Treningi
Re: Treningi
Dziś na Z3 kręci kółka Mati Cierniak
Kto tam tak ostro rzeźbi na Z3? Czyżby Bydzia przed Krosnem ?
-
WAldus Kiepski
Gość napisał to prawie dwa tyg temu, ogarniasz czy jeszcze Cię trzyma po piątku ?WAldus Kiepski pisze: 23 sie 2025, 11:19Mati swój sprzęt ustawia naszym kolarzom..czapki z głów...
Wczoraj był w Grudziądzu a dziś na Z3 ...przecież nie musiał...
Jego trzyma od ferii zimowych i optymizm go nie opuszczaLysy88PL pisze: 23 sie 2025, 11:29Gość napisał to prawie dwa tyg temu, ogarniasz czy jeszcze Cię trzyma po piątku ?WAldus Kiepski pisze: 23 sie 2025, 11:19Mati swój sprzęt ustawia naszym kolarzom..czapki z głów...
Wczoraj był w Grudziądzu a dziś na Z3 ...przecież nie musiał...
Dzisiaj od 10 trenował Sasza Łoktajev i junior Emil Maroszek z Bydgoszczy. Poza tym od nas Heleniak, Gryzło, Madej i Gorzkowski. Kolejny trening na naszym torze odbyli również szkółkowicze Janusza.
yO!
yO!
Kowalskiego nie było ? Byłem przed 12 i ktoś z naszych dobrze sobie radził z kimś z Bydzi, jeździli wtedy w parach po dwóch.
Ja byłem tak do 11:30 i nikogo nowego w parkingu nie widziałem poza wymienionymi wcześniej.Lysy88PL pisze: 23 sie 2025, 14:52 Kowalskiego nie było ? Byłem przed 12 i ktoś z naszych dobrze sobie radził z kimś z Bydzi, jeździli wtedy w parach po dwóch.
yO!
- hipermarkeciarz
Czy my jesteśmy już pogodzeni ze spadkiem i oszczędzamy czy jesteśmy pewni formy przed Poznaniem / Łodzią że nie słyszę treningów na Z3?
- hipermarkeciarz
Właśnie czytam, że trening jest zamknięty.
No, odważnie. Ukrywamy przed całym światem formę Bowesa?
No, odważnie. Ukrywamy przed całym światem formę Bowesa?
Dobrze by było strącić drona Łodzi, którym chcą szpiegować trening 
Przejeżdżałem rowerem koło 16 Czerwonych Klonów obok stadionu, to sahara taka, że jak w łuk weszli to i ja tym kurzem dostałem i się chwilę utrzymywał nad ulicą 
Czy oni chcą kogokolwiek zaskoczyć ultrabetonem? Trenują na Saharze po to by być zdziwionym jak popada przed meczem?
A może bardziej ich zaskoczy że sędzia nakaże lanie wody już po drugim biegu?
A może bardziej ich zaskoczy że sędzia nakaże lanie wody już po drugim biegu?
- hipermarkeciarz
I tak będzie plandeka.
A skąd tą wodę wezmą.... I walkower
Dzisiaj też ktoś kręcił kółka na Z3, mniej więcej w godzinach 12-16. Pytanie kto bo szkółki chyba już skończyły sezon.
Na pewno Radek KowalskiLysy88PL pisze: 28 paź 2025, 17:18 Dzisiaj też ktoś kręcił kółka na Z3, mniej więcej w godzinach 12-16. Pytanie kto bo szkółki chyba już skończyły sezon.