Po zawodach podszedł podziękować kibicom na linię mety. Z trybun głośne zapytanie: Artur wracasz do Unii?
Odpowiedz głośno: "Tak wracam" po chwili odwucił głowę machnał reką i słychać "nie no przesadziłem" haha
No jest z nim śmiesznie

Artur do mnie powiedział że na tapecie jest Kraków, Poznań i Tarnów. Chce jeździć a nie siedzieć na ławce. Ma to coś talentZniesmaczony_UT pisze: 12 paź 2024, 18:01 Artur to jest dobry komik.
Po zawodach podszedł podziękować kibicom na linię mety. Z trybun głośne zapytanie: Artur wracasz do Unii?
Odpowiedz głośno: "Tak wracam" po chwili odwucił głowę machnał reką i słychać "nie no przesadziłem" haha
No jest z nim śmiesznieFajnie się go oglądało.
Lawson... Richard Lawson? Ty tak na serio?Al Bano pisze: 12 paź 2024, 17:55 Chmiel
Lawson
Lewiszyn
Bednar
Cyfer
Heleniak
Andrzejewski
Dajcie spokój z tym Mroczką. Dla beki to był Matura
Ciężko powiedzieć ale na oko na pewno więcej niż na piłce. Tak na szybko przeglądałem zdjęcia bo mam kilka z 1 łuku na trybunę i 2 łuk to na trybunie z 500+ drugi łuk 64sztuki, na pierwszym łuku więcej strzelam 150 bo później poszedłem na trybunę ale nie objąłem 1 łuku.
Kibiców dzisiaj mogło być od 1,5 do 2 tyś
Pierwszy łuk był ok, gorzej było na drugim.
Bardzo ciekawe prezentował się Patrick Kruse widać że nie zamyka gazu myśli na torze dużo tracił trochę na starcie bo go podnosiło ,ale na trasie super chyba pierwszy raz na naszym torze ale ma potencjał .Kibic jaskółek pisze: 12 paź 2024, 19:12 A jak młody Patrick ? Bo obstawiam że w ramach testu pojechał czy dał radę na przyszłość do składu ?
tak tylko że w więszkoszści Ci juniorzy śmigają na extraligowym sprzęcie ,jak byles to widziales jaka prędkość łapali Banbor , Seniuk czy Jaworski.ams92 pisze: 12 paź 2024, 16:24 Szkoda, że w 2. Ekstralidze za rywali nie miałby samych juniorów, ajj, mógłby zostać gwiazdOM. Dajcie już spokój.![]()
Dokładnie zgadzam się z Twoją opinia. Pierwszy raz na naszym torze ,ale widać że Kruse ma potencjał. Rzeczywiście jest nad czym pracować na starcie ,ale na trasie to fajnie wyglądało. Młody trzymał gaz i myśli na torze . Jaworski sporo już potrafi ,w biegu z Heleniakiem po przegranym starcie pięknie odwiózł Janka na orbitę i wygrał ten bieg bez problemu. Dużo już potrafi .Seniuk to według mnie wielki talent, byłby świetnym wzmocnieniem pozycji juniorskiej ,on świetnie czuję się na naszym torze. Pierwszy wiraż pokonywał jak Kołodziej .Wypuszczał się głęboko i przedłużał sobie prostą. Ogromny talent . Gbyby któryś z tej dwójki dołączył do nas byłoby zajebiście. Ogólnie memoriał Krystiana na plus ,dużo młodzieży ale zawody ciekawe i fajnie było poczuć zapach przepalonego oleju. Do wiosny musi nam to wystarczyć. Pozdrawiamfan ut pisze: 12 paź 2024, 19:35Bardzo ciekawe prezentował się Patrick Kruse widać że nie zamyka gazu myśli na torze dużo tracił trochę na starcie bo go podnosiło ,ale na trasie super chyba pierwszy raz na naszym torze ale ma potencjał .Kibic jaskółek pisze: 12 paź 2024, 19:12 A jak młody Patrick ? Bo obstawiam że w ramach testu pojechał czy dał radę na przyszłość do składu ?
Kibic1986 pisze: 12 paź 2024, 19:50tak tylko że w więszkoszści Ci juniorzy śmigają na extraligowym sprzęcie ,jak byles to widziales jaka prędkość łapali Banbor , Seniuk czy Jaworski.ams92 pisze: 12 paź 2024, 16:24 Szkoda, że w 2. Ekstralidze za rywali nie miałby samych juniorów, ajj, mógłby zostać gwiazdOM. Dajcie już spokój.![]()
Zresztą każdy ma swoje zdanie , przyjeżdrza nie objeżdrzony gość ,bez przygotowania ,treningu. Na szrocie który pamięta jeszcze sadego i robi prawie komplet.
Nie mówie żeby go brać jako podstawowego zawodnika ,ale jeśłi byłby chętny walczyć o skład to czemu nie ,widać ze potencjał i zadzior dalej jest. On ma 34 lata wiec kilka ladnych lat scigania jeszcze przed nim ,jesli oczywiwscie zmieni podejscie.Jedno pewne gdyby dzialacze sobie o nim przypomnieli w tym sezonie to Jeleniewski ,a nawet i Cyfer w pierwszej jego czesci nie byliby tacy pewni składu. To moje ososbiste zdanie i na tym kończe ,miło go było widzieć w Tarnowie po takiej przerwie.
Jesli chodzi o zawody to najlepsze wrazenie procz zwyciezców pozostawili Seniuk i Jaworski. Beda z nich ludzie. Dobry występ Janka i miejsce Janka ,który po raz kolejny pokazał potencjał ,bedzie mial sprzet bedzie z niego pociecha. Na mus poszukiwany 2 junior. W naszej obecnej sytuacji nawet taki Musielak czy Konieczny bylby wzmocnieniem.
Licze ze słowa Marka po dekoracji sie spełnia Do zobaczenia na wiosne i to koniecznie z nim w składzie !
albo błąd,albo odklejenie
Marko ogólnie dziekował za cały sezon i jeśi sie nie przesłyszałem krzyknął do zobaczenia na wiosne.Kamson95 pisze: 12 paź 2024, 20:04Kibic1986 pisze: 12 paź 2024, 19:50tak tylko że w więszkoszści Ci juniorzy śmigają na extraligowym sprzęcie ,jak byles to widziales jaka prędkość łapali Banbor , Seniuk czy Jaworski.ams92 pisze: 12 paź 2024, 16:24 Szkoda, że w 2. Ekstralidze za rywali nie miałby samych juniorów, ajj, mógłby zostać gwiazdOM. Dajcie już spokój.![]()
Zresztą każdy ma swoje zdanie , przyjeżdrza nie objeżdrzony gość ,bez przygotowania ,treningu. Na szrocie który pamięta jeszcze sadego i robi prawie komplet.
Nie mówie żeby go brać jako podstawowego zawodnika ,ale jeśłi byłby chętny walczyć o skład to czemu nie ,widać ze potencjał i zadzior dalej jest. On ma 34 lata wiec kilka ladnych lat scigania jeszcze przed nim ,jesli oczywiwscie zmieni podejscie.Jedno pewne gdyby dzialacze sobie o nim przypomnieli w tym sezonie to Jeleniewski ,a nawet i Cyfer w pierwszej jego czesci nie byliby tacy pewni składu. To moje ososbiste zdanie i na tym kończe ,miło go było widzieć w Tarnowie po takiej przerwie.
Jesli chodzi o zawody to najlepsze wrazenie procz zwyciezców pozostawili Seniuk i Jaworski. Beda z nich ludzie. Dobry występ Janka i miejsce Janka ,który po raz kolejny pokazał potencjał ,bedzie mial sprzet bedzie z niego pociecha. Na mus poszukiwany 2 junior. W naszej obecnej sytuacji nawet taki Musielak czy Konieczny bylby wzmocnieniem.
Licze ze słowa Marka po dekoracji sie spełnia Do zobaczenia na wiosne i to koniecznie z nim w składzie !
Poszedłem od razu po dodatkowym biegu. Co Marko mówił po dekoracji?
No Sparta ma jeszcze Mikolajczak wiec tu tez moze byc szansa. Na U24 jest wielu lepszych i wolnych zawodnikow niz ten Kruse. Na mnie osobiscie jakiegos super wrazenia nie zrobiljaskółka25 pisze: 12 paź 2024, 20:08 Andrzejewski dobrze jechał. Ostatni bieg mu nie wyszedł. Do wypożyczenia jest i pasuje go brać. Kruse też spoko. Ale na podstawowy u24 chyba za wcześnie. Pod 8 spoko