Unia Tarnów 2025
Re: Unia Tarnów 2025
A ja proponuję jednak zostać przy obecnej koncepcji. Taki sadurski czy pludra jak będą widzieli że nie mają szans na jazdę w podstawowym składzie to momentalnie będą szukać klubu żeby coś zarobić na torze..
-
Sadurski już jest wypożyczony z Lublina do Piły, drugi raz nie może być wypożyczenia
A to nie wiedziałem że w Lublinie coś podpisywał.recreativo pisze: 12 lut 2025, 13:56 Sadurski już jest wypożyczony z Lublina do Piły, drugi raz nie może być wypożyczenia
Grubo tutaj widzę lecicie ze składem. Ale gość który chce odstawić Lahtiego na Mroczkę rozjebał system!!!! Każdy ma prawo do własnego zdania ale bez jaj...Zresztą według Ciebie bezsensowny już spadliśmy w listopadzie. Myślisz że Rusko jest w ciemię bity i puści do nas Andersena . Hehehe zapomnij. Sytuacja się mocno skomplikowała bo Czapla odjebał niezły kawał. Zbyt daleko ma do Tarnowa i sam w zasadzie zakończył sobie karierę. No takich jaj nie widziałem jak żyję. Facet chcę uprawiać zawodowy sport i jednocześnie trzymać się mamy za spódnice. Dramat jaką mamy bez jajeczną młodzież. Żadnych Walasków i Pieszczków, przerabialiśmy już odcinaczy kuponów.
-
W punkt napisane!
Może i w punkt napisane, ale alternatywy nadal brak.
-
Czasem lepiej przeczekać niż narobić głupich ruchów. Czapla też chyba sonduje starty w Gorzowie więc z tym brakiem ambicji można się wstrzymać. Taki Jaworski czy jakiś inny junior który wystrzeli z forma może być wypożyczony do nas na końcu rundy zasadniczej jeśli inna drużyna będzie zdrowa na play off.
-
Poza tym to czasy wielkich sponsorów i przebijania stawek w Tarnowie się skończyły. Obecnie liczy się każda złotówka. Lepiej kogoś w formie ściągać w trakcie sezonu niz przepłacać za juniora co kilka biegów pojechał dobrze rok wcześniej
Też myślę że lepiej poczekać do startu sezonu i wtedy myślę że jakiś Polak u24 zacznie szukać jazdy jak zobaczy że nie ma miejsca i musi grzać ławę. Skład mamy ciekawy i nie chciałbym żeby go teraz popsuć odsuwaniem kogoś z obecnego składu na ławkę. Każdy z tych grajków zasługuje na to żeby jechać w lidze
Gorzówek to bankrut, nie sądzę że dojadą do końca sezonu.jaskółka25 pisze: 13 lut 2025, 0:07 Czasem lepiej przeczekać niż narobić głupich ruchów. Czapla też chyba sonduje starty w Gorzowie więc z tym brakiem ambicji można się wstrzymać. Taki Jaworski czy jakiś inny junior który wystrzeli z forma może być wypożyczony do nas na końcu rundy zasadniczej jeśli inna drużyna będzie zdrowa na play off.
- Greg-Tarnów
Kolego który Polak na24 będzie szukał klubu??? jest tylko niezdecydowany Czapla i niechciany Dul to wszystko.Pludra i tak będzie pierwszym wyborem Rybnika bo nie mają innej opcji. W żadnego Jaworskiego nie wierzę że Lublin go puści. Odstawianie któregoś teraz na ławkę to zły plan i oby tylko został w głowie Kamila. Myślę że do końca marca nikt nie podpisze u nas. Klub nie będzie się spieszył i wykonywał nerwowych ruchów.Roro pisze: 13 lut 2025, 5:55 Też myślę że lepiej poczekać do startu sezonu i wtedy myślę że jakiś Polak u24 zacznie szukać jazdy jak zobaczy że nie ma miejsca i musi grzać ławę. Skład mamy ciekawy i nie chciałbym żeby go teraz popsuć odsuwaniem kogoś z obecnego składu na ławkę. Każdy z tych grajków zasługuje na to żeby jechać w lidze
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 lut 2025, 8:08 przez Greg-Tarnów, łącznie zmieniany 2 razy.
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
- Greg-Tarnów
Jak to możliwe że bankrut wypożycza za 300 tysięcy Jabłońskiego z Leszna??? u nas się każdą złotówkę ogląda.Wychodzi na to że Ekstraliga kompletnie nie kontroluje zadłużeń klubów.Ja nie wiem czy Piła dojedzie. Tam nadal są chyba problemy???Cyfer i Sadurski wybrali sobie porządny klub. Ten drugi mógł być w Tarnowie.misiek80 pisze: 13 lut 2025, 7:02Gorzówek to bankrut, nie sądzę że dojadą do końca sezonu.jaskółka25 pisze: 13 lut 2025, 0:07 Czasem lepiej przeczekać niż narobić głupich ruchów. Czapla też chyba sonduje starty w Gorzowie więc z tym brakiem ambicji można się wstrzymać. Taki Jaworski czy jakiś inny junior który wystrzeli z forma może być wypożyczony do nas na końcu rundy zasadniczej jeśli inna drużyna będzie zdrowa na play off.
Pozdrawiam
''To, co jest trudne, da się zrobić. To, co wydaje się niemożliwe, należy przynajmniej spróbować”.
Jabłońskiego oficjalnie chyba dalej nie ma w Gorzowie z tego co czytałem bo właśnie ekstraliga im dała zakaz transferów pod groźbą odebrania licencji. Chociaż to i tak patologia że wgl myślą tam o transferachGreg-Tarnów pisze: 13 lut 2025, 7:29Jak to możliwe że bankrut wypożycza za 300 tysięcy Jabłońskiego z Leszna??? u nas się każdą złotówkę ogląda.Wychodzi na to że Ekstraliga kompletnie nie kontroluje zadłużeń klubów.Ja nie wiem czy Piła dojedzie. Tam nadal są chyba problemy???Cyfer i Sadurski wybrali sobie porządny klub. Ten drugi mógł być w Tarnowie.misiek80 pisze: 13 lut 2025, 7:02Gorzówek to bankrut, nie sądzę że dojadą do końca sezonu.jaskółka25 pisze: 13 lut 2025, 0:07 Czasem lepiej przeczekać niż narobić głupich ruchów. Czapla też chyba sonduje starty w Gorzowie więc z tym brakiem ambicji można się wstrzymać. Taki Jaworski czy jakiś inny junior który wystrzeli z forma może być wypożyczony do nas na końcu rundy zasadniczej jeśli inna drużyna będzie zdrowa na play off.
Pozdrawiam
Układy kolego,oni w ogóle nie powinni byli dostać licencji.Greg-Tarnów pisze: 13 lut 2025, 7:29Jak to możliwe że bankrut wypożycza za 300 tysięcy Jabłońskiego z Leszna??? u nas się każdą złotówkę ogląda.Wychodzi na to że Ekstraliga kompletnie nie kontroluje zadłużeń klubów.Ja nie wiem czy Piła dojedzie. Tam nadal są chyba problemy???Cyfer i Sadurski wybrali sobie porządny klub. Ten drugi mógł być w Tarnowie.misiek80 pisze: 13 lut 2025, 7:02Gorzówek to bankrut, nie sądzę że dojadą do końca sezonu.jaskółka25 pisze: 13 lut 2025, 0:07 Czasem lepiej przeczekać niż narobić głupich ruchów. Czapla też chyba sonduje starty w Gorzowie więc z tym brakiem ambicji można się wstrzymać. Taki Jaworski czy jakiś inny junior który wystrzeli z forma może być wypożyczony do nas na końcu rundy zasadniczej jeśli inna drużyna będzie zdrowa na play off.
Pozdrawiam
Spokojnie czekać, większość sezonu jest o nic. Może jakiś junior z eligi się pokaże w juniorskich i się go wypożyczy na decydujące mecze pod u24.
Mroczka o ja cię kręcę.
Zrezygnować z lidera lahtiego by wziąć mroczke i drejera którego się oddało.
Mroczka o ja cię kręcę.
Zrezygnować z lidera lahtiego by wziąć mroczke i drejera którego się oddało.
Motyw by pozyskać Mroczke kosztem Lahtiego był naprawdę mocny.Od kiedy istnieje to forum chyba nikt dotąd nie napisał większego idiotyzmu 
- Greg-Tarnów
Żaden Walasek czy Pieszczek+u24 zagraniczny nie zbawią tego zespołu tylko rozpieprzą. Mamy fajną drużynę i tylko ten Czapla albo Dul i można jechać.kzm pisze: 13 lut 2025, 18:04 Motyw by pozyskać Mroczke kosztem Lahtiego był naprawdę mocny.Od kiedy istnieje to forum chyba nikt dotąd nie napisał większego idiotyzmu![]()
Pozdrawiam
Junior plus Czapla ew. Dul i mamy na swój tor skład walczaków, nie ma co już szukać kwadratowych jaj na siłę. Lewiszyn i Lahti zasłużyli na jazdę w naszych barwach z ubiegły rok.
ŻLF 2018 ŻLF 2023 ŻLF 2024
Klub powinien postawić jasno sprawę Czapla albo się decydujesz albo do widzenia i bierzmy Dula i jeźdźmy już tym składem co mamy, nie ma co ściągać krajowego zawodnika bo to raz rozwali atmosferę a dwa w żadnym wypadku nie ma mowy o wzmocnieniu, inna sprawa gdyby tu była mowa że przyjdzie Musielak czy tego typu zawodnik ale tak nie będzie a Pieszczek, Walasek to szkoda zachodu.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
Na szczęście są tutaj osoby które mają trochę oleju w głowie i nie wypisują bzdur. Zgadzam się z Tobą w 100%. Dobry junior i nawet Dul, i walczymy u siebie z każdym. Żadnych odcinaczy kuponów, przerabialiśmy już Kasprzaków itp zawodników. Według mnie i Dul i Czapla prezentują zbliżony poziom. Nie ma się co oszukiwać że to zawodnicy na 10 pkt ale 4-5pkt jest w ich zasięgu. Trzeba się skupić na meczach u siebie bo na wyjazdach będzie zajebiście ciężko cokolwiek ugrać. Panowie równe 2 miesiące i jedziemy do Leszna. Pozdrawiamkonri pisze: 13 lut 2025, 18:53 Junior plus Czapla ew. Dul i mamy na swój tor skład walczaków, nie ma co już szukać kwadratowych jaj na siłę. Lewiszyn i Lahti zasłużyli na jazdę w naszych barwach z ubiegły rok.
Mam wrażenie że cały czas zapominacie o tym że trzeba wygrać DWUMECZ - nie jeden mecz w Tarnowie. Dul czy Czapla jeden ..... i tak nie uratują obrazu tej ekipy.
bo nie bardzo orientujesz sie w temacie. Tam w klub weszło miasto i maja spokoj na 3 lata conajmniejmisiek80 pisze: 13 lut 2025, 7:02Gorzówek to bankrut, nie sądzę że dojadą do końca sezonu.jaskółka25 pisze: 13 lut 2025, 0:07 Czasem lepiej przeczekać niż narobić głupich ruchów. Czapla też chyba sonduje starty w Gorzowie więc z tym brakiem ambicji można się wstrzymać. Taki Jaworski czy jakiś inny junior który wystrzeli z forma może być wypożyczony do nas na końcu rundy zasadniczej jeśli inna drużyna będzie zdrowa na play off.
- Greg-Tarnów
To kto tu miał przyjść żeby uratować obraz tej ekipy??? Chmiel nie brał pod uwagę Tarnowa.4evern pisze: 14 lut 2025, 9:42 Mam wrażenie że cały czas zapominacie o tym że trzeba wygrać DWUMECZ - nie jeden mecz w Tarnowie. Dul czy Czapla jeden ..... i tak nie uratują obrazu tej ekipy.
Wojdyło nie wiem czy klub rozważał jego angaż??? Musielak czy Jamróg to poza zasięgiem finansowym Unii.
U nas jest Szczepaniak tylko dlatego że Polonia wzięła Woźniaka a Mati nie miał wyboru do 2ligi nie chciał.
Jest problem z polskimi seniorami. Taki Musielak sobie może podbijać stawki i po kiepskim sezonie i tak
wrócił do Krosna. Czy konfiguracja z Polisem,Pieszczkiem,Walaskiem czy Fajferem+ u24 zagraniczny np Gusts to
aż tak duże wzmocnienie przy obecnym składzie??? skład jest nie jest wcale słaby. Ogarnięty junior na te 3 pkt no
i właśnie ten Czapla bo chłopak jeździć potrafi.
Pozdrawiam
-
W krośnie prace na stadionie trwają w najlepsze czy pogoda sprzyja czy nie a u nas temat wałkowany od dobrych paru tygodni nawet nie ma wykonawcy co u nas ogarnie temat a czasu jak patrzy w kalendarz nie za wiele ,w marcu będzie że pogoda przeszkodziła i pierwszy mecz ligowy u siebie pojedziemy w czerwcu.Coś to ucichło u nas wszystko po pierwszych optymizmach ani zawodników junior i U24 ani nic konkretnego w sprawie stadionu.
Dokładnie tak jak mówisz Greg. Mało tego ja uważam, że Marko pójdzie mocno w górę i możemy naprawdę być takim Poznaniem z ubiegłego roku. Potrzeba nam dobrego juniora i to będzie klucz do sukcesu.pozdrawiamGreg-Tarnów pisze: 14 lut 2025, 10:22To kto tu miał przyjść żeby uratować obraz tej ekipy??? Chmiel nie brał pod uwagę Tarnowa.4evern pisze: 14 lut 2025, 9:42 Mam wrażenie że cały czas zapominacie o tym że trzeba wygrać DWUMECZ - nie jeden mecz w Tarnowie. Dul czy Czapla jeden ..... i tak nie uratują obrazu tej ekipy.
Wojdyło nie wiem czy klub rozważał jego angaż??? Musielak czy Jamróg to poza zasięgiem finansowym Unii.
U nas jest Szczepaniak tylko dlatego że Polonia wzięła Woźniaka a Mati nie miał wyboru do 2ligi nie chciał.
Jest problem z polskimi seniorami. Taki Musielak sobie może podbijać stawki i po kiepskim sezonie i tak
wrócił do Krosna. Czy konfiguracja z Polisem,Pieszczkiem,Walaskiem czy Fajferem+ u24 zagraniczny np Gusts to
aż tak duże wzmocnienie przy obecnym składzie??? skład jest nie jest wcale słaby. Ogarnięty junior na te 3 pkt no
i właśnie ten Czapla bo chłopak jeździć potrafi.
Pozdrawiam