Unia Tarnów 2025

Speedway w tarnowskim jak i światowym wydaniu
Awatar użytkownika
Jaco

Re: Unia Tarnów 2025

Post autor: Jaco »

To wtedy było by mówione zeby sobie w dupe wsadził brelok lub proporczyk.
Generalnie wiecie jaka jest sytuacja finansowa i jako kibice piszecie o rabatach albo ze 20 zł droższe. No tak powiedział ze bedą tańsze ale rozumie dlaczego nie są

Awatar użytkownika
Kibic UT

Post autor: Kibic UT »

Zniesmaczony_UT pisze: 09 maja 2025, 23:13 Nie chodzi mi o cenę biletów w tym sezonie tylko o zapowiedź prezesa w jednym z wywiadów chyba to było, nie chce mi się tego szukać może u Maruszewskiego czy po którymś ze spotkań finałowych wywiad iż kibice którzy zakupili karnety w poprzednim sezonie w przyszłym (obecnym) otrzymają rabat. W internecie nic nie ginie wszystko można znaleźć.

Bo idąc dalej w las za niedługo spotykając prezesa nie będziemy się witali grzecznościowo. Dzień dobry Panie Prezesie tylko Witaj złotousty Kamilu

Jeśli padła taka deklaracja to można było wyjść z twarzą w tej sytuacji. Idziesz po karnet, widzą w komputerze kto poprzedni sezon kupił, kładą na stół karnet i np głupi brelok, proporczyk czy smycz na klucze. Dziękujemy, że jesteś z nami kolejny sezon i po temacie
Ty byś się ucieszył z takiego upominka, ale inny by powiedział co to dają, ludziom nie dogodzisz zawsze źle.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.

Awatar użytkownika
Zniesmaczony_UT

Post autor: Zniesmaczony_UT »

To nie wiem po śrubokrętcie od Autony mogli dawać a nie brelok bo Pan Krzysztof na konferencji w siedzibie klubu w październiku mówił, że każdy używa śrubokręt w domu haha :P

Awatar użytkownika
Jaco

:D

Hajdi12

Post autor: Hajdi12 »

Czy wy skończycie ta telenowele jak by żużla nie było to byście napiepszali że lipa nikt tego ratować nie chce 2 mecze objechanie u nas żadnego i już dno i wodorosty karnety są to źle czepiacie się jakichś rabatów dla pracowników gz czy widzicie jakieś tu pozytywy ? Opamiętajcie się ludzie bo wam coś pęknie a i najlepsze jacyś super goście bez informacji że sprzedaż karnetów jest jedzie pod stadion i dramat nie ma sprzedaży . Umiesz czytać forum FB i inne media sprawdź czy to wystartowało i jedź a nie rób aferę . Ja czekam na 1 mecz u nas bo wtedy będzie można coś o tym powiedzieć. Jak to Cieślak powiedział trzeba 4 kolejki objechać i coś będzie wiadomo o drużynie . Co do składu poszukać u 24 jakiegoś juniora i jechać . Jak Szczepaniak zacznie punktować to u nas może to źle nie wyglądać . A Kamil robi dużo czego nikt przez ostatnie 20 lat tu nie robił i tu jest kupa roboty do zrobienia

sensowny

Post autor: sensowny »

Sorry ale Madej w skladzie to zabojstwo w meczach domowych. Na wyjazdach to ciul bo można łatać taktykami ale w domu to trzeba budowąc przewage a nie sie bronic. Madeja mozna ustawić tak aby jechał w 4 biegu wtedy przykładowo w biegu jadą Klindt,Rafalski,Kowalski (za Madeja) i Heleniak. Wtedy jakies 3:3 można ogarnąc ale potem to już same straty

Awatar użytkownika
ams92
Kontakt:

Post autor: ams92 »

BoSco pisze: 09 maja 2025, 21:20 Niestety ,ale ŻSSA powinna się uczyć promocji od BBT.Dziś piłkarze termaliki w centrum miasta robili świetną robotę promując najbliższy mecz i sam klub, wielu ludzi wciągali do zabawy na wałowej czy samym rynku.
Trochę łatwiej chyba zebrać piłkarzy, którzy na tygodniu i tak są często zgrupowani na treningach, z czego większość to Polacy niż żużlowców, którzy czasami nawet na trening nie przyjeżdżają (z różnych przyczyn). Żużel nigdy de facto nie był sportem drużynowym, wbrew nazwie DMP. Każdy jest indywidualnym zespołem i bardzo trudno zintegrować taką drużynę w dniu meczowym, a co dopiero na tygodniu... Chociaż fakt, gdzieniegdzie się udaje, np. w Gorzowie. Zresztą, porównywanie piłki nożnej do drogiego motosportu chyba ogólnie mija się z celem pod każdym względem.

Zgadzam się, że promocja leży, ale wszystkich srok za ogon nie złapią od razu. Wydaje mi się, że sam nowy tor jest na ten moment magnesem, który dodatkowo na derby powinien ściągnąć mnóstwo ludzi. Żeby tylko obronić wydarzenie wynikiem i nie przerżnąć. Jak przegrać to po walce i minimalnie. Gorąco wierzę, że się nie skompromitujemy, a kto wie, może pokusimy o niespodziankę, bo jednak w takich kategoriach trzeba rozpatrywać nasze zwycięstwo z Rzeszowem.
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.

lukas82

Post autor: lukas82 »

Wie ktoś może w który dzień i jakich godzinach są sprzedawane karnety gdyż na stronie klubu nic na ten temat nie ma a FB nie posiadam?

Awatar użytkownika
Zniesmaczony_UT

Post autor: Zniesmaczony_UT »

lukas82 pisze: 10 maja 2025, 9:52 Wie ktoś może w który dzień i jakich godzinach są sprzedawane karnety gdyż na stronie klubu nic na ten temat nie ma a FB nie posiadam?
Zadzwoń do klubu, wczoraj kasa była dostępna od 11 do 18.
Takie godziny były podane w dzień roboczy, dziś sobota to ciężko stwierdzić czy również aktualne
Tel: 14 633 02 01

Na klubowym FB tylko taka wrzutka się pojawiła i dotyczyła piątku.

Drodzy Kibice,
w związku z wczorajszym odbiorem toru przez Ekstraligę oraz dodatkowymi formalnościami, które musieliśmy dopiąć, start sprzedaży karnetów przesuwamy na dzień 09.05.2025 (piątek) w godzinach 11-18.

Ceny karnetów na sezon 2025 🔵⚪

📍 Sektor 0 (centralny) – 520 zł
📍 Trybuna główna – 320 zł
📍 Wiraż – normalny – 260 zł
📍 Wiraż – ulgowy – 160 zł

Przepraszamy za opóźnienie i dziękujemy za Wasze zrozumienie. Do zobaczenia na trybunach – pierwszy mecz domowy coraz bliżej! 🔵⚪

🔹Partnerem głównym drużyny Autona Unii Tarnów jest Małopolska

#METALKAS2Ekstraliga

syn_cygana

Post autor: syn_cygana »

sensowny pisze: 10 maja 2025, 8:42 Sorry ale Madej w skladzie to zabojstwo w meczach domowych. Na wyjazdach to ciul bo można łatać taktykami ale w domu to trzeba budowąc przewage a nie sie bronic. Madeja mozna ustawić tak aby jechał w 4 biegu wtedy przykładowo w biegu jadą Klindt,Rafalski,Kowalski (za Madeja) i Heleniak. Wtedy jakies 3:3 można ogarnąc ale potem to już same straty
Znaczy Heleniak pierwszy ?

FANATYK ŻUŻLA

Post autor: FANATYK ŻUŻLA »

Myślałem jednak że przed derbami i pierwszym meczem domowym wiedząc że Rzeszów wzmocnił się jeszcze bardziej Klindtem zakontraktują kogoś na to U24 przynajmniej ,ale po tym że nie ma nikogo pomału rozumiem politykę klubu runda zasadnicza jedziemy tym co jest bilans meczy 0-14 i liczenie na cud że nagle ktoś kto nie będzie jeździł prawie cały sezon przyjdzie i nas zbawi na play down.Powodzenia, mi tutaj chodzi o to u24 jak każdemu chyba bo przy meczu na styku Madej będzie musiał jechać , a kto go ma zastąpić juniorzy ???oni tego nie udźwigną, ale może się mylę i kibiców zadowolą nawet minimalne przegrane mecze u siebie ale po walce.

Awatar użytkownika
njk1987

Post autor: njk1987 »

Tu nikt nie chce przyjść, a zagraniczni typu Rowe, czy Thomson chcą mieć zapewniony sprzęt, mechanika i dziwki na przerwy. Jedziemy tym co mamy, na to się zanosi. Walasek miał być, ale zazanaczył, że trzeba go dosprzętowić, u nas nie ma na linke do sprzęgłą, a Garcarek dał mu to co chciał. Zasadnicza z zerem, a w PD trzeba liczyć, że połowa skladu Orła, Poznania czy Ostrowa się rozjebie i przyjadą juniorami:)
Tarnów moim miastem, Unia moim klubem...

Rubin_UT

Post autor: Rubin_UT »

njk1987 pisze: 10 maja 2025, 12:49 Tu nikt nie chce przyjść, a zagraniczni typu Rowe, czy Thomson chcą mieć zapewniony sprzęt, mechanika i dziwki na przerwy. Jedziemy tym co mamy, na to się zanosi. Walasek miał być, ale zazanaczył, że trzeba go dosprzętowić, u nas nie ma na linke do sprzęgłą, a Garcarek dał mu to co chciał. Zasadnicza z zerem, a w PD trzeba liczyć, że połowa skladu Orła, Poznania czy Ostrowa się rozjebie i przyjadą juniorami:)
Ja wiem, że każdemu leży dobro tego klubu na sercu i się będzie chodziło na te mecze ale zasadnicze pytanie jest po co ? Skoro wszystko w papę, domowe mecze też.. i mamy startować w play down z 8 miejsca, czyli 5 drużyna sobie wybierze nas jako rywala. Najprawdopodobniej będzie to Ostrów lub Poznań, my nie mamy najmniejszych szans nawet jeśli Madeja zastąpimy, a czuję że nie zastąpimy bo nie ma kim. Okej, może nie wyjść utrzymanie, można spasc ale co dalej? Najbardziej mnie to nurtuje, bo nigdzie nie ma o tym informacji, chyba że klub tak ślepo wierzy w utrzymanie. Bardzo bym chciał usłyszeć jakieś info, bo nie oszukujmy się, jesteśmy głównym kandydatem do spadku i czy po spadku się podniesiemy skoro teraz o sponsorów jest ciężko. Wydaje mi się, że mam deja vu… albo utrzymanie albo koniec klubu 😐

Awatar użytkownika
ams92
Kontakt:

Jestem ciekaw, jak dzisiaj zaprezentuje się Lewiszyn w Pardubicach (DME). Jest kilku ciekawych rywali do objechania, głównie mam na myśli Duńczyków.

Zobaczymy też jak Czesi i Daniel Klima... No właśnie, może by się z nim przeprosić, jeśli cokolwiek prezentuje?
http://www.mapawkieszeni.pl - Strona dla pasjonatów wycieczek, zwiedzania, górskich wędrówek.

sensowny

Post autor: sensowny »

ams92 pisze: 10 maja 2025, 13:01 Jestem ciekaw, jak dzisiaj zaprezentuje się Lewiszyn w Pardubicach (DME). Jest kilku ciekawych rywali do objechania, głównie mam na myśli Duńczyków.

Zobaczymy też jak Czesi i Daniel Klima... No właśnie, może by się z nim przeprosić, jeśli cokolwiek prezentuje?
a z Klimą to po co sie przepraszac ?jak nie ma polaka seniora

Swoją drogą jesli Klindt wział 0 za podpis w Rzeszy to za punkt musi mieć koło 7 tysiecy

Awatar użytkownika
ams92
Kontakt:

sensowny pisze: 10 maja 2025, 13:31
ams92 pisze: 10 maja 2025, 13:01 Jestem ciekaw, jak dzisiaj zaprezentuje się Lewiszyn w Pardubicach (DME). Jest kilku ciekawych rywali do objechania, głównie mam na myśli Duńczyków.

Swoją drogą jesli Klindt wział 0 za podpis w Rzeszy to za punkt musi mieć koło 7 tysiecy
Na rezerwę, może byłby lepszy od Bowesa. Ale to tylko gdybanie.

Awatar użytkownika
Jaco

Ale po co? Klima i Bowes to dwie klasy niżej niż każdy nasz senior, a tylko ich mógłby zastąpić

Maupa

Post autor: Maupa »

sensowny pisze: 10 maja 2025, 13:31

Prawie dobrze strzeliłeś 6,5 tysiąca, jak zrobi 11 punktów liczone z bonusami, ma mieć 8 tysięcy liczone od punktu, w Rzeszowie wprowadzili to kilka sezonów temu jako dodatkową motywacje dla seniorów.
Nam potrzeba Polskiego u24 i to jest problem, bo oni się cholernie cenią i nic nie gwarantują.

mati_

Post autor: mati_ »

Prezes tylko z nazwy... Jedyne co potrafi to się lansować w TV jak Gucci.. wstyd i kpina z kibiców! Miały być rabaty dla tych którzy już mieli karnet w zeszłym sezonie a co jest? Podwyżka hahaha... Azoty już nie są sponsorem a dają im rabaty i jeszcze się debile tym chwalą... Powiedzieć o Unii i prezesie że marketingowo Stal Mielec to jakby nie powiedzieć nic.

jaskółka25

Post autor: jaskółka25 »

mati_ pisze: 10 maja 2025, 15:33 Prezes tylko z nazwy... Jedyne co potrafi to się lansować w TV jak Gucci.. wstyd i kpina z kibiców! Miały być rabaty dla tych którzy już mieli karnet w zeszłym sezonie a co jest? Podwyżka hahaha... Azoty już nie są sponsorem a dają im rabaty i jeszcze się debile tym chwalą... Powiedzieć o Unii i prezesie że marketingowo Stal Mielec to jakby nie powiedzieć nic.
Przecież Unia nie robi rabatów tylko związek zawodowy robi dofinansowanie do karnetów. Przewaznie związki mają jakąś kasę ze składek pracowników. Grupa Azoty nic do tego nie ma tylko związek pracowniczy. Dla klubu lepiej będzie o tym głośniej bo jak w taki sposób pójdzie więcej karnetów.
A tu płacz z takich powodów.
A jeśli klub zrobił jakiś rabat np 10% dla jakiegoś związku jeśli wezmą np 100 sztuk to źle? No jest normalne!!
Zresztą jak niektórzy mają żale że nie dostali rabatu jakiegoś 20zł i mowia że 260 zł to za duzo za karnet na sezon swojej ulubionej drużyny to niech skończą z kibicowaniem bo bardzo słabo to wygląda. Najlepiej gdyby jeszcze dopłacali za przyjście

mati_

jaskółka25 pisze: 10 maja 2025, 16:09
mati_ pisze: 10 maja 2025, 15:33 Prezes tylko z nazwy... Jedyne co potrafi to się lansować w TV jak Gucci.. wstyd i kpina z kibiców! Miały być rabaty dla tych którzy już mieli karnet w zeszłym sezonie a co jest? Podwyżka hahaha... Azoty już nie są sponsorem a dają im rabaty i jeszcze się debile tym chwalą... Powiedzieć o Unii i prezesie że marketingowo Stal Mielec to jakby nie powiedzieć nic.
Przecież Unia nie robi rabatów tylko związek zawodowy robi dofinansowanie do karnetów. Przewaznie związki mają jakąś kasę ze składek pracowników. Grupa Azoty nic do tego nie ma tylko związek pracowniczy. Dla klubu lepiej będzie o tym głośniej bo jak w taki sposób pójdzie więcej karnetów.
A jeśli klub zrobił jakiś rabat np 10% dla jakiegoś związku jeśli wezmą np 100 sztuk to źle? No jest normalne!!
Zresztą jak niektórzy mają żale że nie dostali rabatu jakiegoś 20zł i mowia że 260 zł to za duzo za karnet na sezon swojej ulubionej drużyny to niech skończą z kibicowaniem bo bardzo słabo to wygląda. Najlepiej gdyby jeszcze dopłacali za przyjście
A skąd wiesz, że Związek robi dofinansowanie? Opierasz swoją wiedzę na komentarzu Pana Tomasza P. na profilu na Facebooku? Bo jeśli tak, to nie wiem czy jesteś świadomy ale on napisał, że z tego co mu się wydaje tak może być a nie, że tak jest. A to różnica przyjacielu.

jaskółka25

mati_ pisze: 10 maja 2025, 16:21
A skąd wiesz, że Związek robi dofinansowanie? Opierasz swoją wiedzę na komentarzu Pana Tomasza P. na profilu na Facebooku? Bo jeśli tak, to nie wiem czy jesteś świadomy ale on napisał, że z tego co mu się wydaje tak może być a nie, że tak jest. A to różnica przyjacielu.
Człowieku takie dofinansowania są normalne w normalnych miastach i normalnych firmach tylko tutaj część ludzi robi z tego afery bo zna pracę za najniższa krajowa lub na czarno bez zadnych dodatkow. Karty miltisport czy prywatna opieka medyczna w Krakowie już z 15 lat pewnie jest albo i lepiej.
Nie wiem co ktoś pisał. Gdyby to robiła cała GA to byłoby pewnie napisane. A to robi jakiś związek GA co jest napisane

mati_

jaskółka25 pisze: 10 maja 2025, 16:42

Człowieku takie dofinansowania są normalne w normalnych miastach i normalnych firmach tylko tutaj część ludzi robi z tego afery bo zna pracę za najniższa krajowa lub na czarno bez zadnych dodatkow. Karty miltisport czy prywatna opieka medyczna w Krakowie już z 15 lat pewnie jest albo i lepiej.
Nie wiem co ktoś pisał. Gdyby to robiła cała GA to byłoby pewnie napisane. A to robi jakiś związek GA co jest napisane
To przekonaj tych wszystkich którzy uważają tak samo jak ja w komentarzach na Facebooku + tych którzy stali po karnety i pocałowali klamkę bo szanowny Gucci nie był łaskaw napisać posta. Żenada. I tu nie da się tego obronić.

jaskółka25

mati_ pisze: 10 maja 2025, 16:46

To przekonaj tych wszystkich którzy uważają tak samo jak ja w komentarzach na Facebooku + tych którzy stali po karnety i pocałowali klamkę bo szanowny Gucci nie był łaskaw napisać posta. Żenada. I tu nie da się tego obronić.
Nic nie napisałem o prezesie. Rozmawialiśmy o czymś innym a teraz zmieniasz temat. Moje zdanie jest niezmienne. W klubie nie ma wiceprezesa i brakuje pracowników. Jeden Prezes powinien latac za sponsorami a drugi zajmować się papierologia. Dwóch pomocników do pracy w klubie. Mechanicy dla szkółki i dla juniorów. Z dwóch trenerów. Nie ma na to kasy.

mati_

jaskółka25 pisze: 10 maja 2025, 16:54
mati_ pisze: 10 maja 2025, 16:46

Nic nie napisałem o prezesie. Rozmawialiśmy o czymś innym a teraz zmieniasz temat. Moje zdanie jest niezmienne. W klubie nie ma wiceprezesa i brakuje pracowników. Jeden Prezes powinien latac za sponsorami a drugi zajmować się papierologia. Dwóch pomocników do pracy w klubie. Mechanicy dla szkółki i dla juniorów. Z dwóch trenerów. Nie ma na to kasy.
Przecież według strony klubowej, są pracownicy w klubie. Konkretnie: Specjalista ds. marketingu - Karolina Lewandowska oraz Specjalista ds. handlowo-księgowych - Katarzyna Sacha. Czym oni się zajmują i za co biorą wynagrodzenie?

ODPOWIEDZ