Opcja którą przedstawił Savage jest chyba w miarę racjinalna. Bo moje rozwiązanie zdaję się ma wadę taką że w momencie startu półfinałów w 1 lidze dopiero kończy się ćwierćfinał PGE więc jakby nie patrzeć też jest kolizja terminów.
Póki co skupmy się na 1/4 i 1/2.
Przed finałami nie będzie wiadomo jeszcze kto w PGE pojedzie o złoto a kto o brąz ale będzie już wiadomo jakie 4 zespoły jadą dalej więc tutaj można będzie jeszcze pomyśleć o drafcie spośród 4 zespołów. Póki co jedźmy jak zaproponowałeś Savage.
Sprawy ogólne
Re: Sprawy ogólne
No właśnie w moim zamyśle było, aby nie rezygnować z Ekstraligi w żadnej kolejce, bo wiem, że część graczy ma zawodników z Ekstraligi w swoich składach i wypaczałoby to w pewnym sensie rywalizacje w kluczowym momencie sezonu.
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Wydaje Mi się że lepiej byłoby połączyć 2 ligi. ale żeby kolejki się pokrywały. Tak jak napisałeś wyżej Savage
Tabela uzupełniona po 12 kolejkach. Kolejki 13 i 14 są szczątkowo policzone. Czekamy na rozegranie zaległego spotkania i 14 kolejki Ekstraligi i będziemy ruszać z draftem od razu po ich rozegraniu. Proszę o śledzenie tematu draftowego i czujność.
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo.
Sezon dobiegł końca.
Mistrzem ŻLF została drużyna Z.Y.T.
Vicemistrzem - Gumisie Tarnów
Ostateczna kolejność w sezonie 2024 poniżej:
1. Z.Y.T. - awans do Ekstra ŻLF
2. Gumisie Tarnów
3. Crazy Outsiders
4. Polski Ład
5. Szoku Crew
6. Znudzeni Sukcesami