Poniżej link do zrzutki:
https://zrzutka.pl/9dzrse?fbclid=IwAR3C ... NE4_ZMW6CY
yO!
Kibice Ratują Żużlową Unię Tarnów!
Re: Kibice Ratują Żużlową Unię Tarnów!
Ja jestem rozczarowany postawą kibiców. Wszyscy krytykują zarząd klubu, zarząd Azotów miasto itp a gdy zorganizowano zbiórkę kasy żeby pokazać że nam zależy to udało się uzbierać dopiero 20000 zł (w tym wpłata H. Łabędzia 5000). Tak trudno dać coś od siebie? Byłem pewien że zrzutka pójdzie sprawnie i pokażemy wszystkim że nam zależy. Ale widać najlepiej to wychodzi z za klawiatury komputera. Szkoda że zawodnicy, którzy wychowali się w Tarnowie (Kołodziej, Jamróg) nie odnieśli się do sytuacji, żeby ratować klub w którym stawiali pierwsze kroki. Myślę że jednak nie da się już tego uratować.
Kołodzieja interesuje kasa a Unię Tarnów to on ma w dupie to też pokazuje co znaczy dla zawodników klub traktują go jak bankomat nic więcej.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
Jamróg przypomniam, że brał kredyt, zeby tu jezdzic, to juz moze wystarczy obarczania wina wszystkich innych niz prezesi i dzialacze.
Za raz się okaże że wszyscy tu jeździli za darmo filantropi.
Wiara i przywiązanie tak nas wychowano i tak zostanie Unia Tarnów.
-
Aktualizacja zrzutki:
Drodzy Kibice!
Nasz zespół wystartuje w nadchodzącym sezonie KLŻ!
Bardzo dziękuję każdemu z osobna za przelanie środków na zrzutkę.
Wspólnie z Klubem przedstawimy cel, na który zostaną one przekazane.
Teraz nasz zespół potrzebuje jeszcze więcej wsparcia, dlatego zapraszam do dalszego udostępniania linku do zrzutki oraz zakup karnetu na nadchodzący sezon.
Drodzy Kibice!
Nasz zespół wystartuje w nadchodzącym sezonie KLŻ!
Bardzo dziękuję każdemu z osobna za przelanie środków na zrzutkę.
Wspólnie z Klubem przedstawimy cel, na który zostaną one przekazane.
Teraz nasz zespół potrzebuje jeszcze więcej wsparcia, dlatego zapraszam do dalszego udostępniania linku do zrzutki oraz zakup karnetu na nadchodzący sezon.