Żużlowych wspomnień czar...
Re: Żużlowych wspomnień czar...
https://sport.interia.pl/zuzel/news-w-t ... Id,5731413 fajny artykuł i wspomnienie o S. Wigg oraz derby z Rzeszowem 
Mam takie pytanko bo robię porządki w domu. Mam dość dużo Tygodników Żużlowych oraz programów z lat 90 tych i 2000ych. Czy taki zbiór jest coś wart? Czy jest jakiś kibic zainteresowany? Proszę o opinię.
Zależy w jakim stanie i jakie są to programyTKM pisze: 27 sty 2023, 22:58 Mam takie pytanko bo robię porządki w domu. Mam dość dużo Tygodników Żużlowych oraz programów z lat 90 tych i 2000ych. Czy taki zbiór jest coś wart? Czy jest jakiś kibic zainteresowany? Proszę o opinię.
https://www.facebook.com/groups/1699357690390836
Linkuje grupę na fb, gdzie ludzie sprzedają takie rzeczy może to będzie jakiś punkt odniesienia.
ŻLF 2018 ŻLF 2023 ŻLF 2024
-
WAldus Kiepski
Jak kto nie czytał to polecam fajnie jest sobie przypomnieć pewne chwile...https://unia.tarnow.pl/historia-klubu/
Wczoraj w Centrum Sztuki Mościce odbyło się spotkanie ze Zbigniewem Rozkrutem i Adamem Gomółką, którzy przedstawili początki żużla w Tarnowie.
Na jesień planowana jest dalsza część, która obejmie lata dziewięćdziesiąte i dwutysięczne.
Frekwencja nie była za wysoka (wśród obecnych był m.in. Marian Wardzała) ale fajna inicjatywa i fajne spotkanie!
Na jesień planowana jest dalsza część, która obejmie lata dziewięćdziesiąte i dwutysięczne.
Frekwencja nie była za wysoka (wśród obecnych był m.in. Marian Wardzała) ale fajna inicjatywa i fajne spotkanie!
czy mościcki historyk i społecznik był?andre pisze: 17 maja 2025, 8:16 Wczoraj w Centrum Sztuki Mościce odbyło się spotkanie ze Zbigniewem Rozkrutem i Adamem Gomółką, którzy przedstawili początki żużla w Tarnowie.
szyderczy komentator
Ma ktoś wideo z meczu barażowego Unia - Łódź z 2000 ?
Pamiętam jak przez mgłę ten sezon bo zacząłem wtedy chodzić na żużel ale pamięta ktoś jak w Tarnowie na jakichś zawodach chyba pod koniec sezonu 2000 młody Kołodziej przedzwonił tak konkretnie, że wszyscy zastanawiali się wogóle czy żyje?
Wogóle czy wiecie może czy na internecie są gdzieś mecze Unii z sezonów 2000 i 2001?
Pamiętam jak przez mgłę ten sezon bo zacząłem wtedy chodzić na żużel ale pamięta ktoś jak w Tarnowie na jakichś zawodach chyba pod koniec sezonu 2000 młody Kołodziej przedzwonił tak konkretnie, że wszyscy zastanawiali się wogóle czy żyje?
Wogóle czy wiecie może czy na internecie są gdzieś mecze Unii z sezonów 2000 i 2001?
Podbijam pytanie.. aleś narobił chęci,obejrzałoby się tą batalie u siebie z Ostrowem czy tam mecz ze Świetochlowicami jak spiker podawał wyniki z Krosna i skakalim jak popierdoleni ze szczęścia jakbyśmy co najmniej mistrzostwo świata i okolic zdobyli..ehh to był haś ku*** a nie to pizdeczkowarstwo co teraz.Byla bida jak chuj ale aż się łezka kręci na samo wspomnienie