Startowali z "Jaskółką" na plastronie...
-
Majkel8816
Re: Startowali z "Jaskółką" na plastronie...
https://sport.interia.pl/zuzel/news-nie ... 1t1dlpW-Dw Artiom Laguta o naszej Unii Gdybyśmy kiedyś wrócili Jestem pewien że on chętnie do nas powróciłby
Ja go tam do dzisiaj lubię. Rusek bo rusek ale u nas nigdy nie gwiazdorzył. Takiego Madsena chowa w kapeluszu.
Inna sprawa że wtedy była super drużyna i każdy robił swoje. Kasa na czas, wyniki, ehh...
yO!
yO!
Inna sprawa że wtedy była super drużyna i każdy robił swoje. Kasa na czas, wyniki, ehh...
yO!
yO!
Artiom świetny gość i zawodnik kompletny. Mnie osobiście denerwuje, że Rosjanie nie mogą jeździć normalnie w zawodach. Bardzo ich brakuje na żużlowych owalach. Koniec i kropka.
- Zniesmaczony_UT
https://sport.interia.pl/zuzel/news-mis ... Id,7778248
Ciekawe czy Peter zorganizuje jakiś turniej pożegnalny czy po prostu już zszedł po cichu ze sceny.
Dla nas trochę zdrowia zostawił na torze.
Ciekawe czy Peter zorganizuje jakiś turniej pożegnalny czy po prostu już zszedł po cichu ze sceny.
Fajnie by mu było jakoś podziękować za te lata dla nasZniesmaczony_UT pisze: 11 wrz 2024, 9:08 https://sport.interia.pl/zuzel/news-mis ... Id,7778248
Jeden z milej wspominanych przeze mnie zawodników. Niejeden mecz nam wygrał. Przez parę sezonów kapitan naszej Unii. Mam nadzieję, że będzie szansa mu podziękować za te lata jazdy u nas.
- Zniesmaczony_UT
Każdy zdaje sobie sprawę jak obecnie każda złotówka jest liczona w Tarnowie i ile kosztuje zorganizowanie turnieju jednak Ljung jest nasz. Zawsze się cieszyłem jak zakładał kewlar Unii.
Nie wiem czy wypada ale może dało by się połączyć imprezę pożegnalna z memoriałem Krystiana Rempały bo z pewnością dużo osób tego dnia będzie na stadionie.
Po memoriale dodatkowy bieg dla Petera lub mini turniej 3 biegi. Najlepszych 8 na zasadzie półfinałów SGP (2biegi eliminator 2 wchodzi 2 odpada i z tego bieg finałowy pożegnalny 4 najlepszych)
Obecnie mamy w składzie Timo Lahtiego z którym Peter wspólnie jeździł w kilku klubach.
Timo również jest Szwedem
Nie wiem czy wypada ale może dało by się połączyć imprezę pożegnalna z memoriałem Krystiana Rempały bo z pewnością dużo osób tego dnia będzie na stadionie.
Po memoriale dodatkowy bieg dla Petera lub mini turniej 3 biegi. Najlepszych 8 na zasadzie półfinałów SGP (2biegi eliminator 2 wchodzi 2 odpada i z tego bieg finałowy pożegnalny 4 najlepszych)
Obecnie mamy w składzie Timo Lahtiego z którym Peter wspólnie jeździł w kilku klubach.
Timo również jest Szwedem
- pushthebutton
w tamtym roku było pożegnanie Ernesta po Memoriale Krystiana i nie było żadnych dodatkowych biegów i fetowania. Wtedy jeszcze były plany na mocny skład, obiecanki o 4 mln z azotów, a Memoriał i tak był robiony głównie za sprawą i kasą załatwianą przez Jacka. Teraz po sezonie zostaną zaległości i obiecanki przez przyszłych sponsorów na możliwą 2. Ekstraligę, więc znów i tak większość będzie zależała od chęci i determinacji Jacka.
-
fertilizer
W środę 18 września zmarł Rudolf Proszowski. Miał 75 lat.
"It ain't over 'til it's over."
Yogi Berra
Yogi Berra
-
FANATYK ŻUŻLA
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/11510 ... i-polskiej to tak na rozluźnienie emocji chyba ten artykuł;)swoją drogą jak ktoś ma wątpliwości czy derby przyciągają kibiców niech wróci wspomnieniami do tamtych lat.......
Forumowicze, jeżeli na obecną chwilę nic nie wiemy o sytuacji Unii, to może zajmijmy się innym tematem. Porozmawiajmy o zawodnikach którzy startowali w Unii. Ale od A do Z. Proponuję zacząć od Lubomira Jedka
Pamiętam że razem ze Sznajderwindem przebierali się w skóry nie w szatni a w parkingu, co lepsze skórę zakładali na gołą dupe
Zmarł były zawodnik Unii Czesław Kolman. RIP.
Re: Startowali z "Jaskółką" na plastronie...💪
To już 9 lat jak ścigasz się po niebiańskich torach.
Krystian Rempała Pamiętamy

Krystian Rempała Pamiętamy
-
FANATYK ŻUŻLA
Re: Startowali z "Jaskółką" na plastronie...💪
Pamiętamy!!!Loki pisze: 28 maja 2025, 13:09 To już 9 lat jak ścigasz się po niebiańskich torach.
Krystian Rempała Pamiętamy![]()
![]()