To przeciąganie liny od zeszłego roku do marca obecnego bez gwarancji że to się uda - ze spłatą zobowiązań to dla Ciebie zapowiedź przejrzystości i normalności? A może to kto obiecuję uratować ten klub zwiastuje normalność?Kibic1986 pisze: 03 lut 2026, 17:20 Do 20 marca jest trochu czasu , gdyby ktoś nie myślał o jeździe to by nie wydawał kasy i nie spłacał nawet tej części długu... Jeśli się uda spłacić wszystko do końca , to najbliższy sezon można przejechać niskim kosztem tym składem , ja się tam cieszę że to nie padło... Tylko litości ,troszku normalności i przejrzystości w tym klubie.
Unia Tarnów 2026
- bartek_1990
Re: Unia Tarnów 2026
We `ll keep the red flags flying high! UNITED!
bartek_1990 pisze: 03 lut 2026, 17:47To przeciąganie liny od zeszłego roku do marca obecnego bez gwarancji że to się uda - ze spłatą zobowiązań to dla Ciebie zapowiedź przejrzystości i normalności? A może to kto obiecuję uratować ten klub zwiastuje normalność?Kibic1986 pisze: 03 lut 2026, 17:20 Do 20 marca jest trochu czasu , gdyby ktoś nie myślał o jeździe to by nie wydawał kasy i nie spłacał nawet tej części długu... Jeśli się uda spłacić wszystko do końca , to najbliższy sezon można przejechać niskim kosztem tym składem , ja się tam cieszę że to nie padło... Tylko litości ,troszku normalności i przejrzystości w tym klubie.![]()
A czy ja napisałem że to jest zapowiedź normalności i przejrzystości ?? A klubem może rzadzić ktokolwiek byleby taka normalność była
Haha, tak jak przypuszczałem tak się stało. Nie żeby było to trudne do przewidzenia.
Liga chce byc 8-zespolowa
Ale sprytnie to nazwali - ja uważałem że na razie nas uwala ale zostawia furtkę żeby jeszcze z niej skorzystać a oni poszli jeszcze zabawniej - dopuszczają nas, zostawiając furtkę by móc nas jakby co wywalić przed startem ligi
Komedia nie tylko w klubie.
Jestem ciekaw tego realnego planu naprawczego. Brzmi to wiarygodnie w CH...
Liga chce byc 8-zespolowa
Ale sprytnie to nazwali - ja uważałem że na razie nas uwala ale zostawia furtkę żeby jeszcze z niej skorzystać a oni poszli jeszcze zabawniej - dopuszczają nas, zostawiając furtkę by móc nas jakby co wywalić przed startem ligi
Komedia nie tylko w klubie.
Jestem ciekaw tego realnego planu naprawczego. Brzmi to wiarygodnie w CH...
- hipermarkeciarz
Alkoholik po raz 748 obiecuje, że najebał się ostatni raz, naprawdę ostatni 
Teraz będzie konferencja na której nam powiedzą, ile już spłaciliśmy i kto rządzi tym burdelem?
Bo będzie, prawda? Prawda?
Teraz będzie konferencja na której nam powiedzą, ile już spłaciliśmy i kto rządzi tym burdelem?
Bo będzie, prawda? Prawda?
-
Stal.Rz 44
Dokładnie tak jak kiedys pisałem. To było oczywiste, ze pojedziecie w lidze. PZM chce 8 zespołów i bedzie was do konca, do ostatniego dnia ciągnął przed sezonem.
- Widać symptomy zmiany sytuacji na lepsze. Zaległości w ostatnim czasie nieco się zmniejszyły, a klub zapowiada systematyczną spłatę w kolejnych tygodniach. Uznano więc, że nie ma sensu podcinać skrzydeł całemu środowisku i warto dać klubowi jeszcze jedną szansę. Ostateczna weryfikacja nastąpi tuż przed startem sezonu i wtedy litości już nie będzie. W tym momencie niczym nie ryzykujemy - mówi nam jeden z działaczy zaangażowanych w całą akcję.
Ciekawe kto postanowił reanimować trupa?
Trochę kupy się to (nie) trzyma, bo ten ktoś tych pieniedzy spłaconych zawodnikom nie odzyska.
Ciekawe kto postanowił reanimować trupa?
Trochę kupy się to (nie) trzyma, bo ten ktoś tych pieniedzy spłaconych zawodnikom nie odzyska.
-
Tylko Unia
Czy pojedziemy to się jeszcze okaże w marcu alee...
Wybrzeże Gdańsk pierwszym rywalem Jaskółek w sezonie 2026 !
Wybrzeże Gdańsk pierwszym rywalem Jaskółek w sezonie 2026 !
i Derby z Krakowem w 2 kolejce. xD
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.
Ciekaw jestem czy jeśli pojedziemy czy wygramy u siebie jakiś mecz ,bo w pierwszych kolejkach to raczej wszystko w plecy.
Po pierwsze czy będzie miał kto pracować przy obsłudze meczu ? Przecież w tym klubie nie ma nikogo. Po drugie czy ktoś przygotował tor na zimę ? Nie wiemy jak ten tor będzie się zachowywał po pierwszym zimowaniu. Po trzecie stan band dmuchanych. Jeśli faktycznie były brudne, zawilgocone i pier*olnięte na chuj mać, to wątpię że przetrwały tą zimę, a zima jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa.
- hipermarkeciarz
Po pierwsze o ile realnie zmieniła się nasza sytuacja od pierwszej odmowy licencji, bo zauważcie, że to jest dokładnie to samo pieprzenie - widać światełko w tunelu, klub spłaca, jest plan naprawczy. Moim zdaniem nie zmieniło się u nas totalnie nic, tylko centrala kliknęła myszką w pole " Data przyznania licencji dla Tarnowa" i wpisałą tam tylko inną datę. Zauważcie, że nie ma ani pół konkretu - skład Rady, Prezes, trener to nadal tajemnica pilnie strzeżona, Kędziora nadal w KRS, nadal nie mamy wydzierżawionego toru, nie zmieniło się nic oprócz dania nam dodatkowego czasu na posprzątanie choć, moim zdaniem, w ostatnim takim okresie nie zrobiliśmy totalnie nic i pacjent w stanie agonalnym po prostu nadal trzymany jest w śpiączce pod kroplówką, bo jego trzymanie jest i tak właśnie zachowała się centrala. W razie czego wyda się oświadczenie, że Tarnów nie skorzystał z kilku szans, PZM zrobił wszystko, sorki, my mamy czyste rączki.
Analogicznie masz kredyt, którego nie spłacasz, ale wspaniałomyślnie bank pozwolił Ci jeszcze półtora miesiąca dłużej nie spłacać - właśnie to wczoraj ogłoszono, a nie jakiś wielki sukces. Powtórzę - jesteśmy nadal w zajebistej dupie, nie zmieniło się nic oprócz mydlenia oczu.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2026, 7:07 przez hipermarkeciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się. A owoców i czynów dalej nie poznaliśmy...hipermarkeciarz pisze: 04 lut 2026, 6:47Po pierwsze o ile realnie zmieniła się nasza sytuacja od pierwszej odmowy licencji, bo zauważcie, że to jest dokładnie to samo pieprzenie - widać światełko w tunelu, klub spłaca, jest plan naprawczy. Moim zdaniem nie zmieniło się u nas totalnie nic, tylko centrala kliknęła myszką w pole " Data przyznania licencji dla Tarnowa" i wpisałą tam tylko inną datę. Zauważcie, że nie ma ani pół konkretu - skład Rady, Prezes, trener to nadal tajemnica pilnie strzeżona, Kędziora nadal w KRS, nadal nie mamy wydzierżawionego toru, nie zmieniło się nic oprócz dania nam dodatkowego czasu na posprzątanie choć, moim zdaniem, w ostatnim takim okresie nie zrobiliśmy totalnie nic i pacjent w stanie agonalnym po prostu nadal trzymany jest w śpiączce pod kroplówką, bo jego trzymanie jest i tak właśnie zachowała się centrala. W razie czego wyda się oświadczenie, że Tarnów nie skorzystał z kilku szans, PZM zrobił wszystko, sorki, my mamy czyste rączki.
Analogicznie masz kredyt, którego nie spłacasz, ale wspaniałomyślnie bank pozwolił Ci jeszcze półtora miesiąca dłużej nie spłacać - właśnie to wczoraj ogłoszono, a nie jakiś wielki sukces. Powtórzę - jesteśmy nadal w zajebistej dupie, nie zmieniło się nic oprócz mydlenia oczu.
Analizując przy obecnej sytuacji, pierwszym krokiem który powinno się wykonać to była Pani zarządzająca powinna udać się na złom i odkupić sprzedaną bronę. Przeprosić wszystkich pracujących w klubie i przyznać się ,że nie na dawałam się do niczego i w ramach odkupienia win !!! przez miesiąc w słońcu będę wyrywać zielone chwasty na Łukach
-
Greg-Tarnów
Wyniki to sprawa drugorzędna w tej sytuacji.fan ut pisze: 03 lut 2026, 23:12 Ciekaw jestem czy jeśli pojedziemy czy wygramy u siebie jakiś mecz ,bo w pierwszych kolejkach to raczej wszystko w plecy.
1 Jaka jest sytuacja finansowa klubu???
2 Kto sprawuje funkcje tymczasowego prezesa???
3 Jaki budżet na sezon 2026
4 Kto będzie trenerem
5 Jaki jest stan toru ,band
To najpilniejsze pytania na obecną chwilę.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
i jeszcze ile osób jest zatrudnionych w klubie i jakie pełnią funkcje.
Ja to czekam aż tu ktoś wyskoczy z typowaniem i ustalaniem składu no bo przecierz jedziemy

.nowy wpis na interii pana Darka.
https://sport.interia.pl/zuzel/2-liga/n ... cjzp5f3XBQ
Pana DarkaPinio pisze: 04 lut 2026, 11:36 Ja to czekam aż tu ktoś wyskoczy z typowaniem i ustalaniem składu no bo przecierz jedziemy.nowy wpis na interii pana Darka.
Nie i po prostu nie! Moje zaufanie zostało już tak nadszarpnięte, że ja nie dam się nabrać. Zwyczajnie nie wierzę w szczęśliwy finał.
Szkoda mi tylko potencjalnych zawodników, którzy będą się bujać za darmo...
To jak wszystko aktualnie wygląda - a raczej nie wygląda - nie ma prawa bytu i żadna licencja nadzorowana tego nie zmieni.
Jakkolwiek byłaby to bolesna decyzja to na taką kaszanę nie chce spoglądać...
To jak wszystko aktualnie wygląda - a raczej nie wygląda - nie ma prawa bytu i żadna licencja nadzorowana tego nie zmieni.
Szkoda to dzieci chorych na raka a nie naiwnych ludzi którzy dają sie manipulować,każdy dorosły czlowiek który podpisuje tu umowe (w tak patowej sytuacji) musi sie liczyć z tym że dostanie okrągłe 0.Zresztą tak jak poprzednicy którzy tu zostali na kolejne sezony wiedząc o długach_Ziomal_ pisze: 04 lut 2026, 11:58 Nie i po prostu nie! Moje zaufanie zostało już tak nadszarpnięte, że ja nie dam się nabrać. Zwyczajnie nie wierzę w szczęśliwy finał.
z tym Gdańskiem to taka trochę powtórka z rozrywki..nie pamiętam który to był rok ale jak tam Artek M. robił cuda przy kredzie i wygralim bodajże 42:48,coś mi kołacze z tyłu głowy że to też inauguracja wtedy byla
Wiesz że teraz za wpisy można iść siedziećKibic1986 pisze: 04 lut 2026, 11:54Pana DarkaPinio pisze: 04 lut 2026, 11:36 Ja to czekam aż tu ktoś wyskoczy z typowaniem i ustalaniem składu no bo przecierz jedziemy.nowy wpis na interii pana Darka.
https://sport.interia.pl/zuzel/2-liga/n ... cjzp5f3XBQgrubo
Nowy wpis zjeba ostafa,lepiej ci teraz
-
FANATYK ŻUŻLA
To teraz jak już wiadomo w której lidze jedziemy
to karnety drukują się pełną parą
nie wiem czy się cieszyć czy płakać 
tańcz i pij a z tego kpij