalność była

j-rules

Post autor: j-rules »

Haha, tak jak przypuszczałem tak się stało. Nie żeby było to trudne do przewidzenia.
Liga chce byc 8-zespolowa
Ale sprytnie to nazwali - ja uważałem że na razie nas uwala ale zostawia furtkę żeby jeszcze z niej skorzystać a oni poszli jeszcze zabawniej - dopuszczają nas, zostawiając furtkę by móc nas jakby co wywalić przed startem ligi

Komedia nie tylko w klubie.

Jestem ciekaw tego realnego planu naprawczego. Brzmi to wiarygodnie w CH...

Awatar użytkownika
hipermarkeciarz

Post autor: hipermarkeciarz »

Alkoholik po raz 748 obiecuje, że najebał się ostatni raz, naprawdę ostatni ;)

Teraz będzie konferencja na której nam powiedzą, ile już spłaciliśmy i kto rządzi tym burdelem?

Bo będzie, prawda? Prawda?

Stal.Rz 44

Post autor: Stal.Rz 44 »

Dokładnie tak jak kiedys pisałem. To było oczywiste, ze pojedziecie w lidze. PZM chce 8 zespołów i bedzie was do konca, do ostatniego dnia ciągnął przed sezonem.

Awatar użytkownika
bio

Post autor: bio »

- Widać symptomy zmiany sytuacji na lepsze. Zaległości w ostatnim czasie nieco się zmniejszyły, a klub zapowiada systematyczną spłatę w kolejnych tygodniach. Uznano więc, że nie ma sensu podcinać skrzydeł całemu środowisku i warto dać klubowi jeszcze jedną szansę. Ostateczna weryfikacja nastąpi tuż przed startem sezonu i wtedy litości już nie będzie. W tym momencie niczym nie ryzykujemy - mówi nam jeden z działaczy zaangażowanych w całą akcję.

Ciekawe kto postanowił reanimować trupa?
Trochę kupy się to (nie) trzyma, bo ten ktoś tych pieniedzy spłaconych zawodnikom nie odzyska.

Tylko Unia

Post autor: Tylko Unia »

Czy pojedziemy to się jeszcze okaże w marcu alee...

Wybrzeże Gdańsk pierwszym rywalem Jaskółek w sezonie 2026 !

Awatar użytkownika
ams92
Kontakt:

Post autor: ams92 »

i Derby z Krakowem w 2 kolejce. xD
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.

fan ut

Post autor: fan ut »

Ciekaw jestem czy jeśli pojedziemy czy wygramy u siebie jakiś mecz ,bo w pierwszych kolejkach to raczej wszystko w plecy.

Lysy88PL

Post autor: Lysy88PL »

Po pierwsze czy będzie miał kto pracować przy obsłudze meczu ? Przecież w tym klubie nie ma nikogo. Po drugie czy ktoś przygotował tor na zimę ? Nie wiemy jak ten tor będzie się zachowywał po pierwszym zimowaniu. Po trzecie stan band dmuchanych. Jeśli faktycznie były brudne, zawilgocone i pier*olnięte na chuj mać, to wątpię że przetrwały tą zimę, a zima jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa.

Awatar użytkownika
hipermarkeciarz

Post autor: hipermarkeciarz »

Lysy88PL pisze: 04 lut 2026, 0:00 Po pierwsze czy będzie miał kto pracować przy obsłudze meczu ?
Po pierwsze o ile realnie zmieniła się nasza sytuacja od pierwszej odmowy licencji, bo zauważcie, że to jest dokładnie to samo pieprzenie - widać światełko w tunelu, klub spłaca, jest plan naprawczy. Moim zdaniem nie zmieniło się u nas totalnie nic, tylko centrala kliknęła myszką w pole " Data przyznania licencji dla Tarnowa" i wpisałą tam tylko inną datę. Zauważcie, że nie ma ani pół konkretu - skład Rady, Prezes, trener to nadal tajemnica pilnie strzeżona, Kędziora nadal w KRS, nadal nie mamy wydzierżawionego toru, nie zmieniło się nic oprócz dania nam dodatkowego czasu na posprzątanie choć, moim zdaniem, w ostatnim takim okresie nie zrobiliśmy totalnie nic i pacjent w stanie agonalnym po prostu nadal trzymany jest w śpiączce pod kroplówką, bo jego trzymanie jest i tak właśnie zachowała się centrala. W razie czego wyda się oświadczenie, że Tarnów nie skorzystał z kilku szans, PZM zrobił wszystko, sorki, my mamy czyste rączki.

Analogicznie masz kredyt, którego nie spłacasz, ale wspaniałomyślnie bank pozwolił Ci jeszcze półtora miesiąca dłużej nie spłacać - właśnie to wczoraj ogłoszono, a nie jakiś wielki sukces. Powtórzę - jesteśmy nadal w zajebistej dupie, nie zmieniło się nic oprócz mydlenia oczu.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2026, 7:07 przez hipermarkeciarz, łącznie zmieniany 1 raz.

jestem

Post autor: jestem »

Wszyscy do Gdańska !

Awatar użytkownika
wert

Post autor: wert »

hipermarkeciarz pisze: 04 lut 2026, 6:47
Lysy88PL pisze: 04 lut 2026, 0:00 Po pierwsze czy będzie miał kto pracować przy obsłudze meczu ?
Po pierwsze o ile realnie zmieniła się nasza sytuacja od pierwszej odmowy licencji, bo zauważcie, że to jest dokładnie to samo pieprzenie - widać światełko w tunelu, klub spłaca, jest plan naprawczy. Moim zdaniem nie zmieniło się u nas totalnie nic, tylko centrala kliknęła myszką w pole " Data przyznania licencji dla Tarnowa" i wpisałą tam tylko inną datę. Zauważcie, że nie ma ani pół konkretu - skład Rady, Prezes, trener to nadal tajemnica pilnie strzeżona, Kędziora nadal w KRS, nadal nie mamy wydzierżawionego toru, nie zmieniło się nic oprócz dania nam dodatkowego czasu na posprzątanie choć, moim zdaniem, w ostatnim takim okresie nie zrobiliśmy totalnie nic i pacjent w stanie agonalnym po prostu nadal trzymany jest w śpiączce pod kroplówką, bo jego trzymanie jest i tak właśnie zachowała się centrala. W razie czego wyda się oświadczenie, że Tarnów nie skorzystał z kilku szans, PZM zrobił wszystko, sorki, my mamy czyste rączki.

Analogicznie masz kredyt, którego nie spłacasz, ale wspaniałomyślnie bank pozwolił Ci jeszcze półtora miesiąca dłużej nie spłacać - właśnie to wczoraj ogłoszono, a nie jakiś wielki sukces. Powtórzę - jesteśmy nadal w zajebistej dupie, nie zmieniło się nic oprócz mydlenia oczu.
Zgadzam się. A owoców i czynów dalej nie poznaliśmy...

Garnek

Post autor: Garnek »

Analizując przy obecnej sytuacji, pierwszym krokiem który powinno się wykonać to była Pani zarządzająca powinna udać się na złom i odkupić sprzedaną bronę. Przeprosić wszystkich pracujących w klubie i przyznać się ,że nie na dawałam się do niczego i w ramach odkupienia win !!! przez miesiąc w słońcu będę wyrywać zielone chwasty na Łukach

Greg-Tarnów

Post autor: Greg-Tarnów »

fan ut pisze: 03 lut 2026, 23:12 Ciekaw jestem czy jeśli pojedziemy czy wygramy u siebie jakiś mecz ,bo w pierwszych kolejkach to raczej wszystko w plecy.
Wyniki to sprawa drugorzędna w tej sytuacji.
1 Jaka jest sytuacja finansowa klubu???
2 Kto sprawuje funkcje tymczasowego prezesa???
3 Jaki budżet na sezon 2026
4 Kto będzie trenerem
5 Jaki jest stan toru ,band
To najpilniejsze pytania na obecną chwilę.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.

j-rules

Post autor: j-rules »

i jeszcze ile osób jest zatrudnionych w klubie i jakie pełnią funkcje.

Pinio

Post autor: Pinio »

Ja to czekam aż tu ktoś wyskoczy z typowaniem i ustalaniem składu no bo przecierz jedziemy😂😂😂😂.nowy wpis na interii pana Darka.

https://sport.interia.pl/zuzel/2-liga/n ... cjzp5f3XBQ

Awatar użytkownika
Kibic1986

Post autor: Kibic1986 »

Pinio pisze: 04 lut 2026, 11:36 Ja to czekam aż tu ktoś wyskoczy z typowaniem i ustalaniem składu no bo przecierz jedziemy😂😂😂😂.nowy wpis na interii pana Darka.

Pana Darka 😂😂😂 grubo

Awatar użytkownika
_Ziomal_

Post autor: _Ziomal_ »

Nie i po prostu nie! Moje zaufanie zostało już tak nadszarpnięte, że ja nie dam się nabrać. Zwyczajnie nie wierzę w szczęśliwy finał.

Szkoda mi tylko potencjalnych zawodników, którzy będą się bujać za darmo...
To jak wszystko aktualnie wygląda - a raczej nie wygląda - nie ma prawa bytu i żadna licencja nadzorowana tego nie zmieni.
Jakkolwiek byłaby to bolesna decyzja to na taką kaszanę nie chce spoglądać...

kzm

Post autor: kzm »

_Ziomal_ pisze: 04 lut 2026, 11:58 Nie i po prostu nie! Moje zaufanie zostało już tak nadszarpnięte, że ja nie dam się nabrać. Zwyczajnie nie wierzę w szczęśliwy finał.

Szkoda mi tylko potencjalnych zawodników, którzy będą się bujać za darmo...
To jak wszystko aktualnie wygląda - a raczej nie wygląda - nie ma prawa bytu i żadna licencja nadzorowana tego nie zmieni.
Jakkolwiek byłaby to bolesna decyzja to na taką kaszanę nie chce spoglądać...
Szkoda to dzieci chorych na raka a nie naiwnych ludzi którzy dają sie manipulować,każdy dorosły czlowiek który podpisuje tu umowe (w tak patowej sytuacji) musi sie liczyć z tym że dostanie okrągłe 0.Zresztą tak jak poprzednicy którzy tu zostali na kolejne sezony wiedząc o długach

jestem

z tym Gdańskiem to taka trochę powtórka z rozrywki..nie pamiętam który to był rok ale jak tam Artek M. robił cuda przy kredzie i wygralim bodajże 42:48,coś mi kołacze z tyłu głowy że to też inauguracja wtedy byla

Pinio

Post autor: Pinio »

Kibic1986 pisze: 04 lut 2026, 11:54
Pinio pisze: 04 lut 2026, 11:36 Ja to czekam aż tu ktoś wyskoczy z typowaniem i ustalaniem składu no bo przecierz jedziemy😂😂😂😂.nowy wpis na interii pana Darka.

Pana Darka 😂😂😂 grubo
Wiesz że teraz za wpisy można iść siedzieć 😂😂😂ta starsza pani która w tv była i na Owsiaka coś napisała.
Nowy wpis zjeba ostafa,lepiej ci teraz😂😂😂

FANATYK ŻUŻLA

Post autor: FANATYK ŻUŻLA »

To teraz jak już wiadomo w której lidze jedziemy 😛to karnety drukują się pełną parą

slavo

Post autor: slavo »

nie wiem czy się cieszyć czy płakać :/

jestem

tańcz i pij a z tego kpij 😉

ODPOWIEDZ